Πέμπτη, Δεκεμβρίου 5

Επαγγελματίες προστάτες λαθρομεταναστών οι ΜΚΟ!!!

Ο Νίκος Π. είναι απόφοιτος Λυκείου χωρίς κανένα ιδιαίτερο προσόν. Δούλευε σκληρά σε μια εταιρεία τηλεφωνικών παραγγελιών με καθαρό μισθό 600 ευρώ τον μήνα. Ο Νίκος ήταν επίσης σκληρός Χρυσαυγίτης  με όλα τα χαρακτηριστικά του ακροδεξιού με απόψεις φιλοναζιστικές. Σήμερα δουλεύει σε μια ΜΚΟ διακίνησης μεταναστών στη Μυτιλήνη με αμοιβή 2.500 ευρώ καθαρά το μήνα.
Ο Νίκος συχνά παίρνει άδειες από τη δουλειά του και έρχεται στην Αθήνα όπου τον συνάντησα πρόσφατα. Τον ρώτησα “πως γίνεται εσύ βρε Νίκο, ένας σκληρός πολέμιος των μεταναστών παλαιότερα, να δουλεύεις για αυτόν ακριβώς τον σκοπό στον οποίο υποτίθεται ότι αντιτίθεσαι”. Μου απάντησε, “Είναι απλό. Το κάνω για τα λεφτά. Και ας πάει να καεί και το παλιάμπελο. Το ίδιο κάνει και ο αδερφός μου, και αυτός Χρυσαυγίτης, που δουλεύει στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και παίρνει καθαρά 3.000 ευρώ το μήνα.Παίρνει περισσότερο από εμένα γιατί έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο και ξέρει και λίγα Αγγλικά ! Και ο επικεφαλής της ΜΚΟ πρέπει να παίρνει πάνω από 10.000 ευρώ το μήνα”.Και ποιο είναι το αφεντικό Νίκο τον ρώτησα. “Χρήματα έρχονται απ’ έξω αλλά βγαίνουν πολλά και από τους ίδιους τους μετανάστες. Και μη με ρωτάς περισσότερα μου είπε” και έκλεισε την κουβέντα.
Θλιβερό και εξοργιστικό.Την ώρα που η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στην ανεργία διεθνώς και εκατοντάδες χιλιάδες νέοι μας δραπετεύουν στο εξωτερικό για να βρουν μια καλύτερη μοίρα στον ήλιο, έχει δημιουργηθεί εδώ  μια τεράστια στρατιά χρυσοκάνθαρων επιχειρηματιών και δεκάδων χιλιάδων απασχολούμενων σε εκατοντάδες πολύχρωμες καλοπληρωμένες δομές ΜΚΟ και διάφορων φορέων για την εξυπηρέτηση της μουσουλμανικής εισβολής. Αυτή η μεγάλη ομάδα συμφερόντων είναι φυσικό να λειτουργεί σαν φίδι στον κόρφο μας,με γνώμονα το συμφέρον της και σε βάρος της Ελλάδας.Για τα λεφτά ρε γαμώτο και ας καεί και το παλιάμπελο όπως μου είπε ο Νίκος.
Πέτρος Καρακης – Οδός Δραχμής
Υ.Γ από το site μας(amazonios.net)
Δείτε εδώ  καταστατικό μισθοδοσίας μίας συγκεκριμένης από αυτές τις ΜΚΟ που σύμφωνα με τις πληροφορίες δραστηριοποιείται στις περιοχές ΒΙΑΛ και Σούδας στη Χίο….
ΜΚΟ: MΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ