Δευτέρα, Δεκεμβρίου 16

Ακέφαλο πτώμα παραμένει στο Μαξίμου απο τη χαμένη ΑΟΖ ο Μητσοτάκης


ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΥΦΑΚΙ
Ο “αυτοδημιούργητος” που ψηφίσατε απατημένοι μου, μιλάει για “ψυχραιμία” και ζητάει “ησυχία” απο τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς για τη Τουρκία, για να ξεπουλήσει στα μουλωχτά ΔΕΗ, ΔΕΠΑ και Αιγαίο; Είναι στο δρόμο του πατέρα του, που
διπλασίασε σε μια νύχτα το κρατικό χρέος. Εχει και τον κράχτη τον Αδωνη να φωνάζει “τώρα είναι η ευκαιρία για επενδύσεις”, θα υπονοεί “ελάτε τώρα που όλοι κοιτάνε τη Τουρκία και δεν βλέπει τι περνάει κάτω απο το χαλί”. Ο Τσίπρας δεν ήταν ποτέ τόσο “επαγγελματίας” όσο ο Μητσοτάκης, με τον οποίο η χώρα χάνει εδάφη, επoικίζεται και ξεπουλιέται κάθε μέρα με μέτρο το δίς ευρώ. Ξυπνείστε. Κοιμάστε όρθιοι.
Χθές συστημική τράπεζα πούλησε 900 εκ ευρώ κόκκινα δάνεια σε ιδιωτικό fund αντί 280 εκ ευρώ. Τη ζημία που ήταν απο κρατικές εγγυήσεις με νέα δάνεια που πήραμε για να σώσουμε τις τράπεζες και που εσείς πληρώσατε, τη φορτώνεστε εσείς. Αυτό δεν σας το είπε κανένας προσκυνητής… Ασε το “πού πήγαν τα λεφτά” και ποιός “δεν τιμωρήθηκε”.
Ο Λάτσης να έχει σταματήσει να “παίζει” με το τραπεζικό σύστημα; Δεν το νομίζω… Ασχολείται να φτειάξει καζίνο σε αυτό που του χάρισε ο Μητσοτάκης. Αυτό είναι ανάπτυξη; Nα μπαίνουν ιδιοκτήτες στα χρυσαφικά της χώρας και να κάνουν ανάπτυξη με δάνεια αυτά που θα τους δίνουμε εμείς και με εγγύηση αυτό που τους χαρίσαμε αντί πινακίου φακής; Ποιά Novartis και τρίχες. Τρίχες.
ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
  • Οταν χάσεις το 1/3 της ΑΟΖ δεν περιμένεις να σε δειώξουν ούτε βγάζεις ΠτΔ, φεύγεις μόνος σου και τρέχοντας. Το λέω πολύ φιλικά αυτό γιατί δεν τον βλέπω να έχει καλό τέλος. Ποντάρει στα ΜΜΕ που τον συγκαλύπτουν. Τρία καρτέλ ελέγχουν την ενημέρωση στη χώρα και το ΕΣΡ είναι εκτός λειτουργίας.
  • Ο Ερντογάν δεν καταλαβαίνει απο πορδές και μηνύματα. Είναι παίχτης και θέλει παίχτη, όχι φλώρους, μαδημένα κοτόπουλα, σαλντιμπάγκους και καθίσματα. Ξέρει πως μπορεί να διαχειρίζεται το βόθρο. Ξέρει και ξέρουν πως μπορεί να μιλήσει για όσα γίνονται στην Ελλάδα και να μείνουν όλοι οι κλέφτες με το πουλί στο χέρι. Τους κρατάει απο παντού και ξέρει να τους διαχειρίζεται.
Η ΣΥΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΧΟΤΑΝ. ΤΟ ΦΩΝΑΖΑ ΜΗΝΕΣ.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ Ο “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ” ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ;
Εγώ που είμαι στην Άπω Ανατολή πώς το έβλεπα. Θυμάστε που σας μίλαγα για το ότι στην Ελλάδα κτίζεται ΝΕΑ ΣΥΡΙΑ επί μήνες; Eσείς τότε τι κάνατε; Kουτσομπολιό στα ΜΜΕ του καρτέλ!
Κουτσομπολιό κάνει και αυτός. Νομίζει πως θα προλάβει να την κοπανήσει για το … Παρίσι. Ο κακομοίρης. Οπου και να πάει, θα φοβάται ακόμη και τον ίσκιο του.
Η Ελλάδα δεν τον χρειάζεται για πρωθυπουργό. Δεν κάνει το παιδί αυτό για αυτή τη δουλειά. Δεν έχει βγεί στο δρόμο… Φό μπιζού είναι. Και οι εκλέκτορες του είναι ΤΟ καρακιτσαριό.
Εγώ με τη διαίσθηση βρίσκω το “θήραμα* και στο σκοτάδι και είμαι σίγουρος που βαράω. Αυτός ακούει  ΓΑΒ και τρέχει για κατούρημα…
Δεν υπάρχει χώρος για δοκιμές άλλες.
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ “ΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ”
Ούτε να αρθρώσει δεν μπορεί ο κεφτές απέναντι στη Τουρκία. Πρέπει να έχει φάει πολύ ξύλο στη ζωή του. Εχει ανδροφοβία…
Nα δείξει ο χέστης, που ήθελε τρομάρα τους να γίνει Πρωθυπουργός λές και του το χρωστάγατε, ένα χάρτη των συνόρων της χώρας μας.  Χώρα χωρίς χάρτη δεν υπάρχει διεθνώς πλήν της Ελλάδας.
Μιλάει και η Ντόρα, τα “ντολμαδάκια” στα ΜΜΕ του Βαρδή για ΑΟΖ! Ελλάδα είναι ας αφήσει και αυτή μία. Εδώ μυρίζετε τόσες.

Παρατηρείστε στο χάρτη, την ΑΟΖ της Πορτογαλλίας. Μικρά νησιά στον ωκεανό δικαιολογούν τεράστιες εκτάσεις ΑΟΖ στη Πορτογαλία (ΑΟΖ υπάρχει σε ακτίνα 200 νμ για το καθένα γύρω του και επέκταση της υφαλοκρηπίδας του επιπλέον πάνω απο 200 νμ – πιο σκούρο μπλέ- όλα σύμφωνα με το νόμο της θάλασσας) για εκμετάλλευση της αλιείας, των ορυχείων βυθού και της ενέργειας απο ήλιο, αέρα, θάλασσα. Δεν σας τα λένε αυτά, σας βγάζουν για πολιτικούς διαχειριστές τα τσιμέντα, τα νανογιλέκα… Πολλά δίς για την οικονομία της χώρας αυτής προέρχονται απο την αλιεία και χωράφι εκμετάλλευσης είναι η ΑΟΖ.
Το Καστελλόριζο γιατί δεν μπορεί να έχει ΑΟΖ; Ποιός αμόρφωτος και εκτός χρόνου το λέει αυτό; Ο κάθε τρελλός στη τρέλλα του και ο Μητσοτάκης “Πρωθυπουργός”. Ο καταλληλότερος και με την άδεια του Ερντογάν,  που γνωρίζει το σόι. Ο ΤΑΠ απο δείπνο πέρασε στης Ντόρας το εστιατόριο στη Κρήτη, παρουσία της Φράγκου και του υπόδικου για ναρκωτικά συγγενή της Μαρινάκη. Αυτό ακόμη δεν σας λέει κάτι;
Στην Ελλάδα δεν οριοθετούν επίτηδες ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα αυτοί που τα ΜΜΕ του καρτέλ σας δείχνουν και ψηφίζετε. Θέλουν να ψαρεύουν στην Ελληνική ΑΟΖ ξένοι και τους πληρώνουν λεφτά ξένοι για να μην αποφασίζουν σωστά (τί άλλο). Ενισχύουν έτσι την οικονομία της Τουρκίας αλλά και άλλων χωρών που ψαρεύουν στην Ελληνική ΑΟΖ και xωρίς άδεια. Δεν φορολογούνται οι εφοπλιστές και φορολογούνται οι ψαράδες μας. Σε μια χώρα με τις περισσότερες ακτές φορολογούνται τα σκάφη αναψυχής! Πολλά δεν μπορείτε να δείτε στην Ελλάδα.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΤΕ; TA XEIΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Γιατί ο Τούρκος πρέσβης δεν έχει κηρυχθεί ακόμη persona non grata; Γιατί η Ελλάδα εξάγει ακόμη χρυσό χωρίς έλεγχο στη Τουρκία; 
Ποιός είναι ο ρόλος του Μητσοτάκη; Nα παριστάνει τον τυφλό; Δεν περνάει αυτό.
Σας μιλάνε για ξενοφοβία αλλά δεν σας λένε σε λεφτά πόσο στοιχίζει η ψαριά κάθε χρόνο μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ όπως και η ενέργεια απο τη θάλασσα (ας μη πώ κάτι) που δεν χρησιμοποιείται για να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Θέλουν μόνο να δίνουν τα κλειδιά των πρωτογενών πηγών σε άλλους και να ξεπουλάνε με το αζημίωτο. Ειναι αμόρφωτοι και απερίγραπτοι αλλά και αυτοί που τους βγάζουν είναι. Είναι άνθρωποι της αρπαχτής και της Μυκόνου, η υποκουλτούρα. Ολοι αυτοί φέρνουν τον θάνατο στη χώρα και φυσικά θα σας δίνουν ψήγματα για να μη μιλάτε, όταν τραίνα με λεφτά βγαίνουν έξω.
Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να λύσει ούτε τα κορδόνια του. Αυτόν θέλατε για ΠΘ; Εχετε υπολογίσει πόσο στοιχίζουν αυτά που έχασε η χώρα επειδή δεν έκανε και δεν κάνει τα αυτονόητα; Σε λίγο θα χαθεί και το Αιγαίο.
“ΚΑΙ Ο ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ…”
Αυτό το έγραψα τον Ιανουάριο του 2011.
Αν δεν ξεχωρίζετε αυτούς που πρέπει, να φύγετε απο την Ελλάδα. Δεν σας σώζει τίποτα πλέον. Στη Βουλή επίτηδες δεν υπάρχει ποιότητα. Ούτε αυτό τώρα το καταλαβαίνετε;

https://zcode-gr.blogspot.com/2019/12/blog-post_9.html