Η Ριάνα έχει βαλθεί να μας... τρελάνει - Ποζάρει στο κρεβάτι μόνο με τα απαραίτητα και... «αναστατώνει» (φώτο)

Στην ανάρτηση ποζάρει σχεδόν γυμνή σ' ένα κρεβάτι, φορώντας μόνο ένακόκκινο εσώρουχο, στο λάστιχο του οποίου διαβάζουμε «Naughty» (δηλαδή «άτακτη» στα αγγλικά). Είναι τόπλες και φορά επίσης ψηλές κάλτσες και μακριά γάντια.
Κοιτάζοντας με ηδυπαθές βλέμμα το φακό, η Ριάνα καταφέρνει να δώσει μια αισθησιακή νότα στη γιορτινή περίοδο. Με τα like να έχουν ξεπεράσει τα 100 χιλιάδες και τα σχόλια να είναι εκατοντάδες, η fashion & beauty mogul (η οποία φαίνεται να έχει αφήσει για λίγο στην άκρη την καριέρα της στη μουσική) ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με τις σέξι πόζες της.


Στα stories είδαμε κι άλλα παρόμοια κάδρα, με την τραγουδίστρια και σχεδιάστρια να καλύπτει το στήθος της με ένα σεντόνι και να ενθουσιάζει ξανά τους εκατομμύρια θαυμαστές της ανά τον κόσμο με το απίθανο σεξαπίλ της.

Άλλωστε, η Ριάνα έχει αποδείξει ότι είναι ακομπλεξάριστη και ότι, τελικά, ο αισθησιασμός δε συνδέεται με την εξωτερική εμφάνιση, αλλά με την αυτοπεποίθηση που πηγάζει από μέσα σου και αυτό που βγάζει κανείς προς τα έξω.