Κυριακή, Νοεμβρίου 17

Ο συγκεκριμένος είναι μία κραχτή περίπτωση υπαλλήλου του Σόρος...


Στην Ελλάδα της εποχής των μνημονίων,της υποταγής και όλων αυτών των συμφερόντων που κερδοφορούν από αυτό που συμβαίνει στην χώρα, αναφορές όπως ο "πράκτορας του Σόρος", "υπάλληλος του Σόρος και πάει λέγοντας, αποτελούν ταμπού και εσκεμμένα και στοχευμένα, γίνονται προϊόν διακωμώδησης και γελοιοποίησης.

Τι και αν ο... Τζορτζ Σόρος αποδεδειγμένα επενδύει χιλιάδες ευρώ και μέσα στην χώρα μας, διατηρώντας κάμποσες ΜΚΟ με κάποιους χιλιάδες υπαλλήλους, για τους "Αριστερούς"
του ΝΑΤΟ στην Ελλάδα δεν βρίσκεται κανένας.
Κάπως έτσι, κάθε αναφορά που έχει να κάνει σχέση με την ταύτιση απόψεων και ατζέντας με τον Σόρος κατευθείαν ενεργοποιεί έναν μηχανισμό γελοιοποίησης και αποπροσανατολισμού.
Αυτό σαν μια απαραίτητη εισαγωγή και επειδή σε όλους μας αρέσει η καλοπέραση, πάμε να γελάσουμε τώρα όλοι μαζί...
Αυτή την στιγμή αυτό που συμβαίνει στην Χιλή έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση έναν άνθρωπο- μαριονέτα της Παγκόσμιας άρχουσας τάξης. Έναν άνθρωπο μαριονέτα της Παγκοσμιοποίησης.
Ο λαός της Χιλής βρίσκεται μαζικά στους δρόμους και αγωνίζεται απέναντι στα συμφέροντά τους και στον Νεοφιλελευθερισμό. Το σύστημα, όπως έπραξε πάμπολλες φορές στην Ελλάδα προέταξε το όπλο της προβοκάτσιας για να διχάσει και να διασπάσει τον λαό της Χιλής και τους απανταχού υπερασπιστές του. Κάπως έτσι είδαμε άτομα με κουκούλες να σπάνε χριστιανικά αγάλματα και να προσπαθούν να φέρουν την διχόνοια στον λαό.
Μία στοχευμένη προβοκάτσια που θα πρέπει να εξωτερικευθεί και να τονιστεί ιδιαίτερα, για να φέρει σύγχυση και στον υπόλοιπο κόσμο που έχει ταχθεί υπέρ του λαού της Χιλής.
Αυτός εδώ λοιπόν, ο Νίκος Λύκος, ανέλαβε αυτόν τον ρόλο που του ανατέθηκε. Ανέλαβε για λογαριασμό των συμφερόντων που υπηρετεί, να αμαυρώσει σε πολιτικές ομάδες των αγώνα του λαού της Χιλής.
Μία ξεκάθαρη απόδειξη που δείχνει τι ρόλο βαράει.
Ο συγκεκριμένος είναι μία κραχτή περίπτωση υπαλλήλου του Τζόρτ Σόρος (που σωστά με διόρθωνε σε μία κλειστή ομάδα πως δεν το έγραφα σωστά), ένας άνθρωπος που υπηρετεί με την μάσκα του επαναστάτη αλλά στην πραγματικότητα κουκούλα του χαφιέ, τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και του Ιμπεριαλισμού από τα κάτω.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που εδώ και χρόνια στοχευμένα και χωρίς κανένα πολιτικό επιχείρημα, μέσα από την κουκούλα του, προσπαθεί σε πολιτικές ομάδες, οργανωμένα και σε συννενόηση με άλλα άτομα, να διακωμωδήσει ειδήσεις που στοχεύουν στα συμφέροντα του αφεντικού του.
Αυτός λοιπόν ο τύπος μαζί με άλλους πανικοβλημένους χάχες, έχουν βρεθεί μπροστά μου και προσπαθούν να μειώσουν την πολιτική επιρροή μου. Είναι ακόμα ένας από αυτούς που δουλέψανε για την επίτευξη της Συμφωνίας των Πρεσπών, άρα των συμφερόντων του εργοδότη του, των ΗΠΑ και του Ισραήλ.



υ.γ. Όπως έχετε διαπιστώσει, αυτό το πράγμα δεν πρόκετια να σταματήσει. Αν προσπαθήσετε να μου κάνετε αναφορές και να με ξαναρίξετε, όλα αυτά που έχω ανεβάσει, με αυτά που έχω σκοπό να ανεβάσω, θα γίνουν άρθρο στο blog μου, το οποίο θα πάρει και άλλες διαστάσεις.



Συριζαίοι στα καλύτερα που έρχονται
https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com