Τρίτη, Νοεμβρίου 26

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ "ΜΑΣΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ": "ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ" ΟΙ ΔΗΜΟΙ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΊΒΟΛΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;;;.

 Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Σουφλή
Ενδεδυμένο μα τον βαρύγδουπο και ... "αθώο" τίτλο του προγράμματος  "ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ", παρουσιάζεται το... "τυράκι" της διάλυσης των Δήμων όλης της Ελλάδας, με ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, την Τοπική Αυτοιδιοίκηση Α' και Β' Βαθμού.
Και το τραγικότερο είναι, πως όλα αυτά, γίνονται ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ "ΜΑΣΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ"!!!!!!!!!!!!

Αυτά αποκαλύπτει η έρευνα που έκανα, βάσει των στοιχείων που έστειλαν στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.




Ηγετικό ρόλο στην εισβολή και κυρίως στην επιβολή  των λάθρο σε όλους τους Δήμους, αποδεικνύεται πως διαδραματίζει και η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ" (Ε.Ε.Τ.Α.Α.)..

Μια ... Εταιρεία δηλαδή και όχι ένας Δημόσιος Φορέας, θα συμβάλει στον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και στην πλήρη διάβρωση της κοινωνίας, από τους... "πολιτισμένους" λαθροεισβολείς, και μάλιστα ΜΥΣΤΙΚΑ!




Μήπως κάνω λάθος, κύριε ...ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΤΗΣ Ε.Ε.Τ.Α.Α., ΣΥΡΙΖΑΙΕ Θόδωρε Γκοτσόπουλε, πρώην δήμαρχε Παλλήνης και παλιέ γνώριμε από την εφημερίδα μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ;;; 




Ο Θόδωρος Γκοτσόπουλος, κατέβηκε ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 102 επισήμως ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ και τους 25 ΠΝΙΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ. (εδώ)




Διορίστηκε ή εξελέγη, ως ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της Ε.Ε.Τ.Α.Α., επί ... κυβερνήσεως ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

Τα σχόλια, δικά σας...





Το who is who της Ε.Ε.Τ.Α.Α., περιγράφεται μέσα σε οκτώ σειρές, και αποδεικνύει περίτρανα, πως... ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

Επιβεβαιώνεται πλήρως η ερευνήτρια Βενετία Κάντζια, η οποία εδώ και χρόνια, μέσω των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, αποδεικνύει πως ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, τουλάχιστον από το 2000 και εντεύθεν. (όλα τα ντοκουμέντα των αποδείξεων αυτών, μπορείτε να τα βρείτε στην στήλη ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, με tag το όνομά της ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΝΤΖΙΑ).



Δυστυχώς, το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ  παιχνίδι της Ε.Ε.Τ.Α.Α. στήθηκε το 1985, επί κυβερνήσεως του... "μεγάλου ηγέτη" ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Αξίζει να διαβάσετε εδώ, τους σκοπούς της "μετανάστευσης",  έτσι όπως αποτυπώθηκαν στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΙΝΕ) της  ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, σε διημερίδα στο ΖΑΠΠΕΙΟ, το 2005... τότε που ο ελληνικός λαός, είχε πλήρη άγνοια του τι τον περιμένει...

Αλήθεια, ανάλογη διημερίδα για τα δικαιώματα των ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, έκανε το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ;;;

Μάλλον όχι... 




Πρόκειται για τα πρακτικά της διημερίδας, που αποτελούν σημείο αναφοράς και τους άξονες πάνω στους οποίους στήθηκε Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ενδεικτικά παραθέτω ένα απόσπασμα:




Στην διημερίδα αυτή, αποκαλύπτεται και ο ρόλος του εβραίου ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ,αρχηγού της ελληνικής αποστολης του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, αλλά και όπως αποκαλύπτει η διημερίδα του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ, που παραθέτω, όπως αυτά δημοσιεύθηκαν στα πρακτικά της διημερίδας...



























Δυστυχώς τα... ιερατεία της εξουσίας, (από κυβέρνηση μέχρι συνδικαλιστικά όργανα), προετοίμαζαν δεκαετίες πριν, τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Οι προτάσεις του εβραίου Εσδρά, έτσι όπως αποτυπώνονται στην ομιλία του στην διημερίδα, είναι αυτές που υλοποιούνται και μας οδηγούν ως λαό, στην πλήρη αντικατάσταση και στην εξολόθρευση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Ήταν υποχρεωτικός όλος αυτός ο πρόλογος, για να φτάσουμε στα στοιχεία που θα αποκαλύψω στην συνέχεια, τα οποία αποτελούν τον ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ.

Όλα αυτά τα χρόνια, φορείς, ΔΟΜ και συνδικαλιστικές οργανώσεις, επεργάζονταν το ύπουλο σχέδιο αντικατάστασης του ελληνικού λαού, στην ουσία, μέσα από εταιρείες... όπως αναφέρουν και οι έρευνες της Βενετίας Κάντζια...

Και είναι τραγική η αποτύπωση της λαθροεισβολής όπως αποκαλύπτει και παραδέχεται ο ίδιος ο υπουργός της κυβέρνησης Γιώργος Κουμουτσάκος:

"ἡ πλειονότης ἐκείνων πού κατακλύζουν τά νησιά τοῦ ἀνατολικοῦ Αἰγαίου δέν προέρχεται ἀπό τήν Συρία, ἀλλά ἀπό τήν Ἀφρική, τό Ἀφγανιστάν καί τόν Πακιστάν, οἱ ὁποῖοι δέν ἔχουν «προφίλ πρόσφυγα, ἀλλά μετανάστη».

Διεβεβαίωσε πάντως ὅτι ἡ νέα πολιτική θά σέβεται τά ἀνθρώπινα δικαιώματα, ἀλλά θά προασπίζει καί τό αἴσθημα ἀσφαλείας τῶν Ἑλλήνων."

Προς το παρόν όμως, το μόνο που διαπιστώνουμε είναι πως ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ΜΚΟ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΡΙΜΝΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ένας ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ, που χρόνια εργαζόταν εντατικά και σιωπηλά στην ουσία, η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, θα αλώσει με τον πλέον αδίστακτο τρόπο, την ελληνική επικράτεια.

Τα χρήματα που δίνονται στους τοπικούς άρχοντες για να εγκαθιδρύσουν τους λαθροεισβολείς, είναι πολλά και ήδη βρέθηκαν οι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΟΥ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ... "ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗΣ ΣΟΜΑΛΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΩΝ 75 ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ"!

Ο ρόλος της Ε.Ε.Τ.Α.Α., είναι πλέον πρωταγωνιστικός... και ... ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ.

Μέσα από τα προγράμματά της περί "μετανάστευσης", θα αλωθούν οι δήμοι.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Σας παρουσιάζω τους "ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΙΑΣ", που συμμετέχουν στο ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, (αντίστοιχα θα γίνει σε όλη την Ελλάδα) έτσι όπως αποτυπώνονται στην λίστα που ακολουθεί, ευχαριστώντας παράλληλα τα πρόσωπα που συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε να φτάσουν στα χέρια μου, οι "ΔΗΜΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ"... και να μου δώσουν την ευκαιρία να ερευνήσω περισσότερο το μείζον αυτό θέμα για την Πατρίδα μας...

ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ;;;



Κάντε κλικ για μεγένθυση πάνω  στις εικόνες.



















































Και το... κερασάκι στην τούρτα του ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ:
Αντιπροεδρος  στο Συμβουλιο στην ΕΕΤΑ α.ε ο γιος της ντορουλας , ο κωστακης 



Κλείνω το ρεπορτάζ, με τρεις  αφίσσες, που τα λένε ΟΛΑ!








Και μια παραίνεση...

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.


Καλλιόπη Σουφλή





https://attikanea.blogspot.com/