Παρασκευή, Νοεμβρίου 22

ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

Κάτι φαίνεται πως ετοιμάζουν οι Κούληδες Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη , που τη λύση του Προσφυγικού την είχε μες στο Τσεπάκι της,  τώρα που ζορίζεται,  αντί για  να δώσει λύση  όπως έλεγε,  το μοιράζει το πρόβλημα  για να μη φαίνεται.
Αντί για έλεγχο συνόρων, άμεση  επαναπροώθηση και ό,τι άλλο έλεγε,  τώρα που ζορίζεται  ετοιμάζεται να μοιράσει το Πρόβλημα σε όλη τν επικράτεια.

Σε χθεσινή δημοσίευση στο site του ΕΘΝΟΥΣ παρουσιάζεται η Κυβέρνηση να ετοιμάζει κλειστά στρατόπεδα (συγκέντρωσης) σε διάφορα μέρη της  επικράτειας,    με κύριο  κριτήριο  εγκατάστασης  να είναι  αραιοκατοικημένες ( ε,  καλά δεν  θα τα πήγαινε στο Κολωνάκι,  ούτε στο Λαγονήσι).
Ανάμεσα στα άλλα αναφέρονται  ονομαστικά,  στο δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ,  5 νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Τα 4 από αυτά έχουν ήδη εμπλακεί (Λέσβος, Χίος,  Σάμος, Κως)   και το  5ο, η Λήμνος που η γεωγραφική της θέση δεν την φόρτωσε και με αυτό το πρόβλημα, εμείς έχουμε άλλα , επιλέγεται από την Κυβέρνηση να έχει και αυτό το Πρόβλημα.
Οι πληροφορίες του ΕΘΝΟΥΣ, όχι επίσημες πάντως, αναφέρουν οτι σε σύντομο χρονικό διάστημα 2-3 μηνών θα λειτουργήσουν τα κλειστά αυτά Προσφυγικά Κέντρα, σε παλιά  στρατόπεδα, με έναν  αριθμό που θα φτάνει τα 2.000 άτομα ανά  Κέντρο…
Αν πω τώρα ότι για τη Λήμνο ο μεγαλύτερος και μοναδικός διακινητής προσφύγων , είναι  ο Πρωθυπουργός θα έχω αδικο;       Η.Κότσαλης

 limnosnea.gr