Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20

Ο Μπραντ Πιτ καλεσμένος στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Τζένιφερ Άνιστον

Ο Μπραντ Πιτ καλεσμένος στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Τζένιφερ Άνιστον
Έχουν περάσει σχεδόν 15 χρόνια από τότε που ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν. Μία είδηση που ξάφνιασε τους θαυμαστές του ζευγαριού, ενώ το επόμενο διάστημα οργίαζαν οι φήμες ότι ο Πιτ εγκατέλειψε την Άνιστον για τα μάτια της Αντζελίνα Τζολί. Και μπορεί
επίσημα να μην επιβεβαιώθηκε ότι η Τζολί μπήκε ανάμεσά τους, όμως, η συνέχεια είναι γνωστή για τους Brangelina, αφήνοντας πάντα να αιωρείται το ενδεχόμενο της συζυγικής απιστίας.
Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Όπως στο παρελθόν ανήκει και ο γάμος του Πιτ με την Τζολί. Και μπορεί με τη δεύτερη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του να μην έχει καλές σχέσεις, δεν ισχύει το ίδιο με την Άνιστον. Η πρώτη κυρία Πιτ έχει αφήσει πίσω της το επίπονο συναισθηματικά διαζύγιο με τον Μπραντ και τα όσα την πλήγωσαν.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά και με τον πρώτο της σύζυγο (όπως και με τον δεύτερο, τον Τζάστιν Θερού) φαίνεται πως έχει καλές φιλικές σχέσεις. Και για του λόγου το αληθές, σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα, η Τζένιφερ Άνιστον στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που διοργάνωσε πριν λίγες ημέρες, κάλεσε και τον Μπραντ Πιτ.
Η διάσημη ηθοποιός λατρεύει τα Χριστούγεννα, δήλωσε κοντινή της πηγή στο περιοδικό People και για το λόγο αυτό κάθε χρόνο διοργανώνει πάρτι, καλώντας καλούς της φίλους. Το πάρτι έγινε στην έπαυλή της στο Μπελ Ερ και όπως ανέφεραν αυτόπτες μέρτυρες στο Entertainment Tonight ο Πιτ ήταν από τους πρώτους που έφτασαν εκεί.

Ο διάσημος ηθοποιός, όπως αναφέρει το περιοδικό, ήταν ντυμένος casual ενώ συνοδευόταν από τον σωματοφύλακά του, που τον περίμενε στο αυτοκίνητο. Επίσης, ήταν από τους πρώτους που αναχώρησαν από το πάρτι. Σε αυτό ήταν καλεσμένοι επίσης ο Τζίμι Κίμελ, η Ρις Γουίδερσπουν, αλλά και η πρώην αρραβωνιαστικιά του Πιτ, η Γκουίνεθ Πάλτροου.
Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, Πιτ και Άνιστον μετά τα γενέθλιά της τον περασμένο Φεβρουάριο (ήταν επίσης καλεσμένος στο πάρτι της) έχουν συναντηθεί κάποιες φορές, πάντα σε φιλικό επίπεδο, αφού εκτιμά πολύ ο ένας τον άλλον.