Πέμπτη, Νοεμβρίου 21

Χριστίνα Παππά: Με τον πατέρα του παιδιού μου δεν έχουμε καμία σχέση

Χριστίνα Παππά: Με τον πατέρα του παιδιού μου δεν έχουμε καμία σχέση
«Ο άντρας της ζωής μου είναι ο Δημήτρης» τόνισε η Χριστίνα Παππά αναφερόμενη στον γιο της και ένα μεγάλο χαμόγελο κόσμησε το πρόσωπο της.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στους δυο γάμους που έχει τελέσει, το πώς βλέπει το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου αλλά και στον πατέρα του παιδιού της Δημήτρη.

«Ίσως έχω γίνει και εγώ δύσκολη, ίσως είναι οι ευθύνες τόσο πολύ μεγάλες και μετά δεν θα ήθελα να παντρευτώ κάποιον μόνο και μόνο για να περνάω καλά και να έχω χρήματα. Διότι κακά τα ψέματα αν θα έκανα ένα γάμο θα είχα λύσει το πρόβλημα της ζωής μου. Είχα προτάσεις όμως είμαι άνθρωπος που λειτουργώ πολύ με το συναίσθημα. Όχι όμως δεν το σκέφτηκα. Τώρα όμως στη ζωή έχω μάθει να λέω ποτέ μη λες ποτέ. Μπορεί αύριο να ξυπνήσω και να πω ότι κουράστηκα, δεν αντέχω άλλο και να γαντζωθώ από αυτόν τον άνθρωπο και μείνε εκεί ως έχει. Θέλω όμως το βράδυ που ξυπνάω, αυτόν που θα έχω δίπλα μου, να τον πιάνω και να νιώθω αγάπη και γαλήνη στην καρδιά μου. Φτάνουν τα προβλήματα που έχω, τουλάχιστον στο προσωπικό κομμάτι να είμαι ευτυχισμένη» ανέφερε η Χριστίνα Παππά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου και πρόσθεσε: «Έχω κάνει δυο γάμους. Έχω ένα παιδί από τον πρώτο γάμο. Έχω έναν αποτυχημένο δεύτερο γάμο. Είμαι περισσότερο άνθρωπος της συμβίωσης. Δεν αλλάζει κάτι το να πας στην εκκλησία».
Αναφερόμενη στον πρώτο της σύζυγό και πατέρα του γιου της Δημήτρη, η Χριστίνα Παππά τόνισε: «Δεν γνωρίζω τι κάνει στη ζωή του ο πρώτος μου άνδρας. Δεν έχουμε καμία σχέση. Είμασταν μικρά παιδιά. Εγώ ήμουν 16 όταν γέννησα, εκείνος 19. Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον Δημήτρη. Καθόλου. Αραιά και πού τον ψάχνω. Είναι ο άνθρωπος που μου έχει δώσει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου. Θα τον αγαπώ για πάντα».


newsbeast.gr/