Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30

ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ – ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΗ !
Ισλαμικά κόμματα στην Ευρώπη - Αναμένονται και στην Ελλάδα;
Στην Ολλανδία υπάρχει ισλαμικό κόμμα, το κόμμα Denk, το οποίο απέσπασε 3 κοινοβουλευτικές έδρες. Το Denk ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2015 από τους τουρκικής καταγωγής Ολλανδούς Tunahan Kuzu και Selçuk Öztürk.
Τα δυο στελέχη είχαν διατελέσει στο παρελθόν μέλη του σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PvdA), από το οποίο αποχώρησαν λόγω διαφωνιών για την πολιτική ενσωμάτωσης των μεταναστευτικών πληθυσμών στην ολλανδική κοινωνία. Στο κόμμα συμμετέχουν επίσης γηγενείς Ολλανδοί διεθνιστικών αντιλήψεων, σκοπός των οποίων είναι
– κατά τις δηλώσεις τους – η καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των μεταναστών και συγκεκριμένα των Μουσουλμάνων της Ολλανδίας και της ξενοφοβίας.
Στο Βέλγιο, το κόμμα με το ακρωνύμιο ISLAM (Intégrité-Solidarité- Li-berté-Authenticité-Moralité) ιδρύθηκε το 2012 από μέλη της ισλαμικής κοινότητας των Βρυξελλών. Το βελγικό κόμμα ISLAM διακηρύσσει ανοικτά ότι επιδιώκει σε βάθος χρόνου την μετατροπή του Βελγίου σε ισλαμικό κράτος βάσει της σαρία, του ισλαμικού νόμου.
Αυτά γίνονται στην Ευρώπη… Πιστεύετε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι ανάλογο; 
Για όσους δεν το γνωρίζουν, εκτός από τους μουσουλμάνους της Θράκης, που επηρεάζει άμεσα η τουρκική προπαγάνδα μέσω του προξενείου και αυτό το επιτρέπει δυστυχώς, το κράτος των Αθηνών, υπάρχουν σχεδόν διακόσιες χιλιάδες μουσουλμάνοι που έχουν και θα έχουν στο άμεσο μέλλον δικαίωμα ψήφου. Και για όσους δεν το γνωρίζουν, η Τουρκία παρουσιάζεται σαν ο προστάτης όλων των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα! Ελπίζουμε να διαψευσθούμε, αλλά φοβόμαστε ότι η ώρα που θα υπάρξει ισλαμικό κόμμα και στην Ελλάδα, δεν θα αργήσει…
http://www.xrisiavgi.com/enimerosi/view/islamika-kommata-sthn-eurwph-anamenetai-kai-thn-ellada

ethnikismos.net