Καταφθάνει ο Ισλαμομαρξισμός

lykavitos.gr
Τουρκία, Ιράν και Κατάρ, τώρα πέρα από ακροδεξιές, αντι εβραϊκές και αντι δυτικές οργανώσεις, ανακάλυψαν και το θεάρεστο έργο της ακροαριστερής «προόδου».
Ο αείμνηστος φίλος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στη Γαλλία Ηλίας Γιαννακάκης (1931-2017), είχε γεννηθεί στην Αίγυπτο και ο πατέρας του ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του ΚΚ Αιγύπτου.

Του Αθ. Χ. Παπανδρόπουλου
Γνώριζε έτσι αρκετά καλά την ισλαμική οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων και είχε βιώσει ο ίδιος τους τρόπους με τους οποίους προσέγγιζε κομμουνιστικά κόμματα. «Ο ισλαμισμός, μου έλεγε το 2001, μετά την 11η Σεπτεμβρίου και την επίθεση κατά την δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη, είναι το χείριστο πολιτικό κοκταίηλ που μπορεί να φαντασθεί κανείς.
Πρόκειται για τη σύζευξη του ισλαμικού μίσους κατά της Δύσης με την τυφλή μαρξιστο-λενινιστική βία, στο όνομα του προλεταριάτου…»
Σήμερα, αυτή η πρόβλεψη του Ηλία Γιαννακάκη, στη Γαλλία και όχι μόνον, επαληθεύεται μέχρι κεραίας. Από καιρό έτσι, μέσω του ιστοτόπου Mediapart,που ίδρυσε και διευθύνει ένας τροτσκιστής δημοσιογράφος, ο εκδιωχθείς από την «Le Monde» Εντουϊ Πλενέλ, κυκλοφορούν περισπούδαστες «αναλύσεις» περί του «δίκαιου αγώνα» των τζιχαντιστών και διαχέεται στην κοινή γνώμη η πιο αποκρουστική αντισημιτική προπαγάνδα.
Από την πλευρά τους, Ιράνοί και ακροαριστεροί με γαλλική υπηκοότητα αρθρογραφούν σε «προοδευτικά» φύλλα υπέρ της «Ιρανικής επανάστασης» του 1979 και ρίχνουν γέφυρες προς το καθεστώς των μουλάδων, παρά το γεγονός ότι αυτό το τελευταίο αφού τους χρησιμοποίησε κατά κόρον για να εδραιωθεί στην εξουσία, στη συνέχεια τους κυνήγησε και διέλυσε τις οργανώσεις τους.
Ας σημειωθεί ότι οι ισλαμομαρξιστές έχουν ταχθεί με το μέρος του σιιτικού ισλάμ, το οποίο θεωρούν αδικημένο και προλετεριοποιημένο και καθυβρίζουν τους σουνίτες ισλαμιστές, που τους κατατάσσουν στην αρχουσα θρησκευτική και οικονομική τάξη του ισλαμικού κόσμου.
«Όλα αυτά, μας λέει ο συνάδελφος Φραντς-Ολιβιέ Γκιλμπέρ, κύριος αρθρογράφος του περιοδικού Le Point και συγγραφέας, θα έχουν άσχημο τέλος.Οι παλαιές αυτοκρατορίες θέλουν να διαλύσουν την Γηραιά Ήπειρο, γιατί είναι καρφί στα μάτια τους. Ο ισλαμοαριστερισμός και η ακροδεξιά είναι σήμερα οι καλύτεροι σύμμαχοι που θα μπορούσαν να έχουν.
Επείγει λοιπόν οι Ευρωπαίοι δημοκράτες να καταλάβουμε τι συμβαίνει και κυρίως να δείξουμε στους εχθρούς μας ότι ξέρουμε ποιοι είναι και τι θέλουν. Εσείς οι Έλληνες μάλιστα μην ξεχνάτε ότι είστε στην πρώτη γραμμή…».
Όντως κάποιοι από μας το ξέρουμε, οι άλλοι όμως;…