Πέμπτη, Νοεμβρίου 14

Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης και μαρξιστές και φιλελεύθεροι, το ίδιο επικίνδυνοι για το Έθνος και οι δύο αυτό γιατί η πολιτική των ανοικτών συνόρων να μη γελιόμαστε, δεν είναι υπόθεση
μόνο του ΣΥΡΙΖΑ. Επί δεκαετίες ολόκληρες έχουν περάσει στην Ελλάδα παράνομα εκατομμύρια αλλοδαποί και αυτό συνέβη και επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ και επί των ημερών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Την ίδια ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα και ο πληθυσμός της μειώνεται, αυτοί θέλουν να φέρουν πληθυσμούς από την Αφρική και την Ασία και να τους εγκαταστήσουν μόνιμα στην Πατρίδα μας. Μας έλεγαν ότι τα περίφημα "hot spot" είναι προσωρινά, μας έλεγαν ψέματα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι την ένταξη στην ελληνική κοινωνία όσων χαρακτηρίζονται πρόσφυγες αποφάσισε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ).

«Το 2019, ο Οργανισμός θα παρέχει υπηρεσίες σε όλους τους καταυλισμούς αιτούντων άσυλο στην ενδοχώρα, συνολικά σε 26 δομές» δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΟΜ, Gianluca Rocco, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Στην Διεθνή συνάντηση του ΟΗΕ που έγινε στο Μαρακές ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Η Ελλάδα δεσμεύεται να συνεισφέρει στην υλοποίηση του έργου του Παγκόσμιου Συμφώνου, το οποίο μια συμμαχία των δυνάμεων της αλληλεγγύης ενάντια στην ξενοφοβία και το ρατσισμό».

Αυτό είναι το πρόβλημα του Τσίπρα, των αριστερών, αλλά και των φιλελεύθερων της Ν.Δ., είναι ο “ρατσισμός” και η “ξενοφοβία” και όχι ότι έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε μία κοινωνική ζούγκλα.

Στην διεθνή διάσκεψη του ΟΗΕ για την μετανάστευση που έγινε στο Μαρακές και στην οποία η Ελλάδα δεσμεύτηκε στο παγκόσμιο σύμφωνο υπήρχαν πολλές αντιδράσεις. Η πρέσβης των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χάλει, δήλωσε ότι η χώρα της δεν πρόκειται να συμμετάσχει στο σύμφωνο και ότι οι αποφάσεις για το μεταναστευτικό θα πρέπει να παίρνονται από τους αμερικάνους και μόνον από αυτούς! Οι αμερικάνοι δικαιούνται να έχουν θέληση, οι Έλληνες επί των ημερών του Τσίπρα όχι!


Σοβαρές αντιδράσεις στο σύμφωνο διετύπωσαν και πολλές ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες μάλιστα ευρίσκονται ακόμη και στο κέντρο της Ευρώπης και δεν πλήττονται από την λαθρομετανάστευση όσο η Ελλάδα! Η Ελβετία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Αυστρία, η Σλοβενία, η Τσεχία, η Κροατία είπαν όχι, ενώ όχι είπε και η Βουλγαρία με την οποία συνορεύουμε προς τον Βορρά. Ανοικτά σύνορα μόνον για την Ελλάδα, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι με επίσημη δήλωσή της και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είπε ότι συμφωνεί στις γενικές γραμμές του συμφώνου του ΟΗΕ για την μετανάστευση.


Απέναντι σε όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την θέση της οποίας εξέφρασα με επίσημη δήλωσή μου την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 δηλώνοντας:


“Η έγκριση από την κυβέρνηση του «Παγκοσμίου Συμφώνου για την Μετανάστευση» δεν είναι τίποτε άλλο από την συνέχιση της εθνικά επικίνδυνης πολιτικής μίας εθνικά επικίνδυνης κυβερνήσεως. Την ίδια ώρα που οι ΗΠΑ, που είναι χώρα μεταναστών, αρνείται το σύμφωνο αυτό, την ίδια ώρα που χώρες όπως η Αυστρία, η Ουγγαρία, η Βουλγαρία αρνούνται να συμφωνήσουν σε αυτό το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης, που σκοπός του είναι η καταστροφή των εθνικών κρατών, το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κρατά ανοιχτά τα σύνορα της Ελλάδος σε πλήρη αντίθεση με την θέληση του Ελληνικού Λαού. Η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την θέληση αυτή θα αγωνιστεί για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες”.