Φωτογραφίες: Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Πλήθος επωνύμων

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποτύπωσε σε μια εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο «12.000 χλμ.» ένα φωτογραφικό ταξίδι από τις Φιλιππίνες μέχρι το Las Vegas, και τις ενδιάμεσες στάσεις από όλα τα χωριά και τις πόλεις που επισκέφτηκε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρώτης φωτογραφικής έκθεσης του Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 στο «The Blender Gallery», έναν χώρο τέχνης και εκδηλώσεων στη Γλυφάδα (Ζησιμοπούλου 4, Γλυφάδα).


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποτύπωσε σε μια εντυπωσιακή έκθεση με τίτλο «12.000 χλμ.» ένα φωτογραφικό ταξίδι από τις Φιλιππίνες μέχρι το Las Vegas, και τις ενδιάμεσες στάσεις από όλα τα χωριά και τις πόλεις που επισκέφτηκε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του.

Ο φωτογραφικός του φακός αιχμαλώτισε εικόνες από την καθημερινότητα των ανθρώπων που γνώρισε, αλλά και τη δική του καθημερινότητα στα καινούργια μέρη που εξερεύνησε. Σκοπός της έκθεσης, που αποτελείται από 90 έργα τραβηγμένα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2019, είναι να επιδιώξει τη σκέψη, τον προβληματισμό αλλά και τη χαρά του κοινού που θα την επισκεφτεί.

Στα εγκαίνια της έκθεσης έδωσαν το παρών αγαπημένοι φίλοι, συνεργάτες, και σημαντικές προσωπικότητες από τα media καθώς και τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο. Οι καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θαύμασαν από κοντά το νέο του αυτό εγχείρημα. Παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γιόρτασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα τα γενέθλιά του, σε ένα άκρως εορταστικό και χαρούμενο κλίμα.


arni_natasa
ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ


arni_sobolos
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ


arni_meleti
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ, ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΡΟΣΟΥΛΗΣ


arni_photo1


arni_photo


arni_kokinou
ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ


arni_p
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


arni_people
ΝΑΝΣΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ.protothema.gr

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα