Τρίτη, Νοεμβρίου 26

Mείζονος σημασίας η προσφορά του Deree σε σχέση με Harvard, Tufts, Amherst College, Cambridge, etc.

Oι απόφοιτοί τους μας οδήγησαν στη χρεοκοπία: Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Χαρδούβελης, κλπ

Μία δεν πιάνει μπροστά του το Tufts, ενώ ακόμη κι αυτό το Ηarvard οφείλει να αισθάνεται δέος για το δικό μας Deree, αυτό το πανεπιστημιακό Lidl των ΒΠ.
Το λέμε αυτό κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.
Aπό την Ιόλη Πιερίδη
Πάρτε παράδειγμα πόσα γοητευτικά κορίτσια των ΒΠ, από εκείνες που κολλούσαν βαριεστημένα τις τσίχλες τους στα τσιχλόδενδρα της Κηφισιάς φοίτησαν εδώ και στη συνέχεια βρήκαν δουλειά και κάνουν καριέρα στις εταιρίες που βρίσκονται επί της λεωφόρου Κηφισίας
και των παρυφών της.
Το Deree των 80’ς ήτο αρχικά το καταφύγιο των δεξιών γόνων που δεν κατάφερναν να εισαχθούν στα δικά μας ΑΕΙ.
Στη συνέχεια με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και το ρεσάλτο των νεόπλουτων με τα αμπέχωνα που έγιναν Αρμάνι στις κατοικίες των ΒΠ με την πυκνή βλάστηση το Deree δέχθηκε εισβολή Πασόκων αλλά κατάφερε να τους αφομοιώσει και να τους παραδώσει στη συνέχεια κανονικούς ανθρώπους στη κοινωνία.
Ευτυχώς οι Συριζαίοι για ιδεοληπτικούς λόγους απέφευγαν το Deree oπότε και το συγεκριμένο σχολείο της Αγίας Παρασκευής γλίτωσε από την τοξική επίδραση τους.
Σε αντίθεση με το Deree που είναι πολύ καλά συνδεδεμένο με την αγορά εργασίας, Πανεπιστημιακά ιδρύματα όπως το Tufts, το Harvard, το Amherst College, το Cambridge, το John F. Kennedy School of Government,  προκάλεσαν σχεδόν ολοσχερή καταστροφή στην οικονομία της χώρας μας, αν σκεφτείς ότι οι απόφοιτοί τους μας οδήγησαν στη χρεοκοπία: Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Αβραμόπουλος, Χαρδούβελης, Βαρβιτσιώτης, Αρβανιτόπουλος, Καραγκούνης, Κεφαλογιάννης.
Τόσα λεφτά πετάξαμε να τους σπουδάσουμε και δείτε τι κατάφεραν.
Ενώ τα χαριτωμένα κορίτσια του Deree μόνο πρόσθετη αξία προσφέρουν στις εγχώριες αλλά και τις πολυεθνικές εταιρίες στις οποίες εργάζονται ή στελεχώνουν ενώ ομορφαίνουν και την ζωή μας παραμένοντας στη χώρα τους.
Γι΄αυτό και το ταπεινό πλήν πετυχημένο Deree κάνει τη διαφορά.

https://kourdistoportocali.com/