Κυριακή, Δεκεμβρίου 29

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΝΥΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟ)

fvto=asthenoforo
Θρίλερ με τον θάνατο με νυστέρι  του γιατρού Γιάννη Μίχου, που επί σειρά ετών υπηρέτησε ως διευθυντής της Δ’ ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου της Βούλας «Ασκληπιείο».
Ο ορθοπαιδικός χειρουργός Γιάννης Μίχος, ο οποίος είχε συνταξιοδοτηθεί το 2018, εντοπίστηκε χθες
 τα ξημερώματα  στο μπάνιο της οικίας του, στα Γιανιτσάνικα Καλαμάτας, μέσα σε ένα λουτρό αίματος, με ένα ματωμένο νυστέρι στο πλάι του.
μιχοσ
Ο εξάδελφος του γιατρού τον αναζητούσε από το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά εκείνος δεν έδινε σημεία ζωής κι έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία.
Ο Ιωάννης Μίχος είναι Συντονιστής Διευθυντής της Δ΄ Ορθ/κης Κλινικής του Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας από το 2004.
Επίσης είχε υπό την ευθύνη του τη μονάδα αθλητικών κακώσεων γόνατος του Νοσοκομείου, η οποία ιδρύθηκε με δική του πρωτοβουλία.
Η  δραστηριότητα του ήταν κατά κύριο λόγο χειρουργική γόνατος και περιλαμβάνει αρθροσκοπικές επεμβάσεις (μηνίσκοι, χιαστοί σύνδεσμοι, αρθρικός χόνδρος κλπ), αλλά και ανοικτές επεμβάσεις όπως αρθροπλαστικές (πρωτογενείς και αναθεωρήσεις) με σύγχρονες τεχνικές ηλεκτρονικής πλοήγησης (navigation system), αρθροπλαστικές ισχίου (πρωτογενείς και αναθεωρήσεις) καθώς και επεμβάσεις της περιοχής του ώμου. Στην κλινική κάλυπτε όλο το φάσμα της καταγματολογίας -τραυματολογίας, πλην επεμβάσεων σπονδυλικής στήλης.
Κατά το έτος 2011, διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας και διοργάνωσε μεγάλο αριθμό επιστημονικών εκδηλώσεων. Καθ΄ όλο το διάστημα της πορείας του έχει επιδείξει έντονη εκπαιδευτική δραστηριότητα μέσα από συνέδρια, σεμινάρια και workshops.  Στο Ασκληπιείο, πρωτοδιορίστηκε το 1989.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιάννης Γιαννόπουλος για την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ
 makeleio.gr