Ούτε το «Μ» από το «Μακεδονία» δεν μας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσουμε τα Σκόπια!!!!!!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι»!!!
Η φράση αυτή ταιριάζει γάντι για τον εξευτελισμό που υπόκεινται η χώρα μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, την οποία υπέγραψε ο Α. Τσίπρας κι εφαρμόζει κατά γράμμα ο Κ. Μητσοτάκης. 
Η κατάσταση θυμίζει -τηρουμένων των αναλογιών- την «ομηρία» στο Αιγαίο, αφού για οποιαδήποτε ελληνική κίνηση οι Σκοπιανοί έχουν πλέον λόγο.
Η ανάπτυξη και η προώθηση του moto «Macedonia the GReat» που εγκαινιάζει η Ελλάδα στο πλαίσιο προώθησης των εμπορικών προϊόντων από την Μακεδονία, ενόχλησε το σκοπιανό ΥΠΕΞ που έσπευσε να διαμαρτυρηθεί παρ όλο που το νέο σήμα είναι ένα σκέτο «Μ».
Οι Σκοπιανοί δεν ανέχονται ούτε στα ψιλά γράμματα να αναφέρεται το όνομα Μακεδονία και θεωρούν πως έπρεπε να είχαμε ζητήσει την άδειά τους για να το χρησιμοποιήσουμε. 
Δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, αναφέρουν πως το Υπουργείο Εξωτερικών είναι ιδιαίτερα ενοχλημένο που δεν ενημερώθηκε για την πρόθεση της Ελλάδας, ν' αναπτύξει και να προωθήσει το συγκεκριμένο εμπορικό σλόγκαν, επισημαίνοντας πως "η πράξη υπονομεύει την αμοιβαία εμπιστοσύνη".
Το σκοπιανό ΥΠΕΞ, ζητάει από την Αθήνα να μη λειτουργεί μονομερώς ώστε να μην υπονομεύεται το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, σύμφωνα με όσα ορίζει η Συμφωνία των Πρεσπών.
Μετά τη διαρροή του σκοπιανού ΥΠΕΞ και ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ δήλωσε χθες ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αποφασίσει μόνη της για το σήμα των μακεδονικών προϊόντων αλλά αυτό θα το κάνει η  Διεθνής Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που θα ολοκληρώσει το έργο της σύμφωνα με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μάλιστα σε ένα κρεσέντο αλυτρωτισμού χαρακτήρισε σήμερα τη Μακεδονία ως «ιστορική περιοχή» η οποία «είναι χωρισμένη σε διαφορετικά κράτη» και πρότεινε μία επωνυμία για όλα τα προϊόντα που προέρχονται από την περιοχή της «Μακεδονίας»!!!!!!!
Δυστυχώς οι Έλληνες πολιτικοί δεν έχουν αντιληφθεί πως στις σχέσις μεταξύ κρατών ισχύει το «όσο δίνεις έδαφος τόσο ο άλλος ζητάει περισσότερο». 
Φαίνεται πως δεν έγινε μάθημα το πάθημα με τις τουρκικές διεκδικήσεις και το ίδιο λάθος επαναλαμβάνεται και στις σχέσεις μας με τα Σκόπια....

Αλλά κι ο πολύς κόσμος στην Ελληνική Μακεδονία δεν θέλει να πιστέψει, να καταλάβει τι έρχεται...
ΣΧΟΛΙΟ : Που καταντήσαμε… Να υποχωρούμε και στις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ των Σκοπιανών «χαλβάδων» σε ότι αφορά την …ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ. Πρέπει να πάρουμε το «ΟΚ» από τους Σλαβοβουλγαροαλβανούς σε θέματα που άπτονται της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας…
Είδατε όμως αστραπιαία διαμαρτυρία από το ΥΠΕΞ Σκοπίων για ένα ΜΑΣΩΝΙΚΟ αστείο εμπορικό σήμα;
Εδώ το ανθΕλληνικό ΥΠΕΞ χρόνια τώρα σφυρίζει αδιάφορα σε όλες τις ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.
Τελικά είμαστε ΜΕΓΑΛΕΣ κότες!!!! Κι εσείς εκεί στο ΥΠΕΞ κι ΕΜΕΙΣ που σας ανεχόμαστε ….
https://shmantikanea.blogspot.com/