Ανατριχιάζουν τα τραύματα του μαχαιρωμένου αστυνομικού μας στην Ροδόπη... από μετανάστη

ΝΕΩΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!

Πανελλαδικές διαστάσεις έχει λάβει η επίθεση που δέχθηκε αστυνομικός στη Ροδόπη από αλλοδαπό.
Επί της επίθεσης, η αστυνομική διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει εκδώσει και σχετικό δελτίο τύπου....
Ο «Χ» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τραύματα του αστυνομικού, η ηλικία του οποίου είναι 25 ετών.
Τα τραύματα πραγματικά ανατριχιάζουν στην όψη και αποδίδουν το πόσο κοντά βρέθηκε ο νεαρός αστυνομικός στο μοιραίο χτύπημα.
Ο αστυνομικός φέρει δύο μαχαιριές στην παλάμη του, μία μαχαιριά στον αριστερό του ώμο και δύο μαχαιριές στο κεφάλι του, από το πίσω μέρος.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία του «Χ» ο αλλοδαπός δράστης επιτέθηκε στον αστυνομικό με μαχαίρι πριονωτό με λαβή, που θεωρείται επαγγελματικό μαχαίρι.
Σύμφωνα με τις τελευταίες αναλυτικές πληροφορίες, το περιστατικό που συνέβη χθές (Κυριακή 17/11) το απόγευμα ήταν στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των χωριών Πολυάνθου και Σώστη.
Δύο αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης για έλεγχο σε νεαρό (περί των 20-25 ετών) αλλοδαπό, πράττοντας αρμοδίως όσα όφειλαν.
Ο αλλοδαπός, παράνομος μετανάστης, απώθησε το νεαρό αστυνομικό και τράπηκε πεζός σε φυγή.
Όταν ο αστυνομικός τον ακινητοποίησε, ο αλλοδαπός εμφάνισε το επαγγελματικό του μαχαίρι και άρχισε να επιτίθεται στον αστυνομικό καταφέροντάς του 5 μαχαιριές!
Τον 25χρονο αστυνομικό μετέφερε στο νοσοκομείο ο συνάδελφός του.
Αυτή την ώρα ο τραυματισμένος βρίσκεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής «Σισμανόγλειο», χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο προληπτικά για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Ήδη από χθές υπάρχει «ανθρωποκυνηγητό» -κατά την αστυνομία- για την σύλληψη του λαθροεισβολέα… ο οποίος είναι 20 - 25 ετών... κατά την αστυνομία...
ΦΩΤΟ
ΠΗΓΗ
ΣΧΟΛΙΟ : Ο δράστης «κάνει ΜΠΑΜ» απο μακρυά, ότι είναι μπαρουτοκαπνισμένος τζιχαντιστής, που βλέπει τους νεαρούς Έλληνες αστυνομικούς, σαν άβγαλτα παιδάκια που … η εκάστοτε κυβέρνησή μας δεν τα αφήνει ούτε να βγάλουν τα όπλα που έχουν στη ζώνη τους, για να ΜΗΝ προκαλέσουν τους μπαχαλάκηδες…
Εντύπωση για μια ακόμη φορά προκαλεί η σιγή ασυρμάτου, των ανθελληνικών ΜΜΕ…
ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ το χειρότερο επάγγελμα ever