Δευτέρα, Νοεμβρίου 25

Το Χαραγμα!


«Και υποχρεώνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να χαράξουν ση­μάδι πάνω στο δεξιό τους χέρι ή πάνω στο μέτωπό τους.Κανείς δε θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μόνο αυτός που έχει χα­ραγμένο το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.
Εδώ χρειάζεται η σοφία. Όποιος έχει μυαλό ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου, που είναι αριθμός ανθρώπου· ο αριθμός του είναι χξς΄ (εξα­κόσια εξήντα έξι).» (Αποκ. 13, 16-18)


Έχει να κάνει η κάρτα του πολίτη τίποτα με τη smart card(έξυπνη κάρτα)?
kartapolith
1637565









Μια ταινία μικρού μήκους με ελληνικούς υποτίτλους,που είχε φτιαχτεί από το 2005,για να θυμηθούμε!








Χμμμ η νέα ταυτότητα που έρχεται σύντομα….σας θυμίζει κάτι?

Μήπως η κάρτα είναι προάγγελος για κάτι άλλο?…Λέω μήπως!
Πολλοί πιστεύουν πως όλα αυτά είναι σαχλαμάρες,παραμυθία και είναι για τρελούς και θρησκόληπτους!……Είναι?



Δεν θα σας κουράσω άλλο με βίντεο,υπάρχουν αμέτρητα στο διαδίκτυο και στο youtube, οποίος θέλει μπορεί να κάνει την ερευνά μόνος/μονή του,και να κρίνει μόνος του αν όλα αυτά είναι παραμυθία,η μια πραγματικότητα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σύντομα!
“Και τρίτος άγγελος ηκολούθησεν αυτούς, λέγων μετά φωνής μεγάλης· Όστις προσκυνεί το θηρίον και την εικόνα αυτού και λαμβάνει χάραγμα επί του μετώπου αυτού ή επί της χειρός αυτού,

και αυτός θέλει πίει εκ του οίνου του θυμού του Θεού του κεκερασμένου ακράτου εν τω ποτηρίω της οργής αυτού, και θέλει βασανισθή με πυρ και θείον ενώπιον των αγίων αγγέλων και ενώπιον του Αρνίου.

Και ο καπνός του βασανισμού αυτών αναβαίνει εις αιώνας αιώνων, και δεν έχουσιν ανάπαυσιν ημέραν και νύκτα όσοι προσκυνούσι το θηρίον και την εικόνα αυτού και όστις λαμβάνει το χάραγμα του ονόματος αυτού.

Εδώ είναι η υπομονή των αγίων, εδώ οι φυλάττοντες τας εντολάς του Θεού και την πίστιν του Ιησού”.(Αποκ. 14, 9-12)





katohika.gr