Χιος: ΒΙΝΤΕΟ - Με δάκρυα οι χωριανοί...Έκαψαν 3η φορά την αγία τράπεζα οι μουσουλμάνοι,αυτό δεν είναι κλεψιά είναι βεβήλωση !

Σ' αυτούς δίνει σπίτια ο Κούλης, τους ταΐζει, τους δίνει 500 ευρώ κάθε μήνα, και όλα δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη, κάρτες ομιλίας για κινητά, κάρτες για να μετακινούνται, κάρτες για αγορές τροφίμων.....Μόνο αέρα στα παπάρια τους δεν τους κάνει...
Η κάθε χώρα πρέπει να κατοικείται από τους δικούς της ανθρώπους που αυτή τους γαλούχησε αιώνες τώρα οπως εμείς με την ορθόδοξη πίστη μας,τα ήθη και τα έθιμα μας ,την κουλτούρα μας.Δεν γίνεται να έρχονται ξενόφερτοι από άλλες χώρες να ζητούν βοήθεια και προστασία στην πατρίδα μας και να μην σέβονται τα ιερά και τα όσια μας καλύτερα να πάνε πίσω στην πατρίδα τους
και στα δικά τους πιστεύω!!!

Όπως αναφέρει η σελίδα «Κοινότητα Χαλκειούς» έκαψαν την Αγία Τράπεζα για δεύτερη φορά και αυτή την φορά τις μέρες των Χριστουγέννων!
Αφού γκρέμισαν στην κυριολεξία την πόρτα οι δράστες μπήκαν και έβαλαν φωτιά στην Αγία Τράπεζα αυτήν την φορά στην Παναγιά Λειαπυργουσαινα..

Δείτε τις εικόνες:Η καταστροφή έγινε αντιληπτή όταν το πρωί της Κυριακής ανοίχθηκε ο ναός για να γίνει η Θεία Λειτουργία.

Είναι 3η φορά που βεβηλώνουν εκκλησία στο Χαλκειός, καταγγέλουν εξοργισμένοι οι κάτοικοι.

Δείτε τα όσα κατέγραψε η κάμερα στον Άγιο Χαράλαμπο στο Χαλκειός:
Δείτε τα όσα κατέγραψε η κάμερα στον Άγιο Χαράλαμπο στο Χαλκειός: