Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12

Η ζωή της Άντζελας Δημητρίου γίνεται θεατρική παράσταση

«Θα ξεδιπλώσουμε όλη μου τη ζωή… Είναι σίγουρο ότι θα συγκινηθείτε» Η ζωή της Άντζελας Δημητρίου γίνεται θεατρική παράσταση
Τις φήμες ότι η ζωή της Άντζελας Δημητρίου πρόκειται να ανέβει στο θεατρικό σανίδι επιβεβαίωσε η ίδια η τραγουδίστρια. Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την παράσταση που θα ανέβει του χρόνου στο θέατρο υπό την επιμέλεια του μουσικοσυνθέτη Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

«Θα κάνουμε μαζί του χρόνου μία πολύ μεγάλη παράσταση. Όταν μου το είπε αισθάνθηκα πολύ περίεργα. Εντάξει έχω κάνει θέατρο, αλλά αισθάνθηκα ότι ο Γιάννης (σ.σ. Χριστοδουλόπουλος) με έχει “διαβάσει” καλά. Ναι, θα ξεδιπλώσουμε όλη μου τη ζωή με άξονα την αλήθεια μου, την υπόστασή μου, τα τραγούδια μου… Είναι σίγουρο ότι θα συγκινηθείτε» είπε μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου.
Η τραγουδίστρια εξήγησε τι συνέβη με την αναβολή της πρεμιέρας της στη Θεσσαλονίκη με τον Χρήστο Χολίδη, τον Γιώργο Γιαννιά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.
«Η πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη δεν έγινε λόγω τεχνικών προβλημάτων στον φωτισμό και τον ήχο. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Δε συμβαίνει τίποτα άλλο… όλα αυτά που έχουν βγει, είναι για να σπιλώσουν ή να κάνουν κακό σε έναν καλλιτέχνη!» δήλωσε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας τις φήμες που την ήθελαν να έχει τσακωθεί -μετά το συμβάν με τον Γιώργο Τσαλίκη και με τον Χρήστο Χολίδη.