Κυριακή, Νοεμβρίου 3

Απειλούν να βγάλουν τα όπλα στη Σκύδρα για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες

Απειλούν να βγάλουν τα όπλα στη Σκύδρα για τους μετανάστες
Βροντερό το «Όχι» των κατοίκων της Σκύδρας απειλώντας πως θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους με καραμπίνες αν μετανάστες εγκατασταθούν στην περιοχή τους ενώ ισχυρίζονται πως φοβούνται για τη ζωή τους και τυχόν επιθέσεις  στους ίδιους και στις οικογένειές τους.
Κάτοικος της περιοχής σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 αναφέρει:

 «Έχω πει ότι θα πάρουμε και τις καραμπίνες αν χρειαστεί να υπερασπίσουμε τις οικογένειές μας, η άμυνά μας θα είναι αυτή. Είπα την αλήθεια, ο κάθε Έλληνας πολίτης θα έκανε το ίδιο αν ενοχληθεί από κάτι. Αν κάποιος λαθρομετανάστης ενοχλήσει την οικογένειά μου, την οικογένεια του γείτονα, γίνουν ζημιές ή επιθέσεις, είναι πολύ λογικό να φτάσουμε εκεί», δηλώνει στον ΑΝΤ1 κάτοικος της περιοχής.
Η δήμαρχος της Σκύδρας μάχεται για τα δικαιώματα των συμπολιτών της και του τόπου της. Δεν μπορούμε σ’ αυτόν τον τόπο να δεχθούμε τετελεσμένα γεγονότα τα οποία θίγουν τα δικαιώματα των συμπολιτών μας. Το στρατόπεδό μας έχει κριθεί ακατάλληλο αρκετές φορές», τόνισε ο αντιδήμαρχος Σκύδρας.

Ανάγκασαν οι αριστεροί τον ιερέα να ζητήσει δημόσια συγνώμη  για όσα είπε για το Κοράνι
Ο  πατέρας Αντώνιος είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων  υποστηρίζοντας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, πως το Κοράνι είναι κείμενο φασιστικό και πως οι ίδιοι οι κάτοικοι, για να προστατευτούν από τους «λαθρομετανάστες», δε θα διστάσουν να πάρουν ακόμα και όπλα!
Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να πει, πως «πρέπει να σκεφτούμε τα πάντα. Αυτός που πεινάει θα κλέψει. Κι όταν θα μπει στο χωράφι του γείτονα να κλέψει, αυτός που θα κλέψει θα πάει να τον δείρει. Αλλά το θέμα είναι πως θα φταίει αυτός που έδειρε τον κλέφτη… Δεν μπορούμε να δεχτούμε ανθρώπους δίπλα μας αλλά γιατί δεν μπορούμε να τους φροντίσουμε...».
Σε κάποια στιγμή πήρε το λόγο κάποιος από τους παρευρισκόμενους λέγοντας: «Ας υποθέσουμε πως έρχονται και σπάνε τζάμια βιάζουν, σε εισαγωγικά το βιάζουν κλπ. Τι κάνουμε πάτερ σε αυτή την περίπτωση; Αναγκαστικά βγάζουμε τις καραμπίνες…». Ο πατήρ Αντώνιος του απάντησε: «Δυστυχώς, αν δεν εισακουστούμε θα φτάσουμε να φανούμε άδικοι εν δικαίω..»!zougla.gr/