Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανακαινίζει 320 διαμερίσματα για αιτούντες άσυλο!!!!! ΤΙ ΖΟΥΜΕ;;;

dimarxeio-athinas50294
Καθ' ότι ...έλυσε; το πρόβλημα των Ελλήνων αστέγων....

Στην ανακαίνιση 320 διαμερισμάτων, που μισθώνει για την φιλοξενία αιτούντων άσυλο, προχωρά ο δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο της βελτίωσης των συνθηκών φιλοξενίας τους.
Ειδικότερα, με απευθείας ανάθεση υπογράφηκε σύμβαση για τη διαμόρφωση-ανακατασκευή των 320 μισθωμένων κατοικιών που βρίσκονται στον δήμο Αθηναίων και στους Δήμους Ζωγράφου, Δάφνης, Αγίου Δημητρίου, Καλλιθέας, Βύρωνα, Αιγάλεω, Νέας Σμύρνης και Μοσχάτου–Ταύρου.
Το κόστος των εργασιών αυτών αναμένεται να ξεπεράσει τα 100.000 ευρώ, πλέον του αναλογούντος ΦΠΑ.
Στο ίδιο ποσό ανέρχεται και η σύμβαση για τις εργασίες ανακαίνισης (επισκευή και τοποθέτηση πλακιδίων και δαπέδων), που θα ολοκληρωθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου.
Με μία τρίτη σύμβαση προβλέπεται η «επισκευή, αντικατάσταση και τοποθέτηση αλουμινίων και ρολών παραθύρων καθώς και λοιπών μεταλλικών κατασκευών», έναντι του ποσού των 20.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
Τεχνικό γραφείο έναντι του ίδιου ποσού θα εκτελέσει γενικές εργασίες επισκευής και συντήρησης στα διαμερίσματα ενώ έχει αποφασιστεί και η τοποθέτηση γυψοσανίδων και εσωτερικών χωρισμάτων.
Επιπρόσθετα, ανατέθηκε η επισκευή και συντήρηση των εξωτερικών επιφανειών των κατοικιών που έχουν υποστεί φθορές, ενώ υπογραφεί και σύμβαση που αφορά στην παροχή υπηρεσιών απολυμάνσεων και αποφράξεων.
Η παραπάνω δαπάνη θα καλυφθεί από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων, μέσω της χρηματοδότησης, που έχει λάβει από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και την Πολιτική Προστασία και Ανθρωπιστική Βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Από τον Μάρτιο του 2016 έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα στέγασης των αιτούντων άσυλο του δήμου Αθηναίων 5.266 ωφελούμενοι από πολλές χώρες του κόσμου (Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Κογκό).
Από αυτούς έχουν μετεγκατασταθεί περίπου 2.055 άτομα σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Μ. Βρετανία), ενώ σήμερα το πρόγραμμα καλύπτει τις ανάγκες περίπου 1.600 ωφελούμενων, οι οποίοι φιλοξενούνται στα μισθωμένα διαμερίσματα.

ΣΧΟΛΙΟ : Ο λαθροεισβολέας έχασε το σπίτι του σε … -«εμπόλεμη κατάσταση» μας λένε για να τους πιστέψουμε- ΑΡΑ, έχουμε την υποχρέωση να τον στεγάσουμε!!! ΤΣΑΜΠΑ ΦΥΣΙΚΑ…
Ο Έλληνας άστεγος έχασε το σπίτι του σε συνθήκες καπιταλιστικής κανονικότητας… ΑΡΑ,  είναι ανάξιος και αποτυχημένος καλά να πάθει !!! Ας πρόσεχε….
Γι’ αυτό τον έχουν εγκαταλείψει δεξιοί – σοσιαληστές  αριστεροί κουραμπιέδες!!!
ΕΜΕΙΣ Ελληνάκο μου πόσες δεκαετίες δουλεύαμε για ένα μικρό διαμερισματάκι, τo οποίο θα μας το κατάσχουν αν δεν τους πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ;;;
Δούλευε ελληνάκο!!! Πλήρωνε ελληνάκο χωρίς να μιλάς!!!
Ο λαθροεισβολέας  ΑΠΑΙΤΕΙ και ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ σπίτι, γι' αυτό θα το πάρει…. 
Οι Έλληνες άστεγοι είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού... Προηγούνται οι λαθροεισβολείς... τελεία και παύλα... Δεν υπάρχει δεν ήξερα συνέλληνες… 

Καλή μετάνοια και καλή λευτεριά, μήπως και μπορέσουμε να επιχειρήσουμε κάποια στιγμή κι εμείς τη μεγάλη Έξοδο από το τέλμα που ζούμε…
Ο Χριστός να μας δίνει φώτιση  να αποφεύγουμε την ... ΣΥΓΧΥΣΗ, για να σκεφτόμαστε και να αντιδρούμε σε όσα μας συμβαίνουν σοφά!

Με πόνο και αγάπη Χριστού!!!


Κωνσταντίνος Μίχος     
shmantikanea.blogspot.com