Παρασκευή, Νοεμβρίου 29

Γιώργος Τράγκας: «Ελληνοτουρκικά και μεταναστευτικό εξελίσσονται σε μεγάλη εθνική ήττα και σε ακρωτηριασμό της χώρας»

crashonline.gr
Διαβάστε όλα όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας σήμερα, στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα «Παραπολιτικά FM»:
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βουλιάζει και πνίγεται μέσα στο μεταναστευτικό και στην ανεπάρκεια που δείχνει στα ελληνοτουρκικά και στα μεγάλα θέματα. Εξελίσσεται σε μεγάλη εθνική ήττα και σε ακρωτηριασμό της χώρας με παθητικό θεατή έναν πρωθυπουργό που αδύναμος παρακολουθεί την Τουρκία να επελαύνει στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η εισβολή χιλιάδων μεταναστών ( ανάμεσά τους εκατοντάδες ειδικευμένοι τούρκοι κομάντος, πράκτορες και σαμποτέρ) είναι η εμπροσθοφυλακή της γιγαντιαίας στρατιωτικής και διπλωματικής επιχείρησης των Τούρκων τόσο στο Αιγαίο, όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Όπως αντιλαμβάνεστε οι αυξημένες ροές μεταναστών και η είσοδός τους από τα αφύλακτά σύνορά μας είναι τμήμα οργανωμένου σχεδίου που συνοδεύτηκε χθες με ένα ακόμη διπλωματικό βήμα του Ερντογάν. Η Τουρκία συμφώνησε με τη Λιβύη σε μια αποκλειστική οικονομική ζώνη που εξαφανίζει την Κρήτη από το χάρτη ως ελληνικό έδαφος. Μοίρασαν δηλαδή το Αιγαίο αγνοώντας τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.
Επίσης, η Τουρκία προχώρησε σε υπόμνημα προς τον ΟΗΕ που τονίζει ότι η υφαλοκρηπίδα της είναι δυτικά της νήσου Ρόδου και φτάνει στον 28ο μεσημβρινό, πράγμα που τέμνει το νησί των Ιπποτών, δηλαδή δηλώνει ως δικά της κυριαρχικά όρια, όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αλλά και την Κρήτη με όλη τη γύρω θαλάσσια περιοχή της. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ερντογάν έχει φέρει και τους Πακιστανούς στην περιοχή του Αιγαίου, σε κοινές μουσουλμανικές περιπολίες, η χθεσινή συμφωνία με τη Λιβύη αποτελεί ουσιαστικά μέτωπο κατά της Ελλάδος, της Κύπρου, της Αιγύπτου και του Ισραήλ. Αν λάβουμε επίσης υπόψη μας ότι οι Τούρκοι έχουν μια αρμάδα σκαφών στην ανατολική Μεσόγειο και καθελκύουν εντός ολίγου το αεροπλανοφόρο Anatolu με δώδεκα αεροσκάφη, ένα πλήθος μαχητικών ελικοπτέρων και 1300 πεζοναύτες, αντιλαμβάνεται κανείς γιατί η Τουρκία συγκεντρώνει τέτοια δύναμη πυρός στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Δυστυχώς σε λίγο ο κος Μητσοτάκης και η ελληνική κυβέρνηση θα είναι σε θέση ρουά- ματ. Ο νέος πρωθυπουργός αποδεικνύεται ελλιποβαρής σε όλες τις διεθνείς σχέσεις και επαφές. Ακούει μόνο ότι του λέει το Βερολίνο. Εντολές που οδηγούν την Ελλάδα σε θανάσιμη εθνική παγίδα. Ο Ερντογάν πριν κάνει την τελική κίνησή του, που θα είναι στρατιωτική, έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία της Μόσχας, την πλήρη αδράνεια της Ουάσιγκτον απέναντι σε μια κυβέρνηση που κάνει ανοίγματα στο Πεκίνο και φυσικά την απόλυτη στήριξη των Γερμανών και της κας Μέρκελ που μόλις προχθές αποθέωσε την Τουρκία στο Γερμανικό κοινοβούλιο. Ο Ερντογάν, αφού τελείωσε στο μέτωπο της Συρίας απωθώντας τους Κούρδους στα ενδότερα της Συρίας στρέφεται τώρα στο βασικό στόχο του. Στο Αιγαίο και την Κύπρο.
Ο Μητσοτάκης ως απόλυτο πιόνι του Βερολίνου εμπιστεύεται τον ευρωπαϊκό δρόμο και τις οδηγίες της Μέρκελ, ανοίγοντας περισσότερο τα σύνορά μας, παίρνοντας στο εσωτερικό της χώρας όλη αυτή την εμπροσθοφυλακή του Ερντογάν. Όλες αυτές τις μουσουλμανικές βόμβες που φυτεύει παντού χωρίς να αντιλαμβάνεται το πρόβλημα σε περίπτωση που ο Ερντογάν προβεί σε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ή στην Κύπρο. Μάλιστα για την Κύπρο ο Ερντογάν επικαλείται ότι δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ και επομένως αν επέμβει η Αθήνα ή οι σύμμαχοι των Αθηνών, η Τουρκία θα ενεργήσει ως εγγυήτρια δύναμη. Ο κος Μητσοτάκης έχει μείνει ολομόναχος, ενώ διαλύεται στην κυριολεξία η χώρα.
Ο κόσμος βράζει σε όλες τις περιοχές που μεταφέρονται και φυτεύονται μουσουλμάνοι, ενώ είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι διαχέονται εκατοντάδες πράκτορες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σε θέσεις – κλειδιά για επιχειρήσεις αναταραχής και αποπροσανατολισμού σε περίπτωση πολεμικής σύγκρουσης.
Ο κος Μητσοτάκης και αυτή η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε εθνική τραγωδία. Τα νησιά καταλαμβάνονται χωρίς να πέσει τουφεκιά από μουσουλμανικό πληθυσμό, τον οποίο θα υπερασπιστεί η Άγκυρα ως υπέρμαχος του Ισλάμ και ταυτόχρονα θα απορροφήσει πληθυσμό και έδαφος, αφού ήδη δηλώνει ότι τα σύνορά της είναι στη μέση του Αιγαίου.
Δυστυχώς ο κος Μητσοτάκης αποδεικνύεται ο πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης μεταπολεμικής εθνικής τραγωδίας. Οι σύμβουλοί του, ο κος Δένδιας, ο κος Ντόκος, τα στελέχη του Open Society, κάποιοι δημοσιογράφοι που εξυπηρετούν άπαντες την γερμανική πρεσβεία και τα κυκλώματα του Σόρος, παραδίδουν τη χώρα αμαχητί. Η Ελλάς παραμένει μόνο με τη συμμαχία που έχει χτίσει – κακά τα ψέματα – ο Τσίπρας, δηλαδή με Κύπρο – Ισραήλ και Αίγυπτο, αλλά είναι πολύ αμφίβολο αν θα προλάβουμε να αντιδράσουμε, όπως εξελίσσονται τα γεγονότα. Όλες οι περιοχές της χώρας βράζουν.
Από τη Μυτιλήνη έως τη Σπάρτη και από τη Σπάρτη έως τον Έβρο, τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο κος Μητσοτάκης ζει σε ένα γυάλινο κόσμο και ζει μεταξύ τένις και Μπάκινγχαμ αλλά η χώρα παραδίδεται στους Τούρκους μετά από προετοιμασία που έκαναν γνωστά κανάλια, γνωστοί πολιτικοί, γνωστά μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ και γνωστοί αρθρογράφοι που μας ήθελαν πάντα στη γερμανική οδό. Οι ανακοινώσεις του ΥΠΕΞ δεν απωθούν την τουρκική προκλητικότητα, ούτε τη de facto αναθεώρηση της Λωζάνης που κάνει ο Ερντογάν. Ο Μητσοτάκης δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι καιρός να απαντήσει στο Μεταναστευτικό προγεφύρωμα και μάλιστα να απαντήσει με την αποτρεπτική θέα των ενόπλων δυνάμεων. Σύντομα θα αντιληφθεί ότι οι Έλληνες θα τον που ή ανίκανο ή προδότη. Και στις δύο περιπτώσεις ανίκανο. Οι μόνες κινήσεις του ιδίου ή των στενών συνεργατών του είναι να ζητάνε την απομάκρυνση δημοσιογράφων από μέσα ενημέρωσης φίλων τους ή συνεταίρων τους ή Φιλιππινέζων τους. Τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι όπως ο κος Δοξιάδης απαιτούν την απομάκρυνση γνωστών δημοσιογράφων από μέσα, γιατί άσκησαν ή ασκούν κριτική στο κυβερνητικό έργο. Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα. Η πολιτική και κοινωνική παρέα που τον συνοδεύει είναι οξειδωμένη, αμφιλεγόμενη και σε πολλές περιπτώσεις, όπως αυτή του κου Κικίλια, είναι τόσο πολιτικά ανεπαρκής που προκαλεί ερωτηματικά.
Όλος ο Τύπος σημειώνει σήμερα ότι υπάρχει μεγάλη εθνική κρίση και ότι ο Ερντογάν μετατρέπει το Αιγαίο και τη Μεσόγειο σε τουρκική λίμνη. Η χώρα μας επί Μητσοτάκη απέτυχε να αποτρέψει τη συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης και το υπουργείο Εξωτερικών εμφανίζεται από υποτονικό έως βουβό. Τα ΜΜΕ όπως το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και άλλα που θέλει να ελέγχει η παρούσα κυβέρνηση, έχουν στρέψει την προσοχή τους στο σεισμό της Αλβανίας, αποφεύγοντας να κάνουν αναφορές στην αδυναμία της κυβέρνησης».