Το Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας και οι παραμυθένιες ιστορίες

Το Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας και οι παραμυθένιες ιστορίες
Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης
Εικονολήπτης: Χάρης Γκίκας
Μπορεί το ιδανικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό να είναι στη συνείδησή μας το... λευκό, όμως όσοι μείνουν στην Αθήνα αυτές τις γιορτές, μπορούν να εκμεταλλευτούν τον... καλό μας τον καιρό και να περάσουν υπέροχες γιορτές, σε εορταστικό κλίμα και λαμπερή ατμόσφαιρα!

Η πόλη λοιπόν έχει φορέσει για τα καλά τα γιορτινά της και οι επιλογές είναι πολλές, για όσους θέλουν να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους, να διασκεδάσουν με την οικογένειά τους, να «γνωρίσουν» τον Άη Βασίλη και τα ξωτικά του, αλλά και να ζήσουν παραμυθένιες χριστουγεννιάτικες ιστορίες!
Το zougla.gr πραγματοποίησε οδοιπορικό στη χριστουγεννιάτικη Αθήνα και σας παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές.
Το Santa Claus Kingdom στο MEC Παιανίας

Επισκεπτόμαστε το ξακουστό, πια, Santa Claus Kingdom, που φιλοξενείται στο MEC Παιανίας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αθήνας, ένα πραγματικό παραμυθένιο βασίλειο, όπου εκτυλίσσονται οι περιπέτειες του Frodi, με κάστρα, δράκους, μάγισσες και φυσικά πριγκίπισσες!

Οι μικροί μας φίλοι φυσικά μπορούν να λάβουν μέρος στην ιστορία, με διαδραστικά παιχνίδια πολλών ειδών, αλλά και να παρακολουθήσουν σε θέατρο το χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

Εδώ βρίσκεται και το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της χώρας, διαρκώς εκτυλίσσονται θεάματα και εκδηλώσεις, υπάρχει χριστουγεννιάτικη αγορά και, βεβαίως, η κουζίνα του Άγιου Βασίλη (του "αληθινού", από το Ροβανιέμι της Φινλανδίας).


Και, για πρώτη φορά, καιρού επιτρέποντος, στον εξωτερικό χώρο του MEC λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο λούνα παρκ με όλα τα γνωστά παιχνίδια.


Ο υπεύθυνος του Santa Claus Kingdom, Παντελής Βασιλειάδης, μας ξενάγησε στο παραμυθένιο βασίλειο!
Δείτε το βίντεο-ξενάγηση στο Santa Claus Kingdom:

Εισιτήριο: 9 ευρώ για ενήλικες, 15 ευρώ για ανήλικους (all day pass) και ειδικές τιμές για άνεργους και πολύτεκνους.
zougla.gr/