Τρίτη, Νοεμβρίου 19

ΟΙ ΜΑΤΣΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ! «ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ»: 8 «ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ» ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ 156!!!

«Κανένας δεν αισθάνεται ευχάριστα απ’ αυτή την αναγκαστική μεταφορά των μεταναστών στην ενδοχώρα. Όμως πρέπει όλοι να δείξουμε αλληλεγγύη στα νησιά μας. Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά. Η επιλογή είναι να πάρουμε από λίγους όλοι μας. Για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως. Η θα πούμε εμείς “ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν”».

Αυτά είπε το Σάββατο ο αχαρακτήριστος Μπουμπούκος, που δήθεν νοιάζεται για να μην «καούν» τα νησιά μας! Ας δούμε ποιοι τα καίνε, και τα νησιά μας και την Ελλάδα ολόκληρη!
Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για την περιβόητη «αποσυμφόρηση» των Κούληδων, των Μπουμπούκων, των Βορίδηδων, των Πλεύρηδων, των Κυρανάκηδων και των λοιπών… σκληρών, που κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα την ελληνική κοινωνία, ενώ έχουν υπογράψει μυστική συμφωνία εποικισμού της χώρας, με αντάλλαγμα να δώσουν κάνα πενηντάρικο αύξηση στις συντάξεις των γερόντων ψηφοφόρων τους!
Εχθές, στα πλαίσια αυτής της «αποσυμφόρησης», μεταφέρθηκαν από την Χίο στην ηπειρωτική Ελλάδα μόλις οχτώ (8) «αλλοδαποί». Και την ώρα που έφευγαν, πλάκωσαν από την Τουρκιά συνολικά 156!!!
Μην πέφτετε θύματα των πολιτικών απατεώνων! Έλληνες, ξεπουλάνε την Πατρίδα! Επιτέλους ξυπνήστε, γιατί σε λίγο καιρό θα είστε μειονότητα στον τόπο σας!
ethnikismos.net