Πέμπτη, Νοεμβρίου 7

ΚΟΥΛΗ ΑΚΟΥΣ; ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

Το ενδεχόμενο να πάρουν τις καραμπίνες, προκειμένου να διαφυλάξουν, όπως υποστηρίζουν, τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά και τις περιουσίες τους από κακοποιά στοιχεία, που υπάρχουν μεταξύ των περίπου 300 προσφύγων και μεταναστών, οι οποίοι διαμένουν εδώ και 1,5 χρόνο σε ξενοδοχείο της περιοχής, δεν αποκλείουν κάτοικοι του χωριού Σταθμός Μουριών του νομού Κιλκίς, έναν ακριτικό οικισμό που ζουν περίπου 800 άτομα.
Μάλιστα, οι κάτοικοι ήδη εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν από μόνοι τους πεζές περιπολίες στο χωριό τις νυχτερινές ώρες, προκειμένου να προλάβουν οποιοδήποτε νέο κρούσμα εγκληματικότητας. Αυτό αναμένεται να αποφασισθεί την Κυριακή σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν οι κάτοικοι σε δημοτικό κτίριο.
Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, στο χωριό επικρατεί τρόμος, αφού είναι πάρα πολύ συχνά τα κρούσματα κλοπών σε σπίτια, η διακίνηση και η χρήση ναρκωτικών ουσιών ακόμα και στην πλατεία του χωριού, οι αιματηρές συρράξεις μεταξύ των προσφύγων και των μεταναστών μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών και οι άσεμνες και προσβλητικές παρενοχλήσεις σε νεαρά κορίτσια. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, μεσημέρι στην πλατεία του χωριού, αλλοδαποί επιτέθηκαν σε κάτοικο και του πήραν με απειλές το κινητό.
Αυτά να τα βλέπει η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» που απαιτούν συναίνεση των Ελλήνων στον εποικισμό της χώρας από λαθρομετανάστες επειδή δεν είμαστε «ρατσιστές».
Ας τους πάρουν αυτοί στα σπίτια τους λοιπόν, για να δώσουν στους υπόλοιπους Έλληνες το καλό παράδειγμα!
Κ.Π.

ethnikismos.net