Δευτέρα, Νοεμβρίου 11

Θα σας βγάλει offside με τις φωτογραφίες της


Αυτή τη φορά δεν θα περάσουμε τον Ατλαντικό αλλά θα μείνουμε στην Ευρώπη για να γνωρίσουμε την Barbara Palvin.
Η Ουγγαρία ήταν…. ποδοσφαιρομάνα τις δεκαετίες του 1950 και του 60. Μετά η χώρα έγινε μεγάλη δύναμη στο πόλο και μετά στα… μοντέλα (νομίζουμε μαζί με την Τσεχία).

Η κυρία Palvin γεννήθηκε στη Βουδαπέστη και από νεαρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και το τραγούδι (θεωρεί ότι είναι και τα αγαπημένα της χόμπι). Παίζοντας ποδόσφαιρο στους δρόμους της Βουδαπέστης, το 2006 και μόλις 13 ετών, την ανακάλυψε ένας φωτογράφος από την Ιταλία.
Πήρε την άδεια από τους γονείς της και έκανε την πρώτη της φωτογράφιση το ίδιο έτος για το περιοδικό Spur Magazine. Το περιοδικό μόδας τις άνοιξε τις πόρτες στις πασαρέλες και δύο χρόνια μετά η Barbara ταξίδευσε στην Ιαπωνία, όπου δούλεψε για πολλές διαφημιστικές εταιρίες κυρίως σε Outboard (αφίσες στους δρόμους) φωτογραφίσεις.
Η επιστροφή στην Ευρώπη γίνεται το 2010, όπου εμφανίζεται στην ιταλική Vogue σε φωτογράφιση κοσμημάτων από τους Luciana Val & Franco Musso. Ακολούθησε το εξώφυλλο στο γαλλικό περιοδικό «L’Officiel» και η πασαρέλα για λογαριασμό της Prada για τη φθινοπωρινή συλλογή του 2011 στο Μιλάνο.
Εμείς επιλέξαμε μερικές φωτογραφίες της από την σελίδα της στο Instagram την οποία ακολουθούν 12.600.000 followers.







Protothema.gr