ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ;


Σχόλιο από ΝΙΚΟΣ-ΒΟΛΟΣ στην ανάρτηση :
«Μανιφέστο» στρατιωτικών: «Να σταματήσει η παράνομη μετανάστευση» – «Υπάρχει εθνικός κίνδυνος»
ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ!!!
ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ???

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ??? ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ???
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ!!! ΜΟΝΟ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ!
ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ? ΑΝ ΟΧΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΦΑΞΙΜΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ…. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ!!! ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ 1+1=2! ΕΥΓΕ!!!

triklopodia.gr