Κυριακή, Δεκεμβρίου 1

Από δάσκαλος... ταβερνιάρης και από πολιτευτής της ΝΔ... διοικητής νοσοκομείου

Από δάσκαλος... ταβερνιάρης και από πολιτευτής της ΝΔ... διοικητής νοσοκομείου
Συνταξιούχος δάσκαλος με οικογενειακή ταβέρνα στη Νεράιδα Στυλίδας, ο οποίος όπου κι αν έβαλε υποψηφιότητα δεν εξελέγη ποτέ, είναι ο νέος διοικητής της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας!

Κι όμως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές δεσμευόταν σε συνέντευξη του στον Αλέξη Παπαχελά στον ΣΚΑΪ ότι θα φέρει τενοκράτες και άριστους CEO στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας!
«Τι προτιμά ο κόσμος, να διορίζουμε αποτυχημένους βουλευτές στα νοσοκομεία μας ή τεχνοκράτες που θα λογοδοτούν και θα αξιολογούνται με βάση το συγκεκριμένο αποτέλεσμα;».
Ναι, καλά διαβάσατε, δείτε τo και ακούστε τo, στο σχετικό βίντεο-ντοκουμέντο! Αυτό ήταν… το ρητορικό ερώτημα που είχε θέσει ως απάντηση ο νυν πρωθυπουργός!

Κι όμως, όσο ψάχνει κανείς το ποιοι έχουν γίνει διοικητές στα νοσοκομεία της χώρας, διαπιστώνει τη μία μετά την άλλη περίπτωση που είναι… για γέλια και για κλάματα: Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας, λοιπόν, ορίστηκε νέος διοικητής ο πολιτευτής της ΝΔ, δάσκαλος στο επάγγελμα, Δημήτρης Κατσικονούρης.
Μάλιστα, στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και δεν εκλέχθηκε, ενώ παλιότερα ήταν και υποψήφιος δήμαρχος Στυλίδας και ο συνδυασμός του ήρθε τρίτος!
Ο Δημήτρης Κατσικονούρης γεννήθηκε το 1959 στη Νεράιδα Στυλίδας και είναι μόνιμος κάτοικος Στυλίδας. Στο χωριό του διατηρεί και οικογενειακή ταβέρνα.
Εργάστηκε ως δάσκαλος επί τρεις δεκαετίες. Σε βιογραφικό του σημείωμα αναφέρει πως αποφοίτησε από την Ακαδημία Λαμίας και συνέχισε τις Παιδαγωγικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Επιμορφώθηκε στις «Πολύπλευρες Προσεγγίσεις Προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» από τον τομέα Κοινωνικής Ιατρικής και Ψυχικής Υγείας του τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Την τριετία 2007 – 2010 διετέλεσε Υποδιοικητής της 5ης Υ.Πε Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, επίσης αντιπρόεδρος της Ανώνυμης Εταιρίας Δ.Υ.Πε Στερεάς Ελλάδας, και επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Στυλίδας.
Ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές του 2015. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Να θυμίσουμε ότι είναι αυτός που στον εορτασμό των Θεοφανίων στη Στυλίδα, τον Ιανουάριο του 2019, που συμμετείχε σε φραστικό επεισόδιο με τον τότε δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος του είχε ζητήσει να κατέβει άρον – άρον από την εξέδρα.
Όπως θα δείτε, ο Γκλέτσος τότε, αφού κατέβηκαν και οι δύο τους από την εξέδρα, τού είχε πει αυτολεξεί: «έχεις τελειώσει»!
Εν τούτοις, δεν είχε υπολογίσει την «άριστη επιλογή» της κυβέρνησης Μητσοτάκη…


Πηγή: piperata.gr

https://www.zougla.gr/