Κυριακή, Νοεμβρίου 3

Θ. Κατσανέβας: Η Λιβανοποίηση και το τέλος της Ελλάδας

Μάζες παράνομων Μουσουλμάνων μεταναστών και όχι προσφύγων φυσικά, εισβάλλουν στην Ελλάδα ανενόχλητοι και με αυξανόμενους ρυθμούς από τα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία σύνορά μας, μετατρέποντάς την από χώρα σε χώρο. Σε αντίθεση με το παρελθόν, το μεγαλύτερο μέρος τους θα παραμείνει εδώ, αφού οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν κλείσει ερμητικά τα σύνορά τους.
Ακολουθώντας το «γράμμα» της συνθήκης του Δουβλίνου ΙΙ, όπου την ευθύνη για τους μετανάστες έχει η πρώτη χώρα εισαγωγής τους στην ΕΕ, επιστρέφονται στην Ελλάδα όσοι συλλαμβάνονται χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα οπουδήποτε σε ευρωπαϊκές χώρες.
Του Θεόδωρου Κατσανέβα 
Πολύ συχνά τα ΜΜΕ ανακοινώνουν περιχαρή ότι, εξαρθρώθηκαν κυκλώματα διακινητών που παρέχουν σε μετανάστες πλαστά έγγραφα και διευκολύνσεις για τη μεταφορά τους στην Ευρώπη. Όμως, σχεδόν ποτέ δεν ακούγεται σύλληψη διακινητών που μεταφέρουν μετανάστες στην Ελλάδα. Επιτρέπεται δηλ. η είσοδος, συχνά και με τη συνδρομή του Ελληνικού Λιμενικού, αλλά απαγορεύεται η έξοδος προς το βορρά. Η Frontex που είναι εγκαταστημένη στη χώρα μας όπως και Γερμανοί αστυνομικοί, αυτόν ακριβώς τον σκοπό εξυπηρετούν. Nα μην επιτρέπουν δηλ. την φυγή των μεταναστών σε ευρωπαϊκές χώρες, ενώ αδιαφορούν ή και βοηθούν την είσοδό τους.
Ανεπαρκή τα κυβερνητικά μέτρα
Τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τη σημερινή κυβέρνηση για επιτάχυνση των διαδικασιών διαχωρισμού των πραγματικών προσφύγων από τους παράνομους μετανάστες, είναι μεν προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά εντελώς ανεπαρκή. Οι διαχωρισμοί σε πραγματικούς πρόσφυγες και οικονομικούς μετανάστες, με επαναπροωθήσεις των τελευταίων, το κύριο μέσο δηλ. που υιοθετείται, κάθε άλλο παρά είναι εύκολο να υλοποιηθεί στην πράξη. Η μεταφορά δεκάδων χιλιάδων μεταναστών στην ενδοχώρα, θα δημιουργήσει εστίες Μουσουλμανικών γκέτο,ενώ θα αποφορτίσει τα κέντρα υποδοχής στα νησιά λειτουργώντας ως κίνητρο για μεγαλύτερες εισροές. Σύμφωνα με τις ισχύουσες συμφωνίες με την Τουρκία, οι μετανάστες που έχουν μεταφερθεί στην ενδοχώρα, δεν μπορεί να επαναπροωθηθούν στην ανατολική “καλή” μας γείτονα, αφού θεωρητικά τουλάχιστον μπορεί να έχουν εισέλθει στην Ελλάδα από άλλη πύλη εισόδου.
Έτσι, οι περισσότεροι από αυτούς, θα παραμείνουν μόνιμα στη χώρα, με συνέπεια να επιταχυνθεί η εθνολογική της αλλοίωση που προωθείται από καιρό με την εθνοκτόνα πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα του οράματος της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Όμως, η δημιουργία πολυπολιτισμικής κοινωνίας φαίνεται ότι είναι προσφιλής και στη σημερινή κυβέρνηση, όπως ανέφερε πρόσφατα σε αποκαλυπτικές δηλώσεις του ο πρωθυπουργός στη Βουλή. Ο ίδιος είναι μάλλον αρνητικός σε διαδικασίες αποτροπής, δηλώνει αντίθετος σε τείχη και φράκτες, ενώ σιωπά για τη δράση των ΜΚΟ που λειτουργούν ως η κεφαλή του «φιδιού» σε βάρος της χώρας μας. Ας μην γελιόμαστε. Στην περίπτωσή μας, η πολυπολιτισμική κοινωνία, δεν είναι τίποτα άλλο από μετατροπή της σε Μουσουλμανική κοινωνία. Η δημογραφική μας κατάρρευση και η μαζική εισροή νέων υπεργεννητικών Μουσουλμάνων, προδικάζει την πληθυσμιακή υπεροχή των τελευταίων στο ορατό μέλλον. Δυστυχώς διαφεύγει της προσοχής, σκόπιμα ή μη, το γεγονός ότι, οι Μουσουλμάνοι πουθενά στον κόσμο δεν έχουν ενσωματωθεί σε τοπικές κοινωνίες, αφού σχεδόν ποτέ δεν παντρεύονται με αλλόθρησκους. Αυτό το έχουμε δει σε πολλές χώρες όπως και στη δική μας περίπτωση της Δυτικής Θράκης.
Διεκδικούν δικαιώματα που ούτε είχαν ονειρευθεί στις χώρες τους
Εθισμένοι σε μια πολιτική και πολιτισμική κουλτούρα αυταρχισμού και καταπίεσης, όπου η ελευθερία, η δημοκρατία, τα ατομικά δικαιώματα είναι άγνωστα, με τον ερχομό τους σε μια χώρα ανοχής όπως η Ελλάδα, οι Μουσουλμάνοι μετανάστες νιώθουν απελευθερωμένοι και διεκδικούν δικαιώματα που ούτε είχαν ονειρευθεί ότι θα έχουν στη χώρα τους. Χωρίς να έχουν συνεισφέρει σε τίποτα στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, απαιτούν ποιοτικές συνθήκες στέγασης, παροχή διατροφής της δικής τους επιλογής, δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κλπ. Γνωρίζοντας ότι δεν θα έχουν κυρώσεις όπως στις χώρες τους, καταλαμβάνονται από αμόκ απελευθέρωσης και επιθετικότητας με απλή ή βαριά παραβατική συμπεριφορά.
Παραβιάζουν τα φανάρια και καθυβρίζουν όποιον τους κάνει παρατήρηση. Καταλαμβάνουν εθνικές οδούς και σιδηροδρομικές τροχιές, βάζουν φωτιές, επιτίθενται σε αστυνομικούς και πολίτες, τραγουδούν προκλητικούς ύμνους Τζιχάντ, επιδίδονται σε βιαιότητες, απειλούν με απέραντο θράσος. Πολλοί εντάσσονται σε συμμορίες διακίνησης μεταναστών, ναρκωτικών, πορνείας,ληστειών. Κάποιοι βιάζουν ή και δολοφονούν αθώους πολίτες. Με το εξοργιστικά χαλαρό νομοθετικό πλαίσιο των νόμων Παρασκευόπουλου, που ισχύει μέχρι σήμερα, πολλοί μπαινοβγαίνουν στις φυλακές και συνεχίζουν το έργο τους. Με τεράστιο κόστος για τους Έλληνες φορολογούμενους πολλών δις ευρώ, τους παρέχεται δωρεάν τροφή, στέγη, νοσοκομειακή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση. Αυτοί συνεχώς απαιτούν περισσότερα, ολοένα και περισσότερα. Προβάλουν ένα επιθετικό πρόσωπο που στη χώρα τους θα τους οδηγούσε σε πολύχρονη φυλάκιση ή και θανάτωση. Συνηθισμένοι σε αυταρχικά καθεστώτα, εκλαμβάνουν τη δημοκρατική ανοχή που υπάρχει στις Ευρωπαϊκές χώρες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, ως γόνιμο έδαφος για περισσότερες διεκδικήσεις και επιθετικότητα. Βέβαια, υπάρχουν ανάμεσά τους πολλοί φιλήσυχοι και σκληρά εργαζόμενοι που δεν ακολουθούν τις πρακτικές των ακραίων στοιχείων.
Όμως, οι τελευταίοι είναι εκείνοι που επιβάλλονται στους πρώτους και καθορίζουν την αντιπροσωπευτική συμπεριφορά όλων, ιδιαίτερα όταν αποτελέσουν ένα πολυπληθές πληθυσμιακό σύνολο.
Ελλάδα τέλος
Αν συνεχίσουν να εισέρχονται Μουσουλμάνοι μετανάστες με παρόμοιους ρυθμούς, αυτό σημαίνει περίπου 150.000 άτομα το χρόνο, μια πόλη δηλ. σαν την Πάτρα. Σε 10-12 χρόνια θα έχουν γίνει 2 εκ. και θα προστεθούν στα περίπου 1,8-2 εκ. ομόθρησκούς τους που είναι ήδη εγκαταστημένοι στη χώρα,αν συμπεριλάβουμε και αυτούς της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου και τις πολλές χιλιάδες των Ελληνοποιημένων μέσα στα τελευταία χρόνια. Μαζί με τις γεννήσεις, στην επόμενη δεκαετία θα φτάσουν ή και θα ξεπεράσουν τα 4 εκ., απέναντι σε 8,5 εκ. γερασμένους Ελληνογενείς. Τότε, θα αποκτήσουν ισχυρή πολιτική βάση και τίποτα δεν θα σταματήσει την ανεξέλεγκτη εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρησκών τους. Η ραγδαία δημογραφική μας κατάρρευση που συνδέεται και με την οικονομική κρίση, επιτείνει το πρόβλημα.
Στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, ο Ελληνισμός επιβίωσε γιατί οι Ελληνίδες γεννούσαν πάνω από 5-6 παιδιά κατά μέσο όρο. Σχετικά ικανοποιητική γεννητικότητα άνω των 2 παιδιών ανά γυναίκα, υπήρχε και μέχρι το 1960, ενώ μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι θάνατοι ήταν λίγο λιγότεροι από τις γεννήσεις, Τα τελευταία δέκα χρόνια, η κατάσταση έχει ανατραπεί δραματικά. Ενώ η Μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και αποβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο Μουσουλμάνες μητέρες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά ( 14,3%). Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων από Μουσουλμάνες μητέρες είναι σημαντικά υψηλότερο δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου και των πολλών χιλιάδων που ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια. Κατά συνέπεια. μπορεί να υπολογιστεί βάσιμα ότι, οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων ανέρχονται σε ποσοστά της τάξης τουλάχιστον του 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά. Με δεδομένο επίσης ότι, η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων δεν αφορά Μουσουλμάνους, συμπεραίνεται τελικά ότι, οι θάνατοι Ελλήνων, ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως. Κάθε χρόνο δηλ. πεθαίνει μια μεσαία ελληνική πόλη. Το γεγονός αυτό από μόνο του, προδικάζει τον θάνατο του Ελληνισμού, πόσο μάλλον αν συνυπολογιστεί η μαζική είσοδος μη ενσωματώσιμων στην ελληνική κοινωνία νεαρών Μουσουλμάνων.
Και όμως, υπάρχουν πολιτικοί που δεν βλέπουν ή κάνουν πως δεν βλέπουν όλα αυτά και ενδιαφέρονται μόνο για τις επόμενες εκλογές και όχι για τις επόμενες γενιές.
Το αύριο της πατρίδας μας είναι τραγικό. Η μεγάλη υπεροχή των θανάτων έναντι των γεννήσεων Ελλήνων τα τελευταία χρόνια, η φυγή 80-100.000 νέων Ελλήνων στο εξωτερικό ετησίως, σε συνδυασμό με τη μαζική είσοδο νέων υπεργεννητικών Μουσουλμάνων, προδικάζει την Ισλαμοποίηση της χώρας στο ορατό μέλλον. Αυτό αποτελεί μια στατιστικά βέβαιη προοπτική, αν δεν αποφευχθεί η προσήλωση των κυβερνώντων στην δήθεν πολυπολιτισμική κοινωνία που στην πραγματικότητα οδηγεί σε μια Μουσουλμανική κοινωνία και δεν ανατραπεί η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της ανοχής στους διακινητές όπως και στις ΜΚΟ που προωθούν με το αζημίωτο την εθνολογική αλλοίωση της χώρας. Τότε τα παιδιά μας θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν αυτό το όμορφο κομμάτι γης που με δάκρυα και αίμα μας κληρονόμησαν οι πρόγονοί μας. Και να πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς, όπως έκαναν 10 εκατομμύρια Λιβανέζοι ύστερα από την επικράτηση των Μουσουλμάνων στη χώρα τους. Αυτό θα σημάνει τη Λιβανοποίηση και το τέλος της Ελλάδας. Και δικαίωση του Οζάλ που έχει πει ότι, «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά και να τελειώνουμε μαζί τους».
Η δραματική αυτή εξέλιξη μπορεί να ανατραπεί μόνο όταν αποφευχθεί η προσήλωση των κυβερνώντων στην δήθεν πολυπολιτισμική κοινωνία που στην πραγματικότητα οδηγεί σε μια Μουσουλμανική κοινωνία και ανατραπεί ολοσχερώς η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της ανοχής στους διακινητές όπως και στις ΜΚΟ που προωθούν με το αζημίωτο την εθνολογική αλλοίωση της χώρας. Παράλληλα, αναγκαίο είναι να ενισχυθεί αποτελεσματικά η γεννητικότητα της Ελληνίδας μητέρας με την παροχή γενναίων επιδομάτων στις τρίτεκνες προσλήψεις τους στο δημόσιο, προοπτική πρόωρης συνταξιοδότησης στα 55 χρόνια και άλλα κατά περίπτωση κίνητρα.
crashonline.gr