Σάββατο, Νοεμβρίου 16

Apalaente Live @ Holywood Stage


Οι Apalaente στο HolyWood Stage

Το φθινόπωρο ήρθε!!! Και μαζί του έρχονται και οι Apalaente!!! Με ανανεωμένο πρόγραμμα και σύνθεση  Το συγκρότημα που ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό τόσο μουσικά όσο και μέσα από το αστείρευτο κέφι πάνω στην σκηνή, σας προσκαλεί  στο πρώτο live της σεζόν στο αγαπημένο HolyWood Stage.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, ανεβαίνουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα κινούμενο σε ροκ αλλά και πιο ποπ ήχο, μαζί με κάποια από τα νέα τους τραγούδια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο
από την Spider Music με τίτλο «ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ»
*«Αpalaente» σημαίνει  αυτός που ξεχωρίζει από το πλήθος, τραβάει την δική του πορεία, ξεφεύγει από τη μάζα, ο διαφορετικός...!
Το Σάββατο 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, oι APALAENTE σας προσκαλούν σε μια βραδιά με μουσική και θετική ενέργεια που δε γίνεται να χάσεις!!!
Λεπτομέρειες
Ώρα έναρξης: 23:15
Οι πόρτες ανοίγουν: 22:30
είσοδος 8€
Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΦΙΑΛΗΣ!
Δεν υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση!
Βρείτε τους Apalaente στα Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/Apalaenteband/
Twitter: https://twitter.com/apalaente_band
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=f3uLFuR6AuE
Oι Apalaente είναι οι:
Βίκτωρας Ρομποτής: Φωνή
Αλκμήνη Χατζηνάσιου: Φωνή / φωνητικά
Αγγελος Σπυρόπουλος: Τύμπανα
Νίκος Βαλιανάτος: Μπάσο
Απόστολος Λυμπερόπουλος: Κιθάρα
Στράτος Μαστοράκος : Πλήκτρα

Σχετικά με το HolyWood Stage

Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Άγιο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό «Δάφνη» και «Αγ. Δημήτριος», έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι Apalaente έρχονται να συναντήσει το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση (ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων.
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
Κρατήσεις Θέσεων στα τηλέφωνα του HolyWood Stage Τηλ.: 2109700418