Τρίτη, Νοεμβρίου 12

«Ταφόπλακα» της κυβέρνησης το μεταναστευτικό

«Ταφόπλακα» της κυβέρνησης το μεταναστευτικό;




Του Ιεροφάντη
Η επίσημη θέση των κυβερνητικών είναι ότι οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν στον εποικισμό, διότι δεν έχουν πεισθεί.
Λείπει η πειθώ, δηλαδή, για να καταλάβουν στα Βρασνά πόσο ευεργετική είναι η μετακίνηση και η μόνιμη εγκατάσταση εκεί, 300 – 500 ασυνόδευτων 25χρονων, μουσουλμάνων, από τα βάθη της Αφροασίας.
Από- antinews.gr
Και αλλού όμως ανά την επικράτεια, μάλλον λείπει η πειθώ.
Και λείπει επίσης ότι οι Έλληνες της ηπειρωτικής χώρας δεν έχουν βάλει όση πλάτη
χρειάζεται για να ανακουφιστεί η νησιωτική χώρα.
Αλλά ως αντιπολίτευση, ο Πρωθυπουργός έλεγε ότι είναι απαράδεκτο να μετακυλιστεί το πρόβλημα από τα νησιά στην ενδοχώρα.
Τώρα δεν είναι απαράδεκτο μάλλον.

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, που καλό είναι να ρωτηθεί κανένας κυβερνητικός τί ρόλο βαράει στην Ελλάδα, μέμφεται τις τοπικές κοινωνίες, σαν τα Βρασνά, γιατί δεν είναι ανεκτικές.
Υπουργοί της Κυβέρνησης, από τη συμπαθή Δόμνα και τον εθελοντισμό «όλοι μαζί μπορούμε, να κάνουμε μια εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση ή ένα πόλεμο με επιτιθέμενο εισβολέα» μέχρι τον έμπειρο κοινοβουλευτικό κ. Κουμουτσάκο, και από τον ex ΠΑΣΟΚ FOREVER νυν Κάλαχαν ΥΠΠΡΟΠΟ μέχρι τον μονίμως γελαστό ΥΠΕΞ μας, βρίσκονται σε μόνιμη αφασία για το θέμα.
Λίγοι κυβερνητικοί έχουν καταλάβει τι παίζεται με το μεταναστευτικό και ακόμη λιγότεροι έχουν ισχυρή πατριωτική ατζέντα για την ανάσχεσή του, που είναι άγνωστο αν πολιτικά θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν κάποιες πτυχές της.
Το αν είναι οργανικό το θέμα, έχει μια σημασία, διότι καλό θα είναι να προστατευτούν οι άνθρωποι.
Υποπτεύομαι όμως ότι δεν είναι οργανικό, αλλά νοητικό, πνευματικό, υπό την έννοια ότι πολιτικά, πράττουν έχοντας σώας τας φρένας και με απόλυτη επίγνωση των αποτελεσμάτων των πολιτικών τους.
Οπότε, αν αφαιρέσουμε τον παράγοντα της πηγαίας ανοησίας από την εξίσωση, μένει ότι όλοι αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι όπως και αυτοί πριν από τους προηγούμενους, απλώς εκτελούν, άλλοι με περισσότερη ζέση και άλλοι με λιγότερη, τμήμα ενός ενιαίου, σταθερού, διαχρονικού σχεδίου.
Και αυτό είναι ότι η Ελλάς του 98% Ελλήνων το Γένος και 97% Χριστιανών Ορθόδοξων, που μάθαμε εμείς στο σχολείο, προς επίρρωση των παραγόντων εθνικής συνοχής στο «Όμαιμον – Ομόγλωσσον – Ομόδοξον», απλώς δεν πρέπει να υφίσταται στην Ε.Ε., χωνευτήρι 27 κρατών και εθνών, μιας γερασμένης και χρήζουσας επειγόντως, δημογραφικής ενίσχυσης, ηπείρου.
Χρειάστηκαν μιάμιση γενιά χρόνο, αρκετά πακέτα Ντελόρ και μεσογειακά προγράμματα, τρία Μνημόνια και ούκ ολίγες ψυχολογικές επιχειρήσεις και διαβρωτικοί μηχανισμοί για να σπάσουν τα ανωτέρω ποσοστά και να αλλοιώσουν, ως ένα βαθμό, τα εθνικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά της φυλής.
Σε άλλες χώρες της ηπείρου, η διαδικασία ήταν ευκολότερη.
Ευτυχώς, η διαβρωτική μηχανική τους δεν έχει προσβάλλει ακόμη ζωτικά εθνικά όργανα, ούτε κρίσιμη μάζα ελληνικού πληθυσμού.
Η μαγιά είναι ακόμη εκεί και θα ανταποκριθεί όταν και όπου κληθεί να το πράξει.
Δεν με ενδιαφέρει η τύχη των κομμάτων στην Ελλάδα, των κομματικών κλακαδόρων και των σιτιζόμενων από αυτά.
Ούτε η τύχη οικονομικών παραγόντων, που υπηρετούν το στενό τους οικονομικό συμφέρον και μέσα από τη διαχείριση του μεταναστευτικού, αδιαφορώντας για την χώρα.
Ας είμαστε αισιόδοξοι όμως ως προς το Γένος.
Η ιστορία έχει δείξει ότι το Γένος διαθέτει αστείρευτες δυνάμεις.
Η ανάγκη της φυλής γέννησε μέσα από τα σπέρματά της Λεωνίδες, Θεμιστοκλείς, Αλεξάνδρους, Κολοκοτρώνηδες, Νικηταράδες και άπειρο αριθμό ηρώων και πατερικών μορφών.
Δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι αυτοί.
Μην έχετε αμφιβολία, το ίδιο θα γίνει και με αφορμή το θέμα αυτό.
Διότι το μεταναστευτικό, θίγει κάτι, που κανένα μνημόνιο, ή μεταμνημονιακή επιτροπεία, ή οικονομικό ή μικροκομματικό συμφέρον δεν έχει αγγίξει.
Θίγει την ίδια δηλαδή, υπόσταση του ελληνικού έθνους και των ιδιαίτερων εθνολογικών και άλλων χαρακτηριστικών του, καθώς και την συνέχιση της Φυλής επί του Ιερού Εδάφους που η Ιστορία της έχει εμπιστευθεί χιλιετίες τώρα, προς πραγμάτωση του Σκοπού της.
Υ.Σ.1. Α, να μη το ξεχάσω. Έχουν περάσει 6 μέρες από το 6μηνο που οι κυβερνητικοί έχουν θέσει ως προθεσμία για τη βελτίωση του προβλήματος. Εγώ τους μέτρησα +100.000 στο τέλος του εξαμήνου. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος μίλησε χθες, πέντε μήνες και είκοσι έξι μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας, για μετακίνηση και ενσωμάτωση 1% του πληθυσμού της χώρας, άμεσα, σήμερα, αύριο. Καλά (ορεινά) κρασά….
Υ.Σ. 2. Το 2012, το οικονομικό σοκ από το πρώτο και το δεύτερο μνημόνιο, μαζί με το γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας λόγω λάθρο, που είχαν εμφανιστεί στα κέντρα των πόλεων και άρχιζαν να τα καταλαμβάνουν, οδήγησαν στο υφέρπον κύμα αμφισβήτησης της πολιτικής καθεστηκυίας τάξης, που γιγαντώθηκε και έδωσε στις εκλογές του Μαΐου 2012 το συγκλονιστικό 19% στη ΝΔ, το 11% στους ΑΝΕΛ και το 8% στη ΧΑ, το 13% στο ΠΑΣΟΚ. Δεν θα πω για τη συνέχεια της πολιτικής εξέλιξης, γιατί είναι γνωστά τα περισσότερα, αλλά μια συνέπεια αυτών ήταν η σχετικά αυστηρή, για τα μετέπειτα δεδομένα, πολιτική Σαμαρά στο μεταναστευτικό και τα κέντρα τύπου Αμυγδαλέζας. Απλά θα πω τώρα ότι η μη επιτυχής διαχείριση του μεταναστευτικού, θα είναι το νέο κύμα, σαν αυτό του 2012, που θα εμφανιστεί για να σαρωθεί πολιτικά, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και όλοι όσοι ένθεν κακείθεν της ΝΔ επενδύουν πολιτικά ή οικονομικά στην επιδίωξη του σκοπού αλλοίωσης της εθνικής μας υπόστασης. Αν επιθυμεί να μακροημερεύσει η κυβέρνησή του, πρέπει μέχρι το Μάιο, ο Μητσοτάκης να έχει γίνει αυστηρότερος του Όρμπαν και του Σαλβίνι, στον οποίο Όρμπαν, ειρήσθω εν παρόδω, τον Ιούνιο του 2020, θα του χρωστάει και μια συγγνώμη…