Τρίτη, Δεκεμβρίου 17

«Bόμβα» από τον Δήμαρχο Σουφλίου: «Οι Τούρκοι πυροβολούν στα σύνορα για να περάσουν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες που είναι η Δύναμη του Ερνογάν »

– Οργανώνονται οι κάτοικοι
Μέτωπο και στον Έβρο ανοίγουν οι Τούρκοι, όπου με όπλο τους μετανάστες, προσπαθούν να δημιουργήσουν μία εκρηκτική κατάσταση.

Μεταφέρουν δεκάδες μουσουλμάνους στην περιοχή, αναστατώνουν τους κατοίκους, με στόχο να αλλάξουν την πληθυσμιακή σύνθεση της περιοχής.

Διότι αυτό θέλουν, το σχέδιο με το προξενείο έχει τεθεί σε εφαρμογή, με την Αθήνα απλά να παρακολουθεί τις εξελίξεις!


«Ζούμε ένα μαρτύριο. Οι Τούρκοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και έχουν αρχίσει να πυροβολούν», δηλώνει στον Focus FM ο δήμαρχος Σουφλίου.

«Εμείς θα βγάλουμε ψήφισμα την Πέμπτη να μη γίνει ΚΥΤ στην περιοχή. Οι κάτοικοι δεν μπορούν να μείνουν στα χωριά τους, φοβούνται. Δέχομαι καθημερινά εκατοντάδες τηλεφωνήματα για επιθέσεις, δε μιλάμε απλά για φθορές και ζημιές. Οι Τούρκοι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και έχουν αρχίσει να πυροβολούν για να περάσουν οι μετανάστες στην Ελλάδα», είπε στον Focus FM ο δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Καλακίκος.


Πρόσθεσε μάλιστα, ότι οι κάτοικοι θα αρχίσουν να οργανώνονται μόνοι τους για την προστασία τους, αλλά και την προστασία των συνόρων, καθώς δεν αρκούν τα μέτρα, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

«Κατάσταση ανάγκης» χαρακτηρίζει στο μεταξύ ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, την κατάσταση η οποία επικρατεί στα νησιά, αφού υπάρχουν συνολικά περισσότερα από 40.000 άτομα στις δομές φιλοξενίας σε Λέσβο, Κω, Λέρο, Χίο και Σάμο και έξω από αυτές. «Δεν ξέρουμε πως θα βγει ο χειμώνας. Ο πληθυσμός θα πρέπει να μεταφερθεί από τα νησιά, όμως εάν δεν υπάρξουν καλύτερα σύνορα θα αδειάζουμε έναν κουβά ο οποίος θα ξαναγεμίζει», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την αστυνόμευση του νησιού κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος δηλώνει, αφού όπως λέει «Χρειαζόμαστε αστυνομία στους δρόμους κάθε μέρα, αλλά δεν υπάρχουν οι αριθμοί των αστυνομικών για να καλύψουν τις ανάγκες μας. Θα αρχίσουν οι αυτοδικίες», πρόσθεσε.

Θυμίζουμε πως καταγγελίες ότι τα τελευταία βράδια πέφτουν πυροβολισμοί από την τουρκική πλευρά στο Δέλτα του Έβρου κάνουν κυνηγοί και ψαράδες που μένουν στις γνωστές καλύβες της περιοχής και δραστηριοποιούνται εκεί.

Μιλώντας στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου “Αινήσιο Δέλτα” Αθανάσιος Καμηλάρης τόνισε πως ο ίδιος και συνάδελφοι του ακούνε ριπές από αυτόματα τις πρώτες πρωινές ώρες και αυτό τους ανησυχεί και αποφεύγουν να πλησιάσουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Ακούστε το ηχητικό:


http://www.ksipnistere.com/2019/12/b_16.html