ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !--ΒΟΜΒΑ!! ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ… – ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ

maxresdefault
Αφού πρόδωσαν και αυτοί όπως οι προκάτοχοι τους τον Ελληνικό λαό, έντονες είναι οι σκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου για προσφυγή στις κάλπες την Άνοιξη και «απόδραση». Στο επιτελείο της κυβέρνησης διαπιστώνουν έντονη φθορά λόγω του μεταναστευτικού αλλά και του Σκοπιανού, το οποίο πλέον δεν αποτελεί εκλογικό asset για τη ΝΔ.

Παράλληλα οι «σκληροί» φιλελεύθεροι που απαρτίζουν τον περίγυρο του Κυριάκου Μητσοτάκη θεωρούν το μεταναστευτικό ως λύση για το δημογραφικό, κάτι που διώχνει μάζες ψηφοφόρων από το κόμμα της ΝΔ!
Έτσι η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες την Άνοιξη, (πιθανός μήνας ο Μάρτιος) τώρα που απολαμβάνει ένα +8% από τον ΣΥΡΙΖΑ και έχει μια κεκτημένη ταχύτητα από τις εκλογές του Ιουλίου, έχει και την παράλληλη έννοια να «κάψει» την απλή αναλογική που θα ισχύσει για τις επόμενες εκλογές.
Ταυτόχρονα η ανησυχία από την δημιουργία ενός νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ είναι έκδηλη, καθώς όλα λένε ότι το νέο αυτό κόμμα δεν θα έχει το άσχημο αποτέλεσμα που είχαν τα δεξιά κόμματα στις εκλογές του Ιουλίου γιατί τότε όλοι οι ψηφοφόροι τους, από την άκρα δεξιά έως και την κεντροδεξιά σε ποσοστό  80% είχαν ψηφίσει τη ΝΔ αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα κόμματα (Χρυσή Αυγή, Ελληνική Λύση, Νέα Δεξιά κλπ) σε ένα ποσοστό 9 με 10% περίπου.
Ακόμη όμως και στην περίπτωση που δεν καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές απλώς θα ξαναπάει σε εκλογές αυτή τη φορά με το νέο εκλογικό νόμο και το μπόνους ελπίζοντας η κεκτημένη ταχύτητα από τις εκλογές του Ιουλίου να είναι αρκετή για να της δώσει την πρώτη θέση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Με λίγα λόγια, η ΝΔ παίζει πολιτικά παιχνίδια πάνω στην πλάτη του ελληνικού λαού που είναι πλέον όμηρος των λαθροεισβολέων. Παντού, τις τελευταίες ημέρες έχουμε αιματηρά επεισόδια με θύματα Έλληνες…

 makeleio.gr