ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ…

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙΡΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖΙΑΚΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΑΘΗΣ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.
2)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ . Η ΧΩΡΑ
ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΟΡΙΑΚΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΕΝΩ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ. ΝΤΡΟΠΗ.
3)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΘΛΙΟ, ΥΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΣΕ ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ), ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ-ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ.. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ-ΣΤΑΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
4)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΑ ΠΤΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΧΑΟΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΩΝ.ΤΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.
5)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ/ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ ,ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΡΚΤΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
6)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ(!) ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ….!!!ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…
7)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΦΕΡΠΟΥΣΑ ΗΡΕΜΙΑ , ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗ.
8)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΜΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.
9)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΚ ΤΩΝΕΣΩ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ -ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΜΟΥ ΥΦΕΘΑ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ-ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ-‘ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ» ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ Ι ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..
10)ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΘΕΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΠΟΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ,ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΤΑΙ.ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΒΑΘΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΙΖΟΝΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ .ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
 /katohika.gr