Σάββατο, Δεκεμβρίου 28

ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΧΙΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Όντως η ελληνική κοινωνία μετατρέπεται σιγά-σιγά σε… πολυπολιτισμική, όπως δήλωσε προσφάτως στη βουλή ο Κούλης Μητσοτάκης. Και στα πλαίσια του «πολυπολιτισμού», είναι και η πυρπόληση χριστιανικών ναών.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου λοιπόν, «κατατρεγμένοι πρόσφυγες» στη Χίο προσπάθησαν να πυρπολήσουν το ξωκλήσι της Παναγίας της Λειαπυργούσαινας στο Χαλκειός.

Όλως περιέργως το ξωκλήσι αυτό βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από τη δομή φιλοξενίας των παράνομων μεταναστών.
Αυτό μάλιστα είναι το δεύτερο περιστατικό εμπρησμού εκκλησίας μέσα σε 1,5 μήνα μετά τον Άγιο Χαράλαμπο, ο οποίος βρίσκεται επίσης δίπλα στη δομή.

Οι δράστες όπως προκύπτει, είχαν ως στόχο όχι να κλέψουν αλλά να πυρπολήσουν την εκκλησία αφού πήραν το καντήλι και το τοποθέτησαν στην Αγία Τράπεζα με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το κάλυμμα της Αγίας Τραπέζης και να επεκταθεί και στον χώρος της Αγίας και Ιεράς Πρόθεσης, στον χώρο δηλαδή όπου γίνεται η προετοιμασία των προσκομιζομένων δώρων με σκοπό την τέλεση της Θείας Ευχαριστίας.
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», καθώς επίσης και οι… πολυπολιτισμικοί «εθνικόφρονες» του Μητσοτάκη!