Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρωινή βόλτα με άψογο look και την καλύτερη παρέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρωινή βόλτα με άψογο look και την καλύτερη παρέα
Σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «YOU» τη Σταματίνα Τσιμτσίλη με τις διάσημες κολλητές της.

Πρόκειται τη γνωστή παρέα της Πάρου, αφού οι άλλες δύο κυρίες που τη συνόδευαν, η διευθύντρια Ειδήσεων του Star Μάρα Ζαχαρέα και η Αλεξία Παπανδρέου (σ.σ. σύζυγος του Νίκου Παπανδρέου), που βρίσκονταν στο νησί μαζί με τις οικογένειές τους, ήταν οι αχώριστες φίλες της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών.

Βέβαια, η φιλία της Σταματίνας με τη Μάρα κρατά αρκετά χρόνια, ενώ φαίνεται πως τον τελευταίο χρόνο αναπτύχθηκε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση και με την κυρία Παπανδρέου.
Οι τρεις φίλες συναντήθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και μαζί με τα ψώνια ακολούθησε μια ώρα για καφέ και ελαφρύ γεύμα για να πουν τα νέα τους.

Όταν η Μάρα χρειάστηκε να αποχωρίσει λίγο νωρίτερα λόγω επαγγελματικού ραντεβού, η Σταματίνα συνέχισε μαζί με την Αλεξία τα ψώνια σε παιδικά κυρίως καταστήματα, ενώ φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις ερχόμενες μέρες.


Πηγή: govastileto.gr 
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019, 07:22