Πέμπτη, Νοεμβρίου 14

Δεν ακούστηκε ΠΟΥΘΕΝΑ: Πακιστανός όρμησε σε Ελληνίδα μητέρα για να τη βιάσει μπροστά στο παιδί της- ΠΟΥ είναι τώρα

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
Ολοένα και πληθαίνουν οι επιθέσεις των επενδυτών….και που είμαστε ακόμα!
Ακόμη ένα περιστατικό που σοκάρει και δείχνει πως βιώνουμε μια εθνική κατρακύλα δίχως τέλος.

Πρόσφατα, στη Σάμο, γίναμε μάρτυρες μιας λυσσαλέας επίθεσης μέρα μεσημέρι ενός «μετανάστη» σε μια καθαρίστρια μπροστά στο δήμαρχο που είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Πριν λίγο καιρό είχαμε την περίπτωση νεαρής Ελληνίδας που γλίτωσε στο παρά 5 τον βιασμό όταν «επενδυτής» μπήκε στο σπίτι της στη Λέσβο. Και αυτά είναι τα περιστατικά που ακούγονται, σκεφτείτε τι γίνεται και δεν μαθαίνεται ποτέ.


Το εν λόγω περιστατικό έγινε πριν μερικές μέρες, συγκεκριμένα στις 5 Νοεμβρίου, περίπου στις 19:00. Όλα κυλούσαν καλά ώσπου σύμφωνα πάντα με το σαιτ tourkikanea, εμφανίζεται ένας Πακιστανός επί της οδού Ανδρονίκου στην Κομοτηνή, μπροστά σε μια γυναίκα με βρεφικό καροτσάκι, κατεβάζει εν ψυχρώ τα παντελόνια του και της επιτίθεται με σκοπό να τη βιάσει.

Η γυναίκα όπως ήταν επόμενο αντιστάθηκε, ενώ πήρε αμέσως τον άντρα της τηλέφωνο. Στο μεταξύ, ο Πακιστανός δεν απομακρύνθηκε από τον χώρο της επίθεσης αλλά επέμενε να της μιλάει χυδαία και να παραμένει ημίγυμνος.

Ο άντρας της κατέφθασε καθώς το σπίτι ήταν δίπλα και συνεπλάκη με τον Πακιστανό. Αφού τον ακινητοποίησε κάλεσε την αστυνομία. Ακολουθήθηκε η αυτόφορη διαδικασία και εν τω μεταξύ η αστυνομία διαπίστωσε πως ο εν λόγω δράστης είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα της γειτονιάς πρίν από λίγες μέρες, χωρίς να συλληφθεί τότε.

Ο εισαγγελέας προς έκπληξη και των δύο γυναικών που δέχτηκαν επίθεση σε διάστημα λίγων ημερών, ελευθέρωσε τον Πακιστανό και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ο Πακιστανός τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές διαμένει σε σπίτι επί της Ανδρονίκου με έξοδα της Ελληνικής πολιτείας. Μοιραία οι δύο γυναίκες και οι οικογένειές τους θα συναντιούνται με τον θύτη στη γειτονιά μέχρι την δίκη. Επομένως, η μόνη πράξη αποτροπής πρός τις ανεξέλεγκτες σεξουαλικές ορμές του θύτη, ήταν κάτι ψιλές σφαλιάρες από τον σύζυγο του θύματος.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;