Κυριακή, Νοεμβρίου 24

Γεωπολιτική και νοόσφαιρα (Η έρευνα ντοκουμέντο, που πρέπει να διαβάσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ)

Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

© Aπεροπία. Τα άρθρα του ιστολογίου aperopia.fr έχουν γραφεί κατόπιν κοπιαστικής έρευνας ή μετάφρασης. Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευσή τους από άλλες ιστοσελίδες ακόμα και με ενεργό σύνδεσμο, ή η αποστολή περιεχομένου με email. Επιτρέπεται η διακίνηση του άρθρου μόνον με αποστολή ενεργού link που οδηγεί απευθείας στο ιστολόγιο aperopia.fr




Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα




Αφορμή αυτού του άρθρου στάθηκε το αίτημα πολλών αναγνωστών να εξηγήσω τι ακριβώς εννοούσα στο τέλος του προηγούμενου άρθρου με τις λέξεις νοητικός πόλεμος. Ιδού λοιπόν.

Ατζέντα 2030: καλά οργανωμένη γενοκτονία των λαών

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η βίβλος του βιοκεντρισμού – γεωκεντρισμού – μετανθρωπισμού είναι η Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ για την περιβόητη «βιώσιμη» ανάπτυξη.

Ωστόσο, οι 17 στόχοι και οι 169 υποστόχοι της δεν σκοπεύουν στο να κάνουν τις ανθρώπινες κοινωνίες καλύτερες, παρά στο να τις καταστρέψουν. Όποιος δεν το συνειδητοποιήσει καλά αυτό, θα κλάψει πολύ στα χρόνια που έρχονται.



Μάλιστα δε, ένας από τους ευαγγελιστές του αποπληθυσμού και συν-συγγραφέας του βιβλίου Τα όρια της Ανάπτυξης, ο Ντένις Μίντοους (Denis Meadows) σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel το 2009, έδωσε και συγκεκριμένο αριθμό «επιζησάντων»: ένα ή το πολύ δύο δισεκατομμύρια, «προκειμένου ο κάθε εναπομείνας άνθρωπος να έχει πλήρεις δυνατότητες κινητικότητας, σίτισης και αυτοανάπτυξης».

Μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις της Δύσης υλοποιούν ένα προς ένα τα θέσφατα της Ατζέντας 2030. Δεν είναι συνομωσιολογία. Είναι η πραγματικότητα.

Η πατρίδα μας δεν εξαιρείται από τη γκιλοτίνα της Ατζέντας 2030. Εκτός από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που αποτελεί την εντολή 10.7 αυτής της Ατζέντας, διαβάστε τι άλλο έχουν δεσμευτεί ότι θα ενσωματώσουν και στην εθνική μας νομοθεσία όλες οι μιασματικές ελληνικές κυβερνήσεις. 


Αν μπορείτε, διαβάστε ή ζητήστε να σας πουν τι λένε εν περιλήψει, όλοι οι άλλοι υποστόχοι από το πλήρες γαλλικό ή αγγλικό κείμενο γιατί στο ελληνικό τους κρύβουν. Θα φρίξετε.
Οι υποστόχοι δείχνουν συγκεκριμένα τους τρόπους με τους οποίους θα εξοντωθεί ο ελληνικός λαός.

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Όλες οι Οδηγίες της Ατζέντας 2030 έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα Συντάγματα των κρατών-μελών. Γιατί λοιπόν οι κυβερνήσεις μας τις ενσωματώνουν στην εθνική μας νομοθεσία, τη στιγμή που πολλοί δείκτες αυτής της ίδιας Ατζέντας, όπως αυτός της ακραίας φτώχειας, στη χώρα μας έχουν ραγδαία άνοδο τα τελευταία χρόνια (από 0.5% το 2003 έφτασε στο 1.5% το 2015); 




Μα επειδή στρέφονται εναντίον μας και δεν έχουμε πια εθνική κυριαρχία ως μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια ματιά στο δοσιλογικό και εγκληματικό παρελθόν των προγόνων των περισσοτέρων Ελλήνων πολιτικών θα σας εξηγήσει γιατί το κάνουν αυτό.

Μην απατάσθε ότι εσείς προσωπικά με κάποιο μαγικό τρόπο θα εξαιρεθείτε γιατί έχετε ένα «μεροκάματο», μια «συνταξούλα», ένα «σπιτάκι», κι ένα «εξοχικούλι» που δεν χρωστάτε και που νομίζετε ότι θα είναι το καταφύγιό σας.

Σύντομα έρχονται τόσοι «πράσινοι» φόροι για τους οποίους τσιρίζει το υποχείριο, η δύστυχη Γκρέτα, που θα αναγκαστείτε να ζείτε σε σκηνές, δίχως αποχέτευση, νερό και ρεύμα.

Πολλές Μόριες θα δημιουργηθούν, αυτή τη φορά όμως για τους Έλληνες, τους νόμιμους ιδιοκτήτες αυτής της χώρας, ενώ στα σπίτια σας που θα κατασχεθούν λόγω «πράσινων» οφειλών προς παράνομα μορφώματα (ΑΑΔΕ), ποιοι λέτε ότι θα εγκατασταθούν χωρίς να πληρώνουν δεκάρα απ’ όσα απαιτεί η κυβέρνηση από εσάς;

Οι «αιτούντες άσυλο» που θα νομιμοποιηθούν όλοι, ώστε να ψηφίζουν.
Ωστόσο, οι 186 «Οδηγίες» της Ατζέντας του ΟΗΕ δεν τηρούνται από τις κυρίαρχες χώρες, όπως, για παράδειγμα, τη Ρωσία, τη Κίνα και όσες δεν ανήκουν στη σφαίρα επιρροής των ΗΠΑ.

Αν οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν αντιληφθούν άμεσα τις εγκληματικές πολιτικές του ΟΗΕ και της Ε.Ε. και δεν τις ακυρώσουν, θα αφανιστούν μαζί με τους φερόμενους ως αντικαταστάτες τους.

Ποιο

ς στρέφει τις κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά των λαών τους; 

Οι περισσότερες κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάνουν πλέον ανοιχτά πόλεμο εναντίον των λαών τους. 
Κραυγάζει ότι το ποθούμενο είναι η αντικατάστασή τους με αναλώσιμους, που θα εγκρίνουν ό,τι τους λένε οι δήμιοί τους μέχρι αφανισμού τους, διότι σε κάθε περίπτωση θα ζουν καλύτερα από ό,τι ζούσαν στις πατρίδες τους.

Κάποιοι πέραν του Ατλαντικού «σχεδιαστές του μέλλοντος» που μοιράζονται τις αξίες του Ευαγγελίου της μείωσης του πληθυσμού των κατωτέρων τάξεων 1 του Τόμας Μάλθους (Parson Tomas Malthus, 1766 -1834), και τις καμπαλιστικές αρχές του μυστικιστικού, technoprog Σκοτεινού Διαφωτισμού, 2 μισούν τους λαούς και θέλουν να απαλλαγούν απ’ αυτούς.

Και τούτο διότι ορισμένοι ηγέτες της τεχνολογίας κρατούν πλέον στα χέρια τους τεχνολογία που καθιστά για τους ίδιους, άχρηστο σχεδόν κάθε ανθρώπινο ον.

Οι GAFAM 3 και οι NATU 4 πλέον παίζουν το ρόλο εκλεγμένων πολιτικών ηγετών της Δύσης, ενώ η Google (Google Zeitgeist) παρέα με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, τους διεθνείς τοκογλύφους και τους μεγάλους βασιλικούς οίκους, επιδιώκουν τη παγκόσμια ηγεμονία.
Να γιατί η αφροασιατική μεταναστευτική εισβολή που υφίσταται η Ευρώπη, συνδέεται με τις δηλώσεις του συζύγου της βασίλισσας Ελισσάβετ της Μεγάλης Βρετανίας, Πρίγκιπα Φιλίππου, υπέρ ενός δραστικού αποπληθυσμού των αναπτυσσόμενων χωρών.

 
Ο ραγδαίως αυξανόμενος πληθυσμός της υποσαχάριας Αφρικής και κάποιων ασιατικών τριτοκοσμικών χωρών, δεν κατέστη διαχειρίσιμος in situ, οπότε σκέφτηκαν να τον ξεκάνουν, μεταφέροντάς τον στην τεχνολογικά επιτηρούμενη Ευρώπη, όπου όλες οι ηλεκτρονικές υποδομές είναι ήδη έτοιμες, ώστε η γηραιά ήπειρος να γονατίσει.
Γιατί όμως έχουν στοχοποιήσει τόσο την Ευρώπη;

Ηeartland και Rimland: σύντομη ιστορία μιας ξεπερασμένης εμμονής

Σύμφωνα με τον Άγγλο γεωγράφο και ακαδημαϊκό Σερ Χάλφορντ Μακίντερ (Sir Halford John Mackinder, 1861-1947) που διετέλεσε διευθυντής της London School of Economics, στη γεωπολιτική o κόσμος μας διαιρείται σε δύο βασικούς πόλους: τη δύναμη της στεριάς και τη δύναμη της θάλασσας.

Η καρδιά της στεριάς θεωρείται το κέντρο της «Παγκόσμιας Νήσου», δηλαδή της Ευρασίας. Κατά τον Μακίντερ, όποιος ελέγχει την Ανατολική Ευρώπη, ελέγχει τη καρδιά της Παγκόσμιας Νήσου (Heartland), κι όποιος ελέγχει τη Heartland, ελέγχει τον κόσμο ολόκληρο.

Από την άλλη, η διεκδικούμενη περιοχή ανάμεσα στις δύο μεγάλες δυνάμεις, της στεριάς και της θάλασσας (ή αλλιώς ναυτικές δυνάμεις, δηλαδή τις ΗΠΑ και τους λοιπούς ναυτικούς τους συμμάχους Ιαπωνία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, με κυριώτερο τη Μεγάλη Βρετανία), είχε ονομαστεί από τον Μακίντερ Εσωτερική ή Περιφερειακή Ημισέληνος (Inner or Marginal Crescent), ενώ από άλλους Ενδιάμεση Περιοχή.

Ωστόσο, ο Νίκολας Σπίκμαν (Nicholas John Spykman, 1863-1943), Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας και καθηγητής του πανεπιστημίου Γιέηλ, την αποκαλούσε Rimland, και διατύπωσε τη θεωρία ότι όποιος ελέγχει τη Rimland, ελέγχει τη Heartland, και κατά συνέπειαν τον κόσμο ολόκληρο, κάτι που έσπευσαν να υιοθετήσουν δεόντως οι ναυτικές δυνάμεις μέχρι σήμερα. 



      Απεικόνιση της θεωρίας της Heartland και της Rimland. Με πορτοκαλί χρώμα η Heartland. Με κίτρινο η Rimland. Mε κόκκινες διαγώνιες γραμμές, η πεδιάδα της Ανατολικής Ευρώπης. Με μαύρη διακεκομμένη γραμμή, το σημείο συνδετικών πυλών Heartland και Rimland. Με κόκκινη γραμμή, το μέγιστο όριο επέκτασης της Ρωσίας/Σοβιετικής Ένωσης 1945-1990. Με κόκκινη διακεκομμένη γραμμή το μέγιστο όριο κυριαρχίας της Ρωσικής/Σοβιετικής/Κομμουνιστικής επιρροής. Οι μαύρες τελείες δείχνουν την εμπλοκή των ΗΠΑ σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, 1941-1991

Στη Rimland ανήκουν η παράλια Ευρώπη (πλην Μεγάλης Βρετανίας), η Αραβική χερσόνησος, τα βόρεια παράλια της Αφρικής και η Μέση Ανατολή, η υπόλοιπη νοτιοανατολική Ασία, και η ανατολική Σιβηρία, εκτός από τη Ρωσία.

Οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία, πεπεισμένες ότι αυτή ήταν η μόνη σωστή στρατηγική για την ασφάλειά τους μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αιματοκύλισαν πολλές χώρες αυτής της περιοχής. Η Ελλάδα, μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια, και η Ευρωπαϊκή Ένωση, τελούν υπό την κυριαρχία των ναυτικών δυνάμεων.

Μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, αυτή η παράφρων ιδέα της παγκόσμιας κυριαρχίας των ναυτικών δυνάμεων, αντί της ειρηνικής συνύπαρξης ενός πολυπολικού κόσμου, μεγιστοποιήθηκε οδηγώντας το χέρι του βαθέως αμερικανικού κράτους και των «Εκλεκτών παιδιών του Θεού» στη πυροδότηση άνομων περιφερειακών πολέμων, υφαρπάσσοντας βεβαίως και τους ενεργειακούς πόρους τους.

Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες, όπως στο Ιράν και στη Κίνα δεν τα κατάφεραν, άλλες όμως κυριολεκτικά τις διέλυσαν (Κορέα, Βιετνάμ, Αφγανιστάν, Λίβανος, Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, Λιβύη).




Παγκόσμιος χάρτης της ανελέητης επίθεσης των Βρετανών κατά των άλλων χωρών. Μόνο 22 χώρες γλύτωσαν από τη μανία της καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, που αναγράφονται αριστερά της εικόνας. Πηγή: Statista

Μετά τις απομακρυσμένες στρατιωτικές πανωλεθρίες των ΗΠΑ στην Άπω Ανατολή (Κορέα, Βιετνάμ) τι τους απέμενε για να ενισχύσει τις στρατιωτικές επεμβάσεις εδάφους και το δολάριο; Μα η παγκοσμιοποίηση και οι επιχειρήσεις χειραγώγησης συνειδήσεων των λαών.

Για να λειτουργήσει λοιπόν ένας παγκοσμιοποιημένος κόσμος απαιτούσε την απουσία κυριαρχίας για τα μεμονωμένα έθνη της Rimland, ανεξαρτήτως από το αν ήταν σύμμαχοι ή όχι, καθώς και μια μαζική οικονομική αλληλεξάρτηση, υπαγορευόμενη από ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα βασισμένο στο δολάριο και πλήρως διευθετημένο υπέρ της Ουάσινγκτον και της Federal Reserve.


Μετά την κατάρρευση των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών, οι ναυτικές δυνάμεις σφυρηλάτησαν ένα παγκόσμιο νεοφιλελεύθερο μοντέλο, βασισμένο στον καταναλωτισμό και σε μια παρασιτική καπιταλιστική οικονομία, χωρίς βεβαίως να απεμπολήσουν ποτέ τη χρήση της ωμής στρατιωτικής βίας.

Μ’ άλλα λόγια, επιδίωξη των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας από τις αρχές του 20ού αιώνα ήταν να αποτρέψουν τη κυριαρχία της Ρωσίας, εμποδίζοντας κυρίως τη συμμαχία της με τη Γερμανία και οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Το ΝΑΤΟ κάνει λοιπόν τα πάντα, ώστε η Γερμανία καθώς και καμμία άλλη χώρα της ενδιάμεσης περιοχής να μην πέσει στην αγκαλιά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πιστεύοντας ότι μια ενοποιημένη και ισχυρή στεριανή αυτοκρατορία υπό την προστασία του Οργανισμού του Συμφώνου Συλλογικής Ασφάλειας (δηλαδή του ευρασιατικού ΝΑΤΟ), θα αποτελέσει την ταφόπλακα των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας.


Γι’ αυτό το λόγο το ΝΑΤΟ άρχισε να πλησιάζει όλο και περισσότερο προς τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Η Ε.Ε. ως πιστή υπηρέτρια, διευρύνθηκε με τη συμμετοχή των χωρών που ανήκαν άλλοτε στην Σοβιετική Ένωση και εν συνεχεία τις ενσωμάτωσε στο ΝΑΤΟ.


Αυτό ακριβώς συνέβη και στα Βαλκάνια με τη δημιουργία κολοσσιαίας αμερικανικής βάσης στο Κοσυφοπέδιο (στρατόπεδο Bondsteel), την πίεση για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών και την επιμονή να γίνουν όλα τα διασπασμένα βαλκανικά κρατίδια της πρώην Γιουγκοσλαβίας, μέλη του ΝΑΤΟ.




Αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις περικύκλωσης της Heartland

Επειδή όμως νέοι παράγοντες έχουν ήδη ανατρέψει τη θεωρία της δυαρχίας, όπως: η κλιματική αλλαγή που ανοίγει τους πρώην παγωμένους αρκτικούς ωκεανούς στη Ρωσία μεταλλάσοντάς την πλέον και σε ναυτική δύναμη, η βαλλιστική υπερτεχνολογία πυρηνικών κεφαλών που μπορούν να δράσουν διηπειρωτικά, η άθλια κατάσταση στο εσωτερικό των ΗΠΑ, οι διαμάχες μεταξύ των κρατών του ΝΑΤΟ (Πακιστάν-Ινδία, Ελλάδα-Τουρκία κλπ.), αλλά και η αφύπνιση της παγκόσμιας συνειδητότητας χάρη στο διαδίκτυο, όσα ανέμεναν οι ναυτικές δυνάμεις δεν απέδωσαν.


Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί η επερχόμενη οικονομική κατάρρευσή τους, μια και ο αμερικανικός λαός έχει φτωχοποιηθεί δραματικά και όλοι οι δείκτες ευημερίας του έχουν πέσει στο ναδίρ, προχώρησαν στην απασφάλιση της πιο λουσιφεριανής βόμβας των τελευταίων εκατονταετιών: να πατρονάρουν τον ΟΗΕ, τον Σόρος, και την Τουρκία να μετακινήσουν λαθραίως εκατομμύρια μουσουλμάνους σε ευρωπαϊκό έδαφος, γνωρίζοντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο η χριστιανική και γερασμένη Ευρώπη θα γονατίσει, βυθιζόμενη στην ύφεση, και κατά συνέπειαν η Ρωσία και οι άλλοι δύο βασικοί της σύμμαχοι Κίνα και Ιράν, θα υποστούν πανωλεθρία, ενώ θα δοθεί ευκαιρία ανάκαμψης στις ΗΠΑ και στη Μεγάλη Βρετανία.


Η Τουρκία λοιπόν δρα μεν σαν δουλέμπορος, το σχέδιο όμως δεν είναι δικό της.




Σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της CIA ο δύστυχος μέσος Αμερικανός πολίτης, έχοντας πέσει στην 54η θέση της παγκόσμιας κατάταξης προσδόκιμου ζωής παρέα με τον μέσο Αλβανό, ζει πολύ λιγότερο από τον μέσο Ευρωπαίο (40ή θέση) και τον μέσο Έλληνα (που έπεσε στην 36η θέση λόγω μνημονίων), αποδεικνύοντας τη κατάρρευση του κράτους των ΗΠΑ, λόγω τεράστιων στρατιωτικών δαπανών και ακραίου νεοφιλελευθερισμού. Να τι σημαίνει όταν ακούτε «βιάζονται». Πηγή: CIA World Factbook, στοιχεία 2016

Τα πιστά όργανα των ΗΠΑ, ΟΗΕ και Διευθυντήριο της Ε.Ε. μετατρέπουν την πανέμορφη και μέχρι τώρα μακρόβια χώρα μας, σε παγκόσμιο λαθροβιότοπο, χρησιμοποιώντας ακόμα και παράνομα διαφημιστικά σποτ προσέλκυσης δουλεμπόρων, (κατεβάστε άμεσα αυτό το βίντεο στον υπολογιστή σας πριν το αφαιρέσει το YouTube), δείχνοντας ωμά ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο.

Δεν υπάρχει αηδέστερη απόδειξη απ’ αυτήν, γιατί πρέπει να αποχωρήσουμε απ’ αυτούς τους εγκληματικούς οργανισμούς.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν φυσικά να υλοποιηθούν σε καμμία χώρα της Ευρώπης που δέχτηκε λαθρομετανάστες, αν δεν είχε προηγουμένως εξασφαλιστεί η αμέριστη στήριξη της κυβέρνησής της, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Δικαιοσύνης και των χριστιανών ηγετών της που εδώ και πολλά χρόνια ενεργούν πανθρησκειακά.

Το έγκλημα που άρχισε πολύ νωρίτερα να συντελείται στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχει δημιουργήσει τέτοια απόγνωση στους Ευρωπαίους αυτόχθονες εξ αιτίας της καταστροφής των κοινωνιών τους από τους αλλoφύλους, ώστε πολλοί αστυνομικοί και εκπαιδευτικοί, με τρανό παράδειγμα τους Γάλλους, αυτοκτονούν πλέον κατά χιλιάδες ετησίως, αποδεικνύοντας το μέγεθος της καταστροφής της γηραιάς ηπείρου.

 

Το δόγμα MAGA και η αποδόμηση του έμβιου

Μην ξεγελιέστε λοιπόν. Τους μετανάστες (θα το ξαναπώ, οι πραγματικοί πρόσφυγες δεν είναι ούτε 7% των αιτούντων άσυλο) δεν τους φέρνουν εδώ για τις ΕΟΖ των γερμανικών βιομηχανιών που είναι όλες ρομποτοποιημένες και που η Ουάσινγκτον προσεύχεται νυχθημερόν να φουντάρουν μαζί με τις ρωσικές και τις κινέζικες.

Το βάρος εκατομμυρίων μη απασχολήσιμων μεταναστών σε καιρούς παγκόσμιας ύφεσης θα κάνει τριτοκοσμικές τις μέχρι πρότινος προηγμένες ευρωπαϊκές κοινωνίες, τις μόνες στον κόσμο που έχουν παράδοση αποτελεσματικών κοινωνικών αγώνων, δομημένες στον ελληνολατινικό-χριστιανικό πολιτισμό και στην εκκοσμίκευση.

Το αντιευρωπαϊκό σχέδιο θέλει οι εναπομείναντες να αυτοκτονούν, ή να ζουν με αντικαταθλιπτικά, αποδεκατιζόμενοι από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που θα ξεσπούν παντού στην Ευρώπη.

Μόνη επιλογή όσων επιβιώσουν, είναι να αμύνονται ένοπλοι πλέον σε αστικούς εμφυλίους πολέμους (urban wars), λόγω επικράτησης της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας.

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε Μαδρίτη, Λονδίνο, Νίκαια, Μόναχο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Μάντσεστερ και Βρυξέλλες θα αποτελούν παιδικό παιχνίδι μπροστά σ’ αυτές που θα ακολουθήσουν. Η χώρα μας ουδόλως θα εξαιρεθεί, αν στο μεταξύ δεν την ακρωτηριάσει η παρούσα κυβέρνηση μέχρι λίγο πιο πάνω από τα Τρίκαλα και τον 25ο μεσημβρινό.

Μετά απ’ αυτά, οι ΗΠΑ ονειρεύονται ότι θα προκύψει η «μαγική εικόνα»: το μεγάλο ευρωπαϊκό κεφάλαιο και όλοι οι ταλαντούχοι Ευρωπαίοι σε παραγωγική ηλικία θα μεταναστεύσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να ενισχύσουν τo δόγμα MAGA. 5

Κι όσο τo δόγμα MAGA θα δοξάζεται, τόσο αδιάκοπες μάζες μη ενσωματώσιμων πληθυσμών θα συνεχίσουν να μεταφέρονται στη δύστυχη Ευρώπη, σκορπώντας το θάνατο και τόσο οι ευρωπαϊκές χριστιανικές ιεραρχίες θα μεταλλάσσονται σε πανθρησκειακές θεραπαινίδες, κάνοντας το ταξίδι Ευρώπη – Αστάνα (νυν Νουρσουλτάν) μηνιαία αναψυχή.

Μ’ άλλα λόγια, τα επόμενα χρόνια θεωρείστε δεδομένα την τρομακτική οικονομική ύφεση στην Ευρώπη, την άνοδο των τρομοκρατικών επιθέσεων και της εγκληματικότητας, τους αστικούς πολέμους και την απηνή δίωξη της χριστιανικής πίστης, αν όλοι οι θιγόμενοι λαοί δεν αντιδράσουμε άμεσα.

Η μάχη για την παγκόσμια αμερικανοβρετανική καμπαλιστική ηγεμονία απαιτεί πλήρη αποδόμηση του έμβιου. Οι βιολογικές διαφορές πρέπει να ισοπεδωθούν προς όφελος μιας υπερφυσικότητας που είναι υπεράνω εθνών και πολιτισμών: της συγχώνευσης ανθρώπου και μηχανής, της περίφημης Singularity (Μοναδικότητας ή Ιδιομορφίας), μιας υπερευφυούς μηχανής με αυτοσυνείδηση και ικανότητα αυτοαναπαραγωγής.

Η θεωρία λοιπόν ότι τα φύλα είναι κοινωνικά και όχι βιολογικά, και ακόμη περισσότερο ο αντι-σπεσισμός και ο βιγκανισμός, που προάγουν ότι δεν υπάρχει πλέον καμία διαφορά μεταξύ των ανθρώπων και των άλλων ειδών, διαχέεται προκειμένου να προετοιμαστούν οι ανυποψίαστες μάζες για τις γενετικές «χίμαιρες» που σύντομα θα απελευθερωθούν από τα εργαστήρια.

Σχίσμα Ορθοδοξίας εν όψει

Προσέξτε πώς συνδέονται όλα αυτά: για να ευωδοθεί η καταστολή κυρίως των Ευρωπαίων και έπειτα όλων των άλλων πλην των περιούσιων, απαιτείται επιβολή ασαφούς ταυτότητας, δηλαδή η κατάργηση των φύλων, των εθνών, της έννοιας της ετερότητας και ιερότητας του ανθρώπινου Προσώπου που υπάρχει μόνο στον χριστιανισμό, η διάσπαση των δύο μονοθεϊστικών θρησκειών (χριστιανισμού και μουσουλμανισμού) και όχι του ιουδαϊσμού και η επιβολή πανθρησκείας (βλ. Σύνοδος Κολυμπαρίου και πανθρησκειακή σύγκλιση).

Η εξάλειψη της ταυτότητας επιδιώκεται μέσω ευθείας προσβολής των αρχετύπων και των συμβόλων των χριστιανικών λαών.


Και επειδή η Ελλάδα είναι η βάση του δυτικού πολιτισμού και οι περιούσιοι έχουν άμεση ανάγκη από ζωτικό χώρο, πρέπει να αποδομηθεί πλήρως.

Γι’ αυτό και βλέπουμε την τοποθέτηση μουσουλμάνων αιτούντων άσυλο σε ιερές ορθόδοξες χριστιανικές μονές που οι κτίτορές τους είχαν πολεμήσει εναντίον Οθωμανών και Ναζί κατακτητών, εγκυκλίους της Εκκλησίας της Ελλάδος για την κατάργηση των Ησυχαστηρίων, νομιμοποίηση μουφτήδων στο Δημόσιο και αιτήματα για την κατάργηση του άβατου του Αγίου Όρους.

Γι’ αυτό και βλέπουμε βανδαλισμούς εκκλησιών σε όλη την Ευρώπη και σε χώρες της Rimland, με αποκορύφωμα τον, όπως όλα δείχνουν, εμπρησμό της Παναγίας των Παρισίων, ναού-συμβόλου του δυτικού χριστιανισμού.


Γι’ αυτό και βλέπουμε τη μετατροπή της Εκκλησίας της Ελλάδος σε θεραπαινίδα πανθρησκειακών ιδρυμάτων στήριξης της λαθρομετανάστευσης που χρηματοδοτούνται από πανθρησκειακούς οργανισμούς στους οποίους συνιδρυτής είναι η …Σαουδική Αραβία και παρατηρητής η …Αγία Έδρα.

Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλλινοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα, είναι μια ΜΚΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος που αναφέρει άλλωστε στην έκθεση πεπραγμένων του 2018 την αμέριστη συνηγορία του στη μετανάστευση:

«Συμμετοχή σε δράσεις συνηγορίας για το άσυλο και τη μετανάστευση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, την ξενοφοβία και τον ρατσισμό, μέσω συνεργασιών και δικτυώσεων», σελ. 3.

Στη δε σελ. 20 αναφέρεται επίσης ξεκάθαρα ότι: «επειδή η ένταξη είναι μια διαδικασία δυναμική και αμφίδρομη, η οποία αφορά κυρίως στην κοινωνία υποδοχής, κρίσιμη είναι η εξοικείωση των γηγενών με την διαφορετικότητα της παρουσίας των προσφύγων, με απώτερο στόχο οι πολίτες να εκλάβουν την τελευταία ως πλεονέκτημα, και όχι ως απειλή. Η κοινωνική ένταξη των προσφύγων είναι ένα εγχείρημα εξαιρετικά απαιτητικό σε μια συγκυρία έξαρσης των ρατσιστικών και ξενοφοβικών τάσεων στην Ευρώπη, όπου ο φόβος που προκαλεί η παρουσία των προσφύγων στους πολίτες των ευρωπαϊκών κρατών, εξαιτίας της σύνδεσής της με θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας, έχει αναδειχθεί σε κεντρικό ζήτημα».

Εμάς, τους γηγενείς, ποιος μας ρώτησε; Mε το ζόρι θα μας τους επιβάλλετε;


Επειδή οι γηγενείς αντιδρούμε στον χωρίς μάχη θάνατό μας και η «ενσωμάτωση» δεν προχωράει όπως θα θέλατε, ανησυχείτε; 


Χρηματοδότες της ανωτέρω ΜΚΟ ήταν ή είναι, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, διάφοροι όπως τυχαίως μη ορθόδοξοι οργανισμοί, δηλαδή: η Ευαγγελική Εκκλησία της Ρηνανίας, η Ομοσπονδία Προτεσταντικών Εκκλησιών της Ελβετίας, η Εκκλησιαστική Επιτροπή για τους Μετανάστες στην Ευρώπη/ CCME, η Diakonie Katastrophenhilfe, η ProAsyl, το KAICIID – King Abdullah Bin Abdulaziz International Centre for Interreligious and Intercultural Dialogue, οι γνωστές ανθελληνικές Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και φυσικά τα φίλτατα Υπουργεία Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας.


Δύστυχε Ελληνάκο φορολογούμενε, πού ρίχνονται τα λεφτά σου… Στην φροντίδα όλων των άλλων φυλών, τη στιγμή που η δική σου πεθαίνει.



Μερικοί από τους σπόνσορες του Οικουμενικού Προγράμματος του Κέντρου Συμπαραστάσεως Παλλινοστούντων και Μεταναστών, μεταξύ των οποίων και Άραβες συμμετέχοντες (KAICIID)

Σύμφωνα λοιπόν με όλα όσα διαβάσατε παραπάνω και με όσα ακολουθούν παρακάτω, θεωρώ πλέον βέβαιο το σχίσμα της Ορθοδοξίας και στην Ελλάδα (μετά την Ουκρανία), ανάμεσα σε πατριώτες χριστιανούς Ορθοδόξους Έλληνες πιστούς, και σε οικουμενιστές διεθνιστές που δεν έχουν καμμία σχέση με την Ορθοδοξία όπως τη ξέραμε, αλλά με τη MAGA παγκοσμιοποίηση.

Η κατάρρευση των ξεπερασμένων βεβαιοτήτων

Όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές στο παρόν ιστολόγιο, οι εωσφορικών πεποιθήσεων Homo Dei, βασίζονται στις ψυχολογικές επιχειρήσεις υπναγωγικής προπαγάνδας, στην οπλοποίηση των μεταναστών, στη διαφθορά των σφουγγοκωλάριων, στην στήριξη των χρήσιμων ηλίθιων, στην τεχνολογία αιχμής, και όταν αυτά δεν αρκούν, στην ωμή βία.
Ωστόσο, όλα αυτά θα καταρρεύσουν όχι μόνο γιατί δεν έχουν λάβει υπόψιν τις παλαιές ευρωπαϊκές αριστοκρατίες, τους έτερους πόλους Ρωσία και Κίνα που έχουν αναπτύξει παρόμοια, αν όχι ανώτερη, τεχνολογία και προπαγάνδα, την εξαθλίωση του ίδιου του αμερικανικού λαού, αλλά κυρίως τη συλλογική, συνειδησιακή αντίδραση των λαών της Ευρώπης που ενισχύεται από τους ίδιους τους νόμους της φύσης.




Χάρτης νέων πόλων σύμφωνα με μία από τις εκδοχές του πολυπολικού κόσμου κατά τον οποίο οι ΗΠΑ έχουν χάσει την πρωτοκαθεδρία τους και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει διασπαστεί σε μικρότερες ενώσεις. Αν και η Ελλάδα εδώ εμφανίζεται πολύ συμπιεσμένη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και άλλες εκδοχές

Τα μακράν της ισορροπίας συστήματα

Τη δεκαετία του ’80 ο Βέλγος ρωσικής καταγωγής φυσικός και χημικός μηχανικός Ιλιά Πριγκοζίν (Ilya Prigogin, 1917-2003), διατύπωσε τη θεωρία ότι αν και η αύξηση της αταξίας συμβαίνει στα συστήματα που βρίσκονται σε ισορροπία, σε συστήματα μακράν της ισορροπίας δεν προκύπτει πάντοτε αταξία, αλλά τάξη και οργάνωση και μεγαλύτερη πολυπλοκότητα.
Ο Πριγκοζίν ο οποίος βραβεύτηκε με το Νόμπελ Χημείας 1977, και έγινε διάσημος για το έργο του στις διαλυτικές (dissipative), στις πολύπλοκες δομές (complex structures) και στα αυτοοργανωμένα συστήματα (self-organizing systems), απέδειξε ότι οι νέες μορφές οργάνωσης στα συστήματα μακράν της ισορροπίας, δημιουργούνται στις λεγόμενες διχαλώσεις (bifurcations).
Ένα τέτοιο σύστημα σε κάποιο κρίσιμο σημείο, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μια κατάληξη δύο ή περισσοτέρων διχαλώσεων, μ’ άλλα λόγια έναν από δύο ή περισσότερους δρόμους εξέλιξης (μέλλοντα), όπου νέες μορφές οργάνωσης θα δημιουργηθούν. Το σύστημα θα ακολουθήσει τον δρόμο που επέλεξε, μέχρι να βρεθεί εκ νέου σε μία άλλη διχάλωση.
Ο Πριγκοζίν απέδειξε ότι «το πιο σπουδαίο αποτέλεσμα προκύπτει όταν σπρώχνεις ένα σύστημα μακράν της ισορροπίας του» προσφέροντας στην ανθρωπότητα μία νέα περιγραφή του κόσμου, με μία καινούργια θεώρηση της ύλης, όπου η ύλη δεν παράγει ένα μοναδικό αποτέλεσμα, αλλά μία πληθώρα αποτελεσμάτων, από τις ανθρώπινες κοινωνίες και τα ιστορικά γεγονότα, μέχρι τα καιρικά συστήματα.
Το μέλλον λοιπόν δεν είναι δεδομένο. Πρόκειται για μια αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, η οποία εξαρτάται από τη συμμετοχή μας στην κατασκευή του.
Δεδομένου ότι οι περισσότεροι πόλεμοι πια εναντίον μας διεξάγονται σε συνειδησιακό επίπεδο (νοοπολιτική), εφόσον έχουμε συναίσθηση αυτού του γεγονότος, μπορούμε να αποτρέψουμε και τις επιθέσεις εναντίον μας. Όσοι μας επιβουλεύονται δεν μπορούν να διαμορφώσουν τις καταστάσεις μόνοι τους, και δεν έχουν καμμία εξουσία πάνω μας.
Και αυτοί υπόκεινται στους ίδιους νόμους που διέπουν τη νοόσφαιρα. 6




Διαδοχικές διακλαδώσεις συστήματος πέραν της ισορροπίας. Καθώς προχωρά η θερμοδυναμική εξέλιξη, μετά από ένα κρίσιμο σημείο, το σύστημα εισέρχεται σε ένα πεδίο αστάθειας, εμφανίζοντας νέες διχαλώσεις. Αντιστοίχως, ένα ιστορικό γεγονός, εμφανίζεται ακριβώς σ’ αυτό το σημείο της διαδικασίας, κάτι που οι «σχεδιαστές μελλόντων» θέλουν πάσει θυσία να αποτρέψουν, κρατώντας τη συλλογική νοόσφαιρα σε κατάσταση καταστολής. © Μετάφραση – προσαρμογή γραφήματος στα ελληνικά: «Απεροπία»

Η μαύρη λίστα της Google και η απόκρυψη της αλήθειας

Κι όμως, υπάρχει ένας αυτοαποκαλούμενος μάντης όλων των πιθανών διακλαδώσεων, και μάλιστα πασίγνωστος: η Google μέσω της πλατφόρμας της Google Τrends, ισχυρίζεται ότι χάρη στις λέξεις-κλειδιά των αναζητήσεων του κοινού και στην επεξεργασία των αλγορίθμων της, μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τα μελλούμενα.

Χρειάζεται προσοχή απέναντι σε τέτοιου είδους ισχυρισμούς: η Google προφανώς άλλα αποτελέσματα εμφανίζει επίσημα και άλλα μπορεί να καταλήγουν στις μυστικές υπηρεσίες και σε λοιπά ευαγή ιδρύματα.

Διότι αν πιστέψουμε ότι πανελλαδικά οι αναζητήσεις του 2018 όλων των Ελλήνων ήταν αυτές που εμφανίζει επίσημα, τότε η ελληνική συνειδητότητα είναι αντίστοιχη με ενός παιδιού έξι ετών, κάτι που δεν αληθεύει.

Και ξέρετε γιατί; Διότι η Google έχει ήδη κατηγορηθεί για χειραγώγηση αποτελεσμάτων μέσω των αλγορίθμων της. Απλή λογική: είναι ποτέ δυνατόν στα αποτελέσματα της Ελλάδας οι λέξεις «λαθρομετανάστευση» ή «μετανάστευση» να απουσιάζουν παντελώς; Επ’ ουδενί λόγω.


Εν πάσει περιπτώσει, είναι βέβαιο ότι οι διεθνείς μυστικές υπηρεσίες λαμβάνουν κάθε προφύλαξη ώστε να αδρανοποιήσουν τη δύναμη της νοόσφαιρας των λαών, που όπως όλα δείχνουν, μπορεί να επηρεάσει ακόμα και το γεωμαγνητικό πεδίο.


Μια ερμηνεία αυτού του μη ευρέως γνωστού φαινομένου είναι ότι το γήινο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο επηρεάζεται εξ αιτίας της επιτάχυνσης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του καρδιακού παλμού εκατομμυρίων ανθρώπων, που όπως βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα, επηρεάζεται ήδη πριν από το συμβάν.




Απεικόνιση της διαταραχής του γεωμαγνητικού πεδίου της Γης σε μονάδες νανοτέσλα που μετρήθηκε από δορυφόρους πριν, κατά και μετά το συμβάν στους Δίδυμους Πύργους. Πηγή: Πανεπιστήμιο Πρίνστον, στα πλαίσια του Princeton Engineering Anomalies Research Lab (PEAR) και του Global Consciousness Project

Oι κανόνες των νέων διχαλώσεων και της αυτοοργάνωσης του Πριγκοζίν έχουν άμεση εφαρμογή στο ανθρώπινο πεδίο, και συγκεκριμένα ρυθμίζουν τις κρίσιμες μάζες, τη διαμόρφωση απόψεων από φήμες, και τη συλλογική σκέψη.


Κατά συνέπειαν, παραπλανητικά σκάνδαλα τύπου Νοβάρτις, απαγόρευση καπνίσματος, επαναλαμβανόμενοι αγώνες δρόμου μόνο μέσα στις μεγάλες πόλεις για να αποσπώνται οι μεγάλες πληθυσμιακές μάζες και άλλα ακίνδυνα για το καθεστώς, τη στιγμή που η χώρα πεθαίνει, ανήκουν ακριβώς σ’ αυτές τις καθεστωτικές «προφυλάξεις».


Αδιαφορείστε απόλυτα, επικεντρωθείτε στα φλέγοντα και ενημερώστε κυρίως όσο περισσότερους νέους μπορείτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν.




Εντυπωσιακή αυτο-οργάνωση κύβων υψηλής κρυσταλλικότητας υλικού Nb3O7 (OH) μικροσκοπικού μεγέθους, κατά τη διάρκεια υδροθερμικής επεξεργασίας στους 200 ° C. Οι αρχικά άμορφοι κύβοι, μετασχηματίζονται σταδιακά σε τρισδιάστoυς κρυσταλλικούς νανοσωλήνες όπως συνοψίζεται στο παραπάνω μοντέλο. Απίστευτο και όμως αληθινό. Πηγή εικόνας: Wikipedia

Ωσόσο, έχουν γνώσιν οι φύλακες: η νοόσφαιρα ενός ολόκληρου έθνους, συντονιζόμενη καταλλήλως, μπορεί να επηρεάσει όσους του επιτίθενται και να τους τσακίσει έπειτα στο υλικό πεδίο.

Η διχάλωση είναι πολύ κοντά

Γι’ αυτό ακριβώς και όλα όσα εξυφαίνονται εναντίον του έθνους των Ελλήνων δεν θα περάσουν. 

Το επαναλαμβάνω: η γεωπολιτική του τάφου δεν αρμόζει στους Έλληνες. 

Αφυπνείστε όσους μπορείτε.


Το κρίσιμο σημείο του συστήματος και η πρώτη διχάλωση είναι πολύ κοντά. Θα εκχυθεί ενέργεια στο σύστημα, όπως προβλέπουν οι νόμοι της θερμοδυναμικής, και θα ξεπεραστεί το όριο θραύσης της ισορροπίας του με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Και εκεί οδηγούμεθα, θωρακισμένοι από την ελληνορθόδοξη χριστιανική πίστη μας (όχι βέβαια οικουμενική) στη διαφύλαξη της επίγειας πατρίδας μας βάσει των πατερικών μας κειμένων και όχι των βιβλικών αποσπασμάτων που χρησιμοποιεί επιλεκτικά η Εκκλησία της Ελλάδος και οι ΜΚΟ του Σόρος για να πείσουν τους αδαείς.


Οι Έλληνες πρέπει να εμπνέονται από τους απλούς πατριώτες παπάδες που πολέμησαν για την απελευθέρωσή μας μαζί με τους αγωνιστές του 1821 σε ξηρά, αλλά ακόμα και πάνω στα πολεμικά πλοία του Αγώνα. Αυτό το αρχέτυπο του ψυχωμένου ράσου μας εμπνέει κι απ’ αυτό παίρνουμε δύναμη.



«Eκείνοι που σχεδιάζουν μέλλοντα για τους λαούς, βασίζονται στο ότι οι μάζες δεν μπορούν να σκεφτούν πέραν ​​από μερικές εβδομάδες ή μήνες. Αυτός είναι ο άσσος στο μανίκι τους. Το μακροπρόθεσμο μέλλον πρέπει πάντα να φαίνεται θολό, ασαφές και χάσιμο χρόνου να το εξετάσουμε. Γιατί;
Μα είναι προφανές! Εκείνοι που σχεδιάζουν τα μακροπρόθεσμα μέλλοντα, τα φτιάχνουν λεπτομερώς, κομματάκι κομματάκι, και αν μόνο πολύ λίγοι πολίτες μπορούν να κατανοήσουν πώς θα είναι, πώς θα τα ανασχέσουν, πώς θα αντισταθούν; Πρέπει να μάθουν όλοι ν’ ακούν πότε χτυπάει συναγερμός.»
Jon Rappoport, Αμερικανός δημοσιογράφος και συγγραφέας, απόσπασμα από το βιβλίο Exit from the Matrix

 

Πρακτικές εφαρμογές της επιστήμης της πολυπλοκότητας

Οι σκεπτόμενοι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναρωτιούνται πλέον, αν πριν από την νόμιμη αυτοάμυνα στην οποία εξαναγκάζονται εξ αιτίας της ανικανότητας των κυβερνήσεών τους να τους προστατέψουν, υπάρχει τρόπος να τις τιμωρήσουν δια της δικαστικής οδού.
Στη χώρα μας, πολλές καταγγελίες πολιτών για εθνικά ζητήματα στοιβάζονται στα συρτάρια των δικαστών δίχως αποτέλεσμα. 

Απομένει λοιπόν το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του οποίου όμως η ανθελληνική στάση είναι γνωστή.

Ποια δικαίωση να περιμένουμε λοιπόν από τη δικαστική οδό;
Το ενδιαφέρον μαζικών μηνύσεων δεν έγκειται στο ότι αναμένουμε να καταδικαστούν οι πραιτωριανοί, αλλά στη μετατόπιση των συστημάτων μακράν των σημείων ισορροπίας.
Μια διχάλωση της ελληνικής συλλογικής συνείδησης είναι πολύ πιθανόν να εκδηλωθεί ως εξής:

Έλληνες πατριώτες, ντόπιοι και ομογενείς, φιλέλληνες απ’ όλο τον κόσμο, και ελληνικές ορθόδοξες χριστιανικές εκκλησιαστικές ομάδες που τιμούν την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη, συντάσσουν με τη βοήθεια έγκριτων νομικών μια έγκυρη και καλά τεκμηριωμένη προσφυγή που εν συνεχεία συνυπογράφουν εκατομμύρια πολιτών.

Μια τέτοια προσφυγή θα έχει ως αίτημα να διερευνηθούν οι παρακάτω κατηγορίες και να κηρυχθούν ένοχοι όλοι οι πολιτικοί που συμμετείχαν ενεργητικά ή παθητικά στα εξής εγκλήματα:
1. Γενοκτονία, σύμφωνα με το άρθρο 6 του καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Ρώμης
 

2. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σύμφωνα με το άρθρο 7 του ιδίου καταστατικού, 

 

3. Εσχάτη προδοσία, σύμφωνα με το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα για απόπειρα κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού,
και πολλές άλλες επί μέρους κατηγορίες.
Μια άλλη διχάλωση μπορεί να εκδηλωθεί με μεγαλειώδη ειρηνικά συλλαλητήρια με απαίτηση:
• άμεσο κλείσιμο των συνόρων,
• αναστολή επ’ αόριστον ΟΛΩΝ των σχετικών Οδηγιών του ΟΗΕ και της Ε.Ε. που με άτιμο τρόπο ενσωματώθηκαν στην εθνική μας νομοθεσία,
• απέλαση όσων δεν δικαιούνται άσυλο με βάση τη παλαιά εθνική μας νομοθεσία (με τη καινούργια δικαιούνται ΟΛΟΙ, εφόσον μόνο στην Ε.Ε. ισχύουν οι προϋποθέσεις μη επαναπροώθησης που απαιτεί ο ΟΗΕ και λόγω Δουβλίνου ΙΙ οι άλλες χώρες αρνούνται να τους παραλάβουν).

Επίσης, μια άλλη εκδοχή μπορεί να εκδηλωθεί με απρόβλεπτες διακλαδώσεις, μετά τα συλλαλητήρια που οδηγούν σταδιακά προς έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, άρνηση των μνημονίων και κήρυξη του χρέους ως παράνομο, επιστροφή στη δραχμή και τιμωρία των ενόχων.

Τέλος, κάποια άλλη μπορεί να αναπηδήσει με την πυροδότηση έκρυθμων καταστάσεων μετά από το θάνατο Ελλήνων πολιτών λόγω πολλαπλασιασμού των επιθέσεων από αιτούντες άσυλο και γενικευμένη αδυναμία τήρησης της δημόσιας τάξεως από την ελληνική αστυνομία.

Μη ξεχνάτε λοιπόν ότι, σύμφωνα με τη φυσική, το πιο σπουδαίο αποτέλεσμα προκύπτει όταν το σύστημα σπρώχνεται μακριά από την ισορροπία του.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
  1. Essay on the Principle of Population (Δοκίμιο επί της Αρχής του Πληθυσμού
  2. Σκοτεινός Διαφωτισμός (Dark Enlightenment) ή Νεοαντιδραστικό Κίνημα: πολιτικό κίνημα που αυτοπροσδιορίζεται ως αντιδημοκρατικό, φιλομοναρχικό, ελιτίστικο, μισανθρωπικό, μισογυνικό, στον αντίποδα του διαφωτισμού και βεβαίως διανθρωπιστικό. Ορισμένες από τις δράσεις του νεοαντιδραστικού κινήματος προέρχονται από νεοφιλελεύθερους, όπως ο δισεκατομμυριούχος, ιδρυτής του Paypal, Πήτερ Θιλ.
    Το Νεοαντιδραστικό Κίνημα είναι ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο μια εταιρεία (λευκών Αμερικανών κατά προτίμηση) κατέχει μια χώρα η οποία δομημένη ως κοινή εταιρία συμμετοχών, τοποθετεί έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο για τη μεγιστοποίηση του κέρδους της.

    Όσοι είναι μέτοχοι, μετέχουν στη διακυβέρνηση ανάλογα με τα μερίδιά τους. Σύμφωνα δε με τους νεοαντιδραστικούς, όσοι έχουν μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης πρέπει να είναι παραπάνω στην ιεραρχία (π.χ. 160 έναντι 115 του μέσου όρου), επομένως όσοι γίνουν σάιμποργκ με δείκτη νοημοσύνης… 500 θα έχουν σαφώς το πάνω χέρι.

    Ο επίσης νεοαντιδραστικός Μάικλ Περιγιού (Michael Perilloux) που προάγει τον κοινωνινό δαρβινισμό, προτείνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να εκμεταλλευτεί περισσότερο την εξουσία, ακυρώνοντας το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, κηρύσσοντας στρατιωτικό νόμο και αντικαθιστώντας την κυβέρνηση με τον …Οργανισμό Τραμπ (The Trump Organization).

    Ομοίως, το 2014 η πρώην ταλαντούχος χάκερ, και νυν μηχανικός της Google Tζάστιν Τιούνι (Justine Tunney) διακίνησε στο διαδίκτυο ένα ψήφισμα το οποίο ζητούσε να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την απομάκρυνση όλων των μελών της αμερικανικής κυβέρνησης και την ανάθεση της εξουσίας στην τεχνολογική βιομηχανία και συγκεκριμένα να διοριστεί ο πρόεδρος της Google, Έρικ Σμιτ (Eric Schmidt) ως …μάνατζερ (CEO) της Αμερικής.

    Εν κατακλείδι οι ευγονιστές νεοαντιδραστικοί πιστεύουν ότι έτσι κι αλλιώς υπάρχουν δομικές διαφορές στη νοημοσύνη μεταξύ των υφιστάμενων ανθρώπινων φυλών και ότι τα αριστοκρατικά πολιτικά συστήματα είναι πιο σταθερά οικονομικά και λιγότερο σπάταλα από τα δημοκρατικά ή τα κομμουνιστικά και ότι έτσι κι αλλιώς ―δώστε βάση σ’ αυτό, έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτά που θα επιχειρηθούν― η εποχή των μαζών έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί…
  3. Ακρωνύμιο των τεχνολογικών κολοσσών Google, Amazon, Facebook και Microsoft
  4. Ακρωνύμιο των εταιρειών Νetflix, Airbnb, Tesla και Uber
  5. Μake America Great Again
  6. Όρος που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον Γάλλο παλαιοντολόγο, φιλόσοφο και μυστικιστή Ιησουίτη ιερέα Πιερ Τεγιάρ ντε Σαρντέν (Pierre Teilhard de Chardin, 1881-1955) στο σύγγραμμά του Το ανθρώπινο φαινόμενο, για να περιγράψει το σύνολο των σκέψεων που δημιουργούνται από την ανθρώπινη συνείδηση, κατά συνέπειαν όλων των πληροφοριών που κυκλοφορούν, οι οποίες όμως πυροδοτούν και όλα τα κοινωνικά κινήματα.

Πηγήhttps://aperopia.fr/11-2019/geopolitiki-kai-noosfaira/



Θεωρώ ιδιαίτερη τιμή, το γεγονός πως η ερευνήτρια - συγγραφέας - αρθρογράφος  και διαχειρίστρια του εξαιρετικού και μοναδικού στην Ελλάδα ιστότοπου aperopia κ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, επιτρέπει μόνον στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, την διάδοση των μοναδικών άρθρων της.
Την ευχαριστώ γι αυτό.

Την ευχαριστώ όμως και για το γεγονός, ότι οι πολύτιμες έρευνές της δίνουν την δυνατότητα στους Έλληνες, να αναπτύξουν υψηλότερες γνώσεις και να διεκδικήσουν στόχους.


Καλλιόπη Σουφλή
https://attikanea.blogspot.com/2019/11/blog-post_280.html