Κυριακή, Νοεμβρίου 3

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΣΤΗ ΣΑΜΟ – «ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ» ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ-Σοκ προκαλούν τα στοιχεία από τη Σάμο αναφορικά με την σύνθεση των γεννήσεων μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.

ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 
prepei-πρεπει
Προ των πυλών η κατάρρευση της χώρας. Οι μάσκες έπεσαν και για τη ΝΔ, καθώς πλέον τα δίνει όλα στους «αλλοδαπούς», δημιουργώντας τετελεσμένα για τον εθνικό κορμό.
Όλα αυτά την στιγμή που οι γεννήσεις των ξένων στη Σάμο,πάνε να ξεπεράσουν αυτές των Ελλήνων!

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία από τη Σάμο αναφορικά με την σύνθεση των γεννήσεων μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών.
Όπως αναφέρει η samiaki.tv από την αρχή του έτους μέχρι και τις 31/10 γεννήθηκαν στο νησί 226 παιδιά εκ των οποίων μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 αλλοδαπών!
Όχι αλλοδαπών κατοίκων της ΕΕ που μπορεί να μένουν στη νησί, αλλά όπως διευκρινίζεται αλλοδαπών μεταναστών ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !
«Προς γνώση της Σαμιακής Κοινωνίας πληροφορούμε ότι το χρονικό διάστημα από 01-01-2019 έως και 31/10/2019 η μοναδική υπηρετούσα, με μετακίνηση, Παιδίατρος στο Νοσοκομείο μας, εξέτασε στα εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής Κλινικής 4.592 παιδιά και νοσήλευσε 293 παιδιά.
Επιπλέον, εξέτασε 226 νεογνά, που γεννήθηκαν στη Μαιευτική –Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας, εκ των οποίων 130 ημεδαπά και 96 αλλοδαπά (προσφύγων-μεταναστριών).», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Εμείς ένα έχουμε να πούμε, καληνύχτα Ελλάδα!

 makeleio.gr