Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΧΤΙΖΕΙ 100 ΝΕΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ: «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ 2020 100.000 ΝΕΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ».

Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής: «Έρχονται άλλοι 100.000 παράνομοι αλλοδαποί στην Ελλάδα το 2020» - Μόνιμα  100.000 φανατισμένοι μουσουλμάνοι.

Η  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ.  Η  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΙΣΛΑΜOΠΟΙΕΙ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.  Διαλυμένη χώρα: 2.661 παράνομοι μετανάστες μπήκαν σε Ιταλία, Βουλγαρία και Κύπρο το 2019 - 68.000  στην Ελλάδα!  ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ  ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ 
ΑΝΟΙΧΤΩΝ  ΣΥΝΟΡΩΝ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.  ΠΟΣΟ  ΑΚΡΙΒΑ  ΘΑ  ΤΟ  ΠΛΗΡΩΣΕΙ  - ME  AIMA  KAI  ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ  ΠΟΝΟ - ΜΙΑ  ΗΜΕΡΑ,  Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ;

Ο Μάνος Λογοθέτης, ειδικός γραμματέας Πρώτης Υποδοχής της κυβέρνησης προχώρησε σε μία απίστευτη παραδοχή στον όμιλο γερμανικών ΜΜΕ Funke Mediengruppe δηλώνοντας πως η Ελλάδα «περιμένει» μέσα στο 2020, 100.000 επιπλέον αλλοδαπούς.  
«Η Ελλάδα προβλέπει ότι περίπου 100.000 αιτούντες άσυλο θα καταφθάσουν στα νησιά της από την Τουρκία μέσα στο 2020« δήλωσε.
Φυσικά όλοι αυτοί οι παράνομοι αλλοδαποί έρχονται για μόνιμη εγκατάσταση ακριβώς όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα και οι προηγούμενοι.

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ, ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.


Οι αφίξεις αυτές πρόκειται να επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τους καταυλισμούς φιλοξενίας προσφύγων που είναι ήδη ασφυκτικά γεμάτοι.
«Η κρίση είναι σε εξέλιξη και είναι σοβαρή» υπογράμμισε στις δηλώσεις του που αναπαράγουν σήμερα τα γερμανικά ΜΜΕ ο κ. Λογοθέτης.
Τους περασμένους έξι μήνες, 45.000 πρόσφυγες έφτασαν στην Ελλάδα, γεγονός που κάνει τον κ. Λογοθέτη να εκτιμά πως η κατάσταση είναι «ξεκάθαρα πιο κρίσιμη» για την Ελλάδα, συγκριτικά με την μεταναστευτική κρίση του 2015, την περίοδο που υπήρχαν μαζικές αποχωρήσεις από τη Συρία λόγω του εμφύλιου πολέμου.
Αυτή τη στιγμή, γράφει η DW, πάνω από 41.000 άνθρωποι τελούν σε αναμονή στα διαβόητα κέντρα μεταναστών στων νησιών, όπως στη Μόρια της Λέσβου και στο Βαθύ της Σάμου, σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό από τότε που τέθηκε σε ισχύ η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό, δηλ. το 2016.


ΜΑΣ  ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ  ΚΑΙ  Η  ΕΒΡΑΙΑ  ΚΑΣΝΕΡ - ΜΕΡΚΕΛ

Η «Υποστήριξη Προσφύγων στο Αιγαίο» είναι εταίρος του Ιδρύματος Pro Asyl στο πρόγραμμα «RSPA-Refugee Support Program Aegean». Το Pro Asyl είναι μια ανεξάρτητη φωνή "υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προστασίας προσφύγων" στην Γερμανία με μακρόχρονη πανευρωπαϊκή δραστηριότητα.
Η «Υποστήριξη Προσφύγων στο Αιγαίο» συνεργάζεται με πολλούς ειδικούς και οργανώσεις που υπερασπίζονται, παρακολουθούν και εκθέτουν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στα πλαίσια του προγράμματος RSPA η «Υποστήριξη Προσφύγων στο Αιγαίο» συνεργάζεται μόνιμα με την μη κυβερνητική οργάνωση «Multeci-der» με έδρα την Σμύρνη, Τουρκία.
Η «Υποστήριξη Προσφύγων στο Αιγαίο» επίσης, συνεργάζεται στενά με τις μεταναστευτικές και προσφυγικές κοινότητες.
Δηλαδή η γερμανική ΜΚΟ Pro Asyl κανονίζει με τη τουρκική ΜΚΟ Multeci-der για το πως θα μεταφερθούν από Τουρκία και εγκατασταθούν μόνιμα οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.Η  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΑΙΜΑ  ΚΑΙ  ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ  ΠΟΝΟΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ.
Η  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ  ΙΣΛΑΜΠΟΙΕΙ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.  Διαλυμένη χώρα: 2.661 παράνομοι μετανάστες μπήκαν σε Ιταλία, Βουλγαρία και Κύπρο το 2019 - 68.000  στην Ελλάδα!  ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ  ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ  ΑΝΟΙΧΤΩΝ  ΣΥΝΟΡΩΝ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.  ΠΟΣΟ  ΑΚΡΙΒΑ  ΘΑ  ΤΟ  ΠΛΗΡΩΣΕΙ  ΜΙΑ  ΗΜΕΡΑ  Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ;
Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία εμπιστευτικής έκθεσης της ΕΕ για την παράνομη μετανάστευση, για την πρωτοφανή διάλυση που επικρατεί στα κατ΄ευφημισμόν σύνορα της Ελλάδας.
Στην έκθεση που αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα Die Welt τα στοιχεία πραγματικά σοκάρουν για το πόσο χαμηλά έχει κατρακυλήσει αυτή η χώρα.
Την ώρα που τρεις χώρες μαζί Ιταλία, Βουλγαρία και Κύπρος έχουν δεχθεί για το 2019 2.661 αλλοδαπούς, η Ελλάδα (το βαρέλι δεν έχει πραγματικά πάτο) δέχθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα 68.000, οι οποίοι εάν προστεθούν στους εκατοντάδες χιλιάδες που έχουν εισβάλλει τα προηγούμενα χρόνια καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε ότι η Ελλάδα, όπως την ξέραμε, έχει πια τελειώσει.
Νέα ευρωπαϊκή έκθεση αποκαλύπτει την μεγάλη αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών που καταφθάνουν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα καθώς τα σύνορα της "χώρας" είναι ορθάνοικτα.
Σύμφωνα με νέα, εμπιστευτική, έκθεση της ΕΕ στην οποία αναφέρεται στην έντυπη έκδοσή της η γερμανική εφημερίδα Die Welt, από τον Ιανουάριο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου εισήλθαν στην ΕΕ συνολικά 70.002 αλλοδαποί, εκ των οποίων οι 68.000 μπήκαν στην Ελλάδα, όπου και παραμένουν!
Πρόκειται για έναν αριθμό αυξημένο κατά 46% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι όταν είχαν καταφθάσει σε ευρωπαϊκό έδαφος 47.847 άνθρωποι.
Τους περισσότερους νεοαφιχθέντες από την Τουρκία φέρεται να καταγράφει η Ελλάδα με σχεδόν 68.000 παράνομους μετανάστες μουσουλμάνοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ενώ ακολουθούν η Ιταλία με 1.803, η Βουλγαρία με 197 και η Κύπρος με 261.
Με άλλα λόγια η Βουλγαρία με τα μέτρα που έχει επιβάλλει στα σύνορά της δέχθηκε ελάχιστο αριθμό αλλοδαπών, η ανύπαρκτη  Ελλάδα 68.000.
Ελάχιστοι οι Σύροι
Αξιοσημείωτο είναι, όπως επισημαίνει η Welt, ότι η συντριπτική πλειονότητα των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα δεν προέρχεται πλέον από τη Συρία (14%), αλλά από το Αφγανιστάν (30%). Ακολουθούν πολίτες από το Πακιστάν (9,5%), το Ιράκ (8%) και την Τουρκία (5%), αλλά και άλλες χώρες, όπως η Αλγερία, η Τυνησία, το Μαρόκο, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, το Κονγκό, το Σουδάν κ.ο.κ.
Όπως επισημαίνεται στην έκθεση, οι καταυλισμοί αλλοδαπών στα ελληνικά νησιά είναι ήδη υπερπλήρεις. Στους καταυλισμούς ζουν σήμερα πάνω από 40.000 άνθρωποι ενώ υπάρχουν υποδομές μόλις για 8.530.
Σύμφωνα με την Welt, «στο μεταξύ είναι ασαφές εάν η Τουρκία τηρεί ακόμη την προσφυγική συμφωνία που υπέγραψε με την ΕΕ τον Μάρτιο του 2016. Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΕ η ελληνική ακτοφυλακή ανέφερε προ ημερών στις Βρυξέλλες ότι σε πολυάριθμες περιπτώσεις η Τουρκία αρνείται πλέον εδώ και εβδομάδες τη συνεργασία.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν περιστατικά όπου ενώ η τουρκική ακτοφυλακή έχει ενημερωθεί εγκαίρως από τους Έλληνες για πλοιάρια αλλοδαπών, δεν παρενέβη, επιτρέποντας έτσι να περάσουν στην ελληνική επικράτεια.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 
 http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/12/100-2020-100000