Τρίτη, Νοεμβρίου 26

Νεκρός στο διαμέρισμά του ο πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον

Νεκρός στο διαμέρισμά του ο πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον
Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμά του ο πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον και γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, σκορπίζοντας θλίψη στο Χόλιγουντ.

Ο Χάρι Μόρτον (Harry Morton), ιδρυτής και ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων Pink Taco, βρέθηκε νεκρός στα 38 του μέσα στο σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς.


Ο γοητευτικός επιχειρηματίας εντοπίστηκε νεκρός από τον αδελφό του, ενώ δεν έγιναν γνωστά τα αίτια θανάτου του, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο Χάρι ήταν γιος του Πίτερ Μόρτον, συνιδιοκτήτη των περίφημων Hard Rock Cafe. Υπήρξε σύντροφος της Τζένιφερ Άνιστον, της Ντέμι Μουρ, της Λίνσεϊ Λόχαν, της Πάρις Χίλτον, και φημολογείται ότι είχε ένα φλογερό ειδύλλιο και με την ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
Ντέμι Μουρ - Χάρι Μόρτον
Ντέμι Μουρ - Χάρι Μόρτον


Το 2008 ο Χάρι Μόρτον αγόρασε το διάσημο κλαμπ Viper Room – το κλαμπ στο οποίο έχασε τη ζωή του από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο ηθοποιός Ρίβερ Φίνιξ (αδερφός του «Joker» Χοακίν Φίνιξ) το 1993. Πρόσφατα ο επιχειρηματίας αγόρασε την πολυτελή κατοικία του «βασιλιά» Έλβις Πρίσλεϊ στο Μπέβερλι Χιλς.

Η Λίνσεϊ Λόχαν έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να αποχαιρετήσει τον πρώην σύντροφο και φίλο της, Χάρι.