Τρίτη, Δεκεμβρίου 17

Πεδία πολεμικών συγκρούσεων διασπείρονται σε ολόκληρη την Ελλάδα



Οι συνεχιζόμενες ροές λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα είναι απολύτως καταστροφικές. Ξύπνα Έλληνα!

Γράφει η Ειρήνη Μαρούπα

Eίναι αδιανόητο το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έχει κλειστά τα σύνορά της. Όπως πράττουν ΌΛΑ τα κράτη του κόσμου. (Δεν θα αναφερθώ εδώ στον αστείο ισχυρισμό που έχει καταστεί αντικείμενο δημόσιου διαλόγου, αναφορικά με το πώς να κρατήσουμε τα θαλάσσια σύνορά μας κλειστά χωρίς να σκοτώνουμε και να πνίγουμε κόσμο.

Ο ισχυρισμός είναι αστείος για όποιον έχει στοιχειώδεις γνώσεις περί κυριαρχίας ενός κράτους σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο ή στοιχειώδη αντίληψη της πραγματικότητας). Οι μετακινήσεις μουσουλμανικών πληθυσμών από τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και την Θράκη μας προς την ενδοχώρα της Ελλάδας είναι μία εξίσου απολύτως καταστροφική στρατηγική. Γιατί περί στρατηγικής πρόκειται. Στρατηγικής της Τουρκίας. Εν πρώτοις, ο λόγος είναι ο απλοϊκός που μπορεί να σκεφτεί ο καθένας.

Μεταφέρουμε την μια μέρα από τα νησιά μας, την Χίο, τηνΣάμο, την Λέσβο, η την Λέρο, την Κω, την Σύμη, το Καστελόριζο,τους μουσουλμανικού θρησκεύματος λαθρομετανάστες στην Τρίπολη, στην Λαμία, στο Αγρίνιο, στις Σέρρες. Και την άλλη μέρα, τα ίδια αυτά νησιά ξαναγεμίζουν με άλλους τόσους νεοεισερχόμενους…..Γνωρίζουμε ότι αυτό συμβαίνει ακριβώς έτσι. Οι αριθμοί είναι συντριπτικοί. Τα νησιά μας δεν αδειάζουν ποτέ από μουσουλμανικούς πληθυσμούς, οι οποίοι σε μερικές περιπτώσεις, όπως στην Σάμο και στο Καστελόριζο υπερτερούν του ελληνικού πληθυσμού!

Είναι ξεκάθαρη η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού που συνειδητά η Τουρκία επιχειρεί, πιστή στο δόγμα Οζάλ ότι «δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα για να την καταλάβουμε. Αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους».

Αυτό όμως χρειάζεται μερικά χρόνια για να ολοκληρωθεί. Και η Τουρκία υπομονή δεν έχει. Θέλει ολόκληρη την Ελλάδα. Και την θέλει τώρα! Περαιτέρω ο Νταβούτογλου στο βιβλίο του «Το στρατηγικό βάθος» εξηγεί την στρατηγική που εφαρμόζει επακριβώς η Τουρκία. Κατά Νταβούτογλου, στην έννοια της ισχύος ενός κράτους συμπεριλαμβάνονται ο πληθυσμός, η θρησκεία και ο πολιτισμός. Και στην έννοια του πληθυσμού της Τουρκίας εντάσσονται ΚΑΙ οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί που ζούνε σε γειτονικά κράτη. Στην Βουλγαρία, στην Αλβανία, στην Βοσνία, στο Κόσσοβο. Και στην Ελλάδα!

Ο Νταβούτογλου αναφέρει και κάτι ακόμα σημαντικό. Ότι τα πολιτικά σύνορα δεν είναι σταθερά εκεί που οι πληθυσμοί δεν είναι ατόφιοι. Εκεί που οι πληθυσμοί δεν είναι εθνικά συμπαγείς! Διαχωρίζει μεταξύ πολιτικών συνόρων και γεωπολιτικών ζωνών. Τα «νομικά» σύνορα (boundary - territory) του έθνους κράτους, είναι διαφορετικά από τις «γεωπολιτικές ζώνες» (frontier - belt), τις οποίες ορίζει ως «μία ευέλικτη ζώνη ανάλογα με τις αλλαγές κυριαρχίας»!!!!!

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό για την πατρίδα μας; Ότι η Θράκη μας, η Κως και η Ρόδος (και μεθαύριο η Αρκαδία, η Φθιώτιδα, το Αγρίνιο), είναι τέτοιες «γεωπολιτικές ζώνες» όπου η αλλαγή της κυριαρχίας της Ελλάδας είναι συζητήσιμη υπόθεση, αν όχι εύκολη! Ανάλογα με την θρησκεία, τον πολιτισμό και τελικά την εθνική συνείδηση του πληθυσμού που κατοικεί σ'αυτές!!!

Ερντογάν και Τσαβούσογλου συνεχώς μας διαμηνύουν ότι καταπιέζουμε τους μουσουλμάνους και απειλούν ότι η Τουρκία θα τους υπερασπιστεί! Το ελληνικό κράτος διαλύει συστηματικά την συμπαγή ομοιογένειά του, την εθνική, θρησκευτική και πολιτισμική συνοχή του ελληνικού πληθυσμού (σε ποσοστό 98% το 1993), με την εγκατάσταση μουσουλμανικών πληθυσμών σε ολόκληρη την επικράτεια. Και προσκαλεί την Τουρκία σε υπεράσπισή τους σύμφωνα με το δόγμα Νταβούτογλου. Πληθυσμών οι οποίοι ούτως ή άλλως δεν αφομοιώνονται γιατί δεν θέλουν και το ισλάμ δεν τους το επιτρέπει, και των οποίων δεν γνωρίζουμε καν από πού κρατάει η σκούφια τους και ποια η εθνική τους συνείδηση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Πακιστάν, που ξεκάθαρα τάσσεται υπέρ των επεκτατικών βλέψεων της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας. Πρόσφατα , πακιστανικά f-16 και φρεγάτες παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο μας και τα εθνικά χωρικά μας ύδατα μαζί με τουρκικά. Όταν η Τουρκία δώσει το σύνθημα, οι πακιστανοί που κατοικούν στην Ελλάδα θα διαδηλώσουν την «τουρκική» ισλαμογενή εθνική τους συνείδηση….Πώς; Το εξηγεί και αυτό ο Νταβούτογλου, αναλύοντας τις αλλαγές των συνόρων μεταξύ των εθνών κρατών:

«Οι γεωπολιτικές ζώνες συνιστούν πεδία γεωπολιτικών συγκρούσεων, όπου λαμβάνουν χώρα οι συνοριακές συγκρούσεις. Σημαντικό μερίδιο ευθύνης έχουν οι ασυμβατότητες που παρουσιάζονται μεταξύ των νομικών συνόρων και των γεωπολιτικών ζωνών.» Δηλαδή πόλεμος γίνεται εκεί όπου τα νομικά σύνορα των εθνών κρατών δεν συμπίπτουν με τα «γεωπολιτικά όρια», «γιατί αυτά (τα γεωπολιτκά όρια) στηρίζονται στα στοιχεία που κληροδοτούν σε μία κοινωνία ο πολιτισμός, η θρησκεία και η ιστορία»….

Με δυο λόγια οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί που εγκαθίστανται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αργά ή γρήγορα θα ταυτιστούν με την Τουρκία λόγω του ισλάμ και θα δημιουργήσουν «πεδία γεωπολιτικών συγκρούσεων».

Είναι νωπή ακόμα η πληγή της Ελλάδας στην Κύπρο μας, όπου με πρόσχημα τα δικαιώματα των τουρκοκυπρίων η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο και κατέλαβε τμήμα της το οποίο κατέχει επί 40χρόνια.

Το ελληνικό κράτος, μεταφέροντας τώρα μουσουλμανικούς πληθυσμούς από τα νησιά μας στην ενδοχώρα, κυριολεκτικά μεταφέρει το πεδίο πολεμικής σύγκρουσης με την Τουρκία, από τα σύνορα των δύο χωρών στο εσωτερικό της Ελλάδας!!!!! Κι αυτό πρέπει να διακοπεί. ΧΘΕΣ.

Τόσο απλά και ξεκάθαρα…..



Από Εφημεριδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

FEATURE
foulspress.blogspot.com