Τρίτη, Δεκεμβρίου 24

Μητσοτάκης για Πρόεδρο Δημοκρατίας: «Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω»

Στο Μέτσοβο, την πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις ο πρωθυπουργός.
Ο διάλογος που είχε με τους δημοσιογράφους στο Μαξίμου.
Πριν το Μέτσοβο θα μεταβεί στην ακριτική Κάσο.

Στο Μέτσοβο στην πατρίδα του Ευάγγελου Αβέρωφ θα περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα καταλήξει και στο όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Αποκαλυπτικός ήταν ο διάλογος το πρωί με τους δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου όπου ο πρωθυπουργός άκουσε και τα παραδοσιακά κάλαντα.

Μητσοτάκης: «Βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω».

Δημοσιογράφος: «Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπως είχε πει και στην Φώφη Γεννηματά αλλά και στις Βρυξέλλες θα έχει πάρει τις αποφάσεις του μέχρι το τέλος 2019 για το ποιος θα διαδεχθεί τον Προκόπη Παυλόπουλο στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Πριν όμως από τις διακοπές στο Μέτσοβο ο πρωθυπουργός αύριο, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, Ημέρα Χριστουγέννων, θα μεταβεί στην Κάσο όπου θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με κατοίκους.

Ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Μέτσοβο το απόγευμα της Τετάρτης 25 Δεκεμβρίου, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.
Εκεί, στην γραφική κωμόπολη και σε 1.150 μέτρα υψόμετρο, ίσως και να καταλήξει όπως είχε πει και ο ίδιος τον περασμένο Οκτώβριο, στην συνάντησή του με την Φώφη Γεννηματά στο όνομα του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.
Το Μέτσοβο είναι η πατρίδα του εμβληματικού πολιτικού της ΝΔ, Ευάγγελου Αβέρωφ.



.