Κυριακή, Νοεμβρίου 17

«Ανάπτυξη» παντού: «Λουκέτο» μετά από 45 χρόνια στο «Γάλα Βλάχας

ΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Ότι καταφέραμε με κόπο απο τον Β'Π.Π και μετά , το κατέστρεψαν μέσα σε 10 χρόνια τα μνημόνια.! Τον καλύτερο κομμουνισμό θα τον φέρουν οι κύριοι εκφραστές του καπιταλισμού που δεν είναι άλλοι από τους τραπεζίτες.! Έρχονται οι ειδικές οικονομικές ζώνες είναι ένα από τα νέα και σύγχρονα αναπτυξιακά μοντέλα που χρησιμοποιούν οι τριτοκοσμικές και αναδυόμενες οικονομίες. .Το καθεστώς λειτουργίας τους είναι η παραχώρηση ολόκληρων περιοχών από το κράτος σε ειδικούς φορείς που προστατεύουν την περιοχή ακόμη και με τάγματα ασφαλείας..Όσες βιομηχανίες και εργοστάσια...έχουν μείνει όρθια από την οικονομική λαίλαπα θα πρέπει να πάνε στο εξωτερικό.!! Δεν πρέπει να είναι ΕΜΠΟΔΙΟ στις ειδικές οικονομικές ζώνες....πως θα θησαυρίσουν τα λαμόγια τύπου Βαρβιτσιώτη . Τα 125 ακίνητα που δηλώνει στο πόθεν έσχες του ο γόνος των δοσίλογων υπερασπιστών της κυβερνήσεως Τσολάκογλου κύριος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν είναι αποτέλεσμα της εξυπνάδας του και της εργατικότητας του αλλά το αποτέλεσμα θανάτων και εκμετάλλευσης Ελλήνων πολιτών που στην κατοχή χαρίζανε τα σπίτια τους στο παππού του για ένα σακί αλεύρι..

Σε παύση της λειτουργίας του εργοστασίου στο Πλατύ Ημαθίας, όπου παράγεται το Γάλα Βλάχας Εβαπορέ προχωρά η ΔΕΛΤΑ.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωση της η μονάδα, που λειτουργεί εδώ και 45 χρόνια, «εμφανίζει μεγάλες ανάγκες κτιριακού και μηχανολογικού εκσυγχρονισμού. Η αντιμετώπιση της παραγωγικής διαδικασίας μελετάται από την εταιρεία και θα ενταχθεί σε επόμενα επενδυτικά πλάνα», αναφέρει η ΔΕΛΤΑ.

Προσθέτει πως προκειμένου «να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του ‘Γάλα Βλάχας εβαπορέ’, βρίσκεται σε επικοινωνία με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής γάλακτος εβαπορέ στην Ευρώπη».

Όσον αφορά στα στελέχη και τους εργαζομένους στο εργοστάσιο, η Διοίκηση της ΔΕΛΤΑ «θα αντιμετωπίσει το όλο θέμα με τη δέουσα πρόνοια όπως πάντα. Η εταιρία έχει εκπονήσει προνομιακό πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία και συμφωνία με τους εργαζομένους».
Τέλος η εταιρεία διαβεβαιώνει πως «το Γάλα Βλάχας εβαπορέ, ένα ξεχωριστό σήμα και ένα ξεχωριστό προϊόν για δεκαετίες για τις ελληνικές οικογένειες, θα παραμείνει στο portfolio της ΔΕΛΤΑ μιας και αντικατοπτρίζει μια μεγάλη αξία και μια ξεχωριστή ιστορία»

https://righter.gr/2019/06/06/anaptyxi-pantou-louketo-meta-apo-45-chronia-sto-gala-vlachas/


Πηγή


zeys-elaynon