Σχέδιο αφελληνισμού της Ελλάδας

Σε πολλά κείμενα και ομιλίες ανθρώπων υπόδουλων της παγκοσμιοποίησης («αντιρατσιστικές» Μ.Κ.Ο., αναρχοκουλτουριάρηδες, παράγοντες της συγκυβέρνησης κ.α.), εσκεμμένα συγχέονται οι έννοιες λαθρομετανάστες (εισήλθαν στη χώρα παράνομα), μετανάστες (είναι όσοι μεταναστεύουν νόμιμα σε άλλη χώρα π.χ. για εργασία ή για μόνιμη διαμονή) και πρόσφυγες (αφορά ακραίες περιπτώσεις πολέμου, πολιτικών διώξεων κ.λπ.).


Συχνά οι λαθρομετανάστες χαρακτηρίζονται αυθαίρετα ως «μετανάστες» ή ως «πρόσφυγες». Ορισμένες φορές δικαιολογούν έξυπνα την λαθρομετανάστευση λέγοντας ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι κυνηγημένοι από τις δικές τους χώρες λόγο της ανέχειας, των πόλεμων και των διώξεων. Δηλαδή όποιος αισθάνεται ότι βιώνει «ανέχεια» έχει δικαίωμα να μετακινηθεί παράνομα σε όποια χώρα θέλει; Επίσης αναφέρουν πως υπάρχουν Έλληνες πολίτες που θεωρούν τους παράνομους μετανάστες υπεύθυνους για τα προβλήματα της χώρας μας. Δηλαδή οι συγκεκριμένοι «ευαίσθητοι ανθρωπιστές» δεν θεωρούν πρόβλημα ότι για την αυξημένη εγκληματικότητα ή για την αυξημένη ανεργία ευθύνονται και οι λαθρομετανάστες;
Σήμερα υπάρχουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Πόσα περιστατικά ρατσιστικής βίας υπάρχουν; Ελάχιστα, όσο κι αν τα αδίστακτα Μ.Μ.Ε. προσπαθούν να τα προβάλλουν. Τις περισσότερες φορές είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών αλλοδαπών. Οι λαθρομετανάστες επιβιώνουν και στέλνουν και χρήματα στις πατρίδες τους, με αποτέλεσμα το ελληνικό κράτος και η αγορά να αιμορραγούν χάνοντας πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Ακόμη και στα σχολεία, όπως υποστηρίζουν οι «αντιρατσιστές», ο ξένος μαθητής αντιμετωπίζεται με εχθρότητα και με λεκτική ή σωματική βία. Όμως η πραγματικότητα είναι ακριβώς αντίστροφη! Την βία την βιώνει ο Έλληνας μαθητής, από τις παρέες-συμμορίες αλλοδαπών (μαθητών ή εξωσχολικών). Δεν γνωρίζουμε πολλούς Έλληνες μαθητές που θα τολμούσαν να βιαιοπραγήσουν. Γιατί προσπαθούν να καλλιεργήσουν αισθήματα ενοχής στους Έλληνες μαθητές; Αυτό θα πει φασισμός!
Όπως βλέπετε η «ξενοφοβία» και η «ρατσιστική βία» σε βάρος των λαθρομεταναστών θεωρείται δεδομένη. Ποια είναι όμως η πραγματική ρατσιστική βία; Εδώ και 20 χρόνια δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με ασφάλεια στο δρόμο. Οι πραγματικοί ρατσιστές (Αλβανοί, Γεωργιανοί, Βούλγαροι, Πακιστανοί, Αφρικανοί κ.λπ.) συγκροτούν ρατσιστικές συμμορίες και ληστεύουν. Μας επιτίθενται στο δρόμο, στο λεωφορείο και κλέβουν τα πορτοφόλια, τα κινητά. Έχουν ρημάξει κυριολεκτικά τα πάντα. Εισβάλουν μέσα στα σπίτια γερόντων, τους βουλώνουν το στόμα με πετσέτες και φελιζόλ και τους αφήνουν ετοιμοθάνατους να πεθάνουν από ασφυξία. Σε άλλες περιπτώσεις τους ξυλοκοπούν ασύστολα μέχρι να τους αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα τα χρήματα ή βιάζουν ακόμη και ηλικιωμένες γυναίκες.
Τα πεζοδρόμια είναι γεμάτα από λαθρομετανάστες που διακινούν παράνομα εμπορεύματα, χωρίς καμία άδεια, χωρίς να αποδίδουν το ΦΠΑ και χωρίς να κόβουν αποδείξεις για την εφορία, καλείς την Δημοτική Αστυνομία και δεν επεμβαίνει κανείς. Ο Έλληνας καταστηματάρχης υποχρεώνεται να πληρώνεις ενοίκιο, ΤΕΕ, φόρο, δημοτικά τέλη, λογαριασμούς, αδυνατεί να αντεπεξέλθει και κλείνει το μαγαζί του.
Στα νοσοκομεία, για να εξεταστούν στα τακτικά ιατρεία οι Έλληνες πολίτες πρέπει να πληρώσουν παράβολο. Στα ίδια νοσοκομεία, οι λαθρομετανάστες εξετάζονται δωρεάν. Υπάρχουν δεκάδες ιατρεία Μ.Κ.Ο. που δίνουν φάρμακα και εξετάζουν δωρεάν μόνον αλλοδαπούς!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τροποποιήθηκε το άρθρο 79 του Ποινικού Κώδικα με το άρθρο 66 του Ν. 4139/2013 (ΦΕΚ Αʼ 74/20-3-2013), το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η τέλεση της πράξης από μίσος προκαλούμενο λόγω της φυλής, του χρώματος, της θρησκείας, των γενεαλογικών καταβολών, της εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής ή του σεξουαλικού προσανατολισμού ή της ταυτότητας φύλου του παθόντος συνιστά επιβαρυντική περίσταση και η ποινή δεν αναστέλλεται».

Όχι στον αφελληνισμό της Ελλάδας
Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών