Ο φαρμακοποιός προτείνει Γανόδερμα για 21 θέματα υγιείας

Ο φαρμακοποιός προτείνει Γανόδερμα για 21 θέματα υγιείας
21 θέματα υγιείας και οι 21 προτάσεις/λύσεις τους από τα “προϊόντα της φύσης”
Ο φαρμακοποιός για όλα αυτά μαζί, μας προτείνει το: Γανόδερμα – Ganoderma και εξηγεί τους λόγους…
Με την λήψη του, από τις πρώτες μέρες, θα αισθανθούμε τη διαφορά στον οργανισμό. Μετά από 4 μήνες σε γενικές εξετάσεις θα δούμε χειροπιαστά πλέων βελτιωμένα τα νούμερα.

Στους επόμενους 8 με 12 μήνες όλες οι λειτουργίες του οργανισμού επαναφέρονται σταδιακά σε φυσιολογικά επίπεδα. Κάθε οργανισμός έχει άλλες ανάγκες για αυτό το δοσολογικό σχήμα διαμορφώνεται ανάλογα την πάθηση ή απλά για ενέργεια και αποτοξίνωση.
Βασική προϋπόθεση για όλα αυτά είναι να καταναλώνουμε πιστοποιημένο γανόδερμα .Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές ποιότητες γανοδέρματος αγνώστου ποιότητας.
Υπάρχουν 200 είδη γανοδέρματος και ο συνεργάτης και φαρμακοποιός κος Κυριακού γνωρίζει και έχει φροντίσει να χρησιμοποιεί τα 6 πιο ιαματικά για τον οργανισμό μας. Ο συνδυασμός ώριμου μανιταριού ganoderma RG (3 μηνών μανιτάρι) Με το μικκύλιο ganogeliun GL (18 ημερών μανιτάρι)
Όλα αυτά που αναφέρουμε δεν ισχύουν για το χύμα βότανο σε σακουλάκια που κυκλοφορεί τα αποτελέσματα για τον οργανισμό μας είναι αβέβαια.
Με χρήση πιστοποιημένου γανοδέρματος μπορείτε να έχετε: 

1. Απώλεια βάρους (αδυνάτισμα): Το μυκίλιο γανοδέρματος (ganoderma GL)
Βοηθάει στην άμεση αποβολή λίπους από τον οργανισμό και ενεργοποιεί το μεταβολισμό έχοντας καθημερινά, καλύτερες καύσεις.

2. Χοληστερόλη: Το γανόδερμα περιέχει τριτερπένια που βοηθούν άμεσα, στη μείωση της χοληστερίνης στον οργανισμό. Επίσης βελτιώνει την αναλογία άμεσα καλής και κακής χοληστερόλης.
Δείτε και Οριστική λύση στα προβλήματα χοληστερίνης, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, δίνει ελληνικό πανεπιστήμιο!!

3. Καρκίνος: το γανόδερμα ενισχύει το περίβλημα των καρκινικών κυττάρων με αποτέλεσμα να σταματάει το καρκίνο και σταδιακά να τον αποβάλει από τον οργανισμό.
Το ganoderma lucidum περιέχει πάνω από 150 αντιοξειδωτικά στοιχεία, πολυσακχαρίτες, οργανικό γερμάνιο και άλλα συστατικά που βοηθούν τον οργανισμό μας να αποβάλει τον καρκίνο και ενισχύει το ανοσοποιητικό (Περιέχει 4 – 6 φορές περισσότερο Γερμάνιο από το Ginseng).
Δείτε ακόμη: Τι είναι ο Καρκίνος;
Και ένα από τα πιο ισχυρά αντικαρκινικά όπλα της Φύσης: ΓΚΡΑΒΙΌΛΑ – GRAVIOLA: Ο εξολοθρευτής του καρκίνου!

4. Αυτοάνοσα νοσήματα: είναι ασθένειες που προκύπτουν γιατί το σώμα μας επιτίθεται και καταστρέφει τα δικά του κύτταρα και όργανα. Το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και τον οργανισμό μας. Καταναλώνοντας καθημερινά πιστοποιημένο βότανο reishi, αδρανοποιεί την πάθηση (κοιμίζει το αυτοάνοσο νόσημα ) το γανόδερμα περιέχει πολυσακχαρίτες καταπολεμώντας πληθώρα αυτοάνοσων νοσημάτων.
Δείτε: Αυτοάνοσα νοσήματα, Διατροφή και Ανοσοποιητικό
Εξαιρετικά σε ορισμένα αυτοάνοσα, λειτουργεί και ένα ακόμη δυνατό μανιτάρι: Το φάρμακο για την σκλήρυνση κατά πλάκας είναι 100% φυσικό και η απάτη της ιατρικής

5. Σακχαρώδης Διαβήτης: Το γανόδερμα αποτελείται κυρίως από τριτερπενοειδή (Γανοντερικό οξύ, Λουσιντεμικό οξύ, Μεθυλο-γανοντερικό οξύ), Πολυσακχαρίτες (GLP-(L) 1, GLP-(L) 2), Νουκλεοτίδια, Στερόλες (Εργοστερόλη, Υπεροξείδιο εργοστερόλης κ.α.), Στεροειδή, Λιπαρά οξέα, Πρωτεΐνες / Πεπτίδια και Ιχνοστοιχεία. Μελέτες έδειξαν ότι οι υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες και ειδικά οι β-D-γλυκάνες είναι τα πιο δραστικά συστατικά. Και βοηθούν άμεσα στην πρόληψη αλλά και σταδιακή βελτίωση σε άτομα που πάσχουν από διαβήτη.
Δείτε περισσότερα: Σακχαρώδης διαβήτης: Η ωρολογιακή βόμβα του οργανισμού

6. Ημικρανία: το Ganoderma βοηθάει άμεσα το νευρικό μας σύστημα με ισχυρή αποτοξίνωση, καλύτερη κυκλοφορία στο αίμα, σε συνδυασμό με τα ιαματικά θρεπτικά συστατικά που περιέχει, έχουμε άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα στις ημικρανίες.
Δείτε ακόμη: Αντιμετωπίστε τις ημικρανίες εναλλακτικά!

7. Αλτσχάιμερ: Το βότανο ganoderma βοηθάει άμεσα και αναζωογονεί τον οργανισμό θωρακίζοντας και τον εγκέφαλο. Μειώνει επίσης την ακετυλοχολίνη στον εγκέφαλο, για την οποία ερευνητές ανακάλυψαν ότι είναι η αιτία για το Αλτσχάιμερ.

8. Αλλεργίες: το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο λόγω των τριτερπενίων βοηθάει άμεσα τον οργανισμό μας να αντιμετωπίσει τυχόν εποχιακές αλλεργίες που μας ταλαιπωρούν Διώχνει τις αλλεργίες λόγω των αντιγόνων, επειδή αναστέλλει την απελευθέρωση ισταμίνης από τα κύτταρα.
Δείτε ακόμη: Φυσικά αντισταμινικά και εναλλακτικές προσεγγίσεις των αλλεργιών

9. Ζάχαρο – Πάγκρεας: καταναλώνοντας πιστοποιημένο βότανο γανόδερμα έχουμε αποτελέσματα στο ζάχαρο, το reishi περιέχει πολυσακχαρίτες και η καθημερινή του κατανάλωση βοηθάει στη σταδιακή μείωση του ζαχάρου στο αίμα, έτσι ισορροπεί την λειτουργία του παγκρέατος
Δείτε και: Τρόποι για να ρυθμίσετε το ζάχαρο σας φυσικά

10. Εθισμός σε ουσίες: το γανόδερμα περιέχει πάνω από 150 αντιοξειδωτικά στοιχεία που βοηθούν άμεσα τον οργανισμό μας σε χρόνιο εθισμό από ουσίες, ποτό κτλ περιέχει οργανικό γερμάνιο βοηθώντας να καθαρίσει ο οργανισμός
11. Ενέργεια: το μικκύλιο του γανοδέρματος (ganoderma GL) τονώνει την κυκλοφορία βοηθάει τους πνεύμονες, αναζωογονεί τον οργανισμό δίνοντας μας ενέργεια που θα την αισθανθούμε από τις πρώτες 48 ώρες οξυγονώνει τα κύτταρα του οργανισμού και βελτιώνει σταδιακά όλες τις λειτουργίες του οργανισμού

12. Παχυσαρκία: Το βότανο γανόδερμα λόγω των φυσικών αντιοξειδωτικών στοιχείων που περιέχει βοηθάει άμεσα στην αποβολή του περιττού λίπους από τα ζωτικά όργανα του οργανισμού μας, βοηθώντας στη καλύτερη λειτουργία του.

13. Καρδιά: το ganoderma lucidum βοηθάει στη καλή κυκλοφορία του αίματος βελτιώνοντας και προλαμβάνοντας αρκετές καρδιακές παθήσεις (εμφράγματα κτλ) με την ισχυρή αποτοξίνωση που προσφέρει καθαρίζει και ενδυναμώνει τον οργανισμό. Μειώνει την πήξη του αίματος, ενισχύει το καρδιακό σύστημα.
Δείτε: Πως προειδοποιεί η καρδιά; Όλα όσα πρέπει να προσέχετε

14. Προβλήματα Ύπνου: Το Γανόδερμα, βελτιώνει την τάση των νεύρων, νεύρωση, αϋπνία. Το Reishi (γανόδερμα) συστήνεται τόσο από τους Κινέζους όσο και από τους Γιαπωνέζους βοτανολόγους ως φάρμακο για την αϋπνία, καθώς επίσης και για ένα μεγάλο αριθμό νευρολογικών διαταραχών.

15. Ενίσχυση Ανοσοποιητικού συστήματος: Κλινικές μελέτες έδειξαν ότι οι υδατοδιαλυτοί πολυσακχαρίτες και ειδικά οι β – D – γλυκάνες είναι τα πιο δραστικά συστατικά, που καταστρέφουν τους ιούς, και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Βελτιώνει, επίσης το ανοσοποιητικό, ενισχύοντας το σύστημα μονοπύρηνων – φαγοκυττάρων, τη χημική και κυτταρική ανοσία, δρα στο το άσθμα, σε δερματίτιδες, σε βρογχίτιδα, σε ρευματισμούς, σε επιπεφυκίτιδα.
Δείτε πόσο σημαντικό είναι ένα ισχυρό ανοσοποιητικό: Η ασθένεια ΔΕΝ προκαλείται από ιούς και βακτήρια,αλλά απο το εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα! 

16. Ισχυρή Αποτοξίνωση: Είναι διουρητικό, αντιβηχικόαποχρεμπτικό, αποτοξινωτικό, αιμοκαθαρτικό, [αυξάνει την ποσότητα του οξυγόνου που απορροφάται από αίμα 1.5 φορά].
Δείτε και: Μέθοδοι καθαρισμού οργάνων και η σειρά που είναι καλύτερο να γίνονται

17. Μεταβολισμός: Βοηθά τον μεταβολισμό και δεν επιτρέπει τον εκφυλισμό των ιστών.

18. Καταπολεμά την ανορεξία, την έλλειψη ενέργειας, την αδυναμία, δρα σε ψυχιατρικές – νευρολογικές παθήσεις.

19. Προστατεύει το συκώτι: Προστατεύει τις ηπατικές λειτουργίες, θεραπεύει την ηπατίτιδα τύπου Β, και συντελεί στην θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 (T2DM), με τη μείωση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.
Το συκώτι είναι ένα από τα κυριότερα όργανα του σώματός μας και έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία η κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε το υγιές συκώτι είναι δείκτης της καθολικής μας υγιείας: Κανείς δεν μπορεί να είναι υγιής χωρίς ένα δυνατό & καθαρό συκώτι
Εξαιρετική δουλειά στην αποτοξίνωση και προστασία του ήπατος κάνει και το γαϊδουράγκαθοΓαϊδουράγκαθο Milk Thistle – Ιδιότητες

20. Μεταστάσεις: Εμποδίζει την εξάπλωση σε επιθετικής μορφής καρκίνο, μειώνει τους καρκινικούς πόνους, αποτρέπει τον θάνατο από εμβολισμό, μειώνει τους θρόμβους [η Αδενοσίνη μειώνει την γωνίωση των αιμοπεταλίων, διαλύει τους θρόμβους, και αποτρέπει την δημιουργία τους], και βοηθά στις αρνητικές επιπτώσεις της χημειοθεραπείας.
21. Προσαρμογόνο: Το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο γανόδερμα (Ganoderma Lucidum) εδώ και 6 χρόνια στην Ελλάδα πιστοποιημένο από ΕΟΦ τα οφέλη για τον οργανισμό μας είναι πολλά!
Είναι στην κορυφή της λίστας των προσαρμογόνων, δηλαδή επιφέρει την ισορροπία, π.χ. αυξάνει την αρτηριακή πιεση σε υποτασικούς και την μειώνει σε υπερτασικούς, το ίδιο συμβαίνει με την χοληστερόλη.
Δρα επίσης στην ενδοκρινική ισορροπία, βελτιώνοντας την λειτουργία του φλοιού των επινεφριδίων.
Δείτε: Σημάδια ότι οι ορμόνες σας δεν είναι σε ισορροπία – Τι να κάνετε
Για το θέμα αυτό έχουμε και έναν ακόμη, πολύ ισχυρό σύμμαχο: Maca (μάκα): Ορμονική ισορροπία – Ευεξία του αναπαραγωγικού συστήματος! 

Το άρθρο επιμελήθηκε ο φαρμακοποιός Γιώργος Ερισιάνος Κυριακού, για τα Προϊόντα της Φύσης
Η «τροφή», λοιπόν, σε συνεργασία με τον κο Κυριακού, έχει καταφέρει να σας εξασφαλίσει αρίστης ποιότητος γανόδερμα 100% οργανικό, για τους φίλους της που ενδιαφέρονται.
Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και συμβουλές, επικοινωνήστε στο μέιλ life@proionta-tis-fisis.com
Για άμεσα αποτελέσματα καλό είναι να συμβουλευτείτε γανοθεραπευτή και να καταναλώνετε πιστοποιημένο προϊόν
Παρέχουμε δωρεάν ενημέρωση για το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο
επίσης με τυχόν παραγγελία σας παρέχουμε υποστήριξη από εναλλακτικό θεραπευτή
https://www.proionta-tis-fisis.com