Σάββατο, Δεκεμβρίου 14

Η λίστα με τους πλέον ακριβοπληρωμένους stars για τη χρονιά που τελειώνει

 Η λίστα με τους πλέον ακριβοπληρωμένους stars για τη χρονιά που τελειώνει
Στα πόδια της σφάζονται οι μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου, στρώνοντάς της «χαλί» από εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για μία μόνο ανάρτησή της.
Η Κάιλι Τζένερ ανακηρύχθηκε δεύτερη συνεχή χρονιά η «βασίλισσα» των πλέον ακριβοπληρωμένων σταρ του Instagram το 2019, αφήνοντας αρκετά πίσω φημισμένους ποπ σταρ, ηθοποιούς, ποδοσφαιριστές αλλά και τη διασημότερη από τις αδελφές της.

Η λίστα που δημοσιεύει κάθε χρόνο το Buzz Bingo περιλαμβάνει τους celebrities που πληρώνονται περισσότερο από κάθε άλλον από πολυεθνικές εταιρίες για μια ανάρτησή τους στο Instagram με προϊόντα τους.
Η 22χρονη «βασίλισσα» Κάιλι Τζένερ, η οποία φέτος αναδείχθηκε η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος τους κόσμου, πληρώνεται το αστρονομικό ποσό του 1.142.000 ευρώ για κάθε ανάρτησή της στην οποία αναφέρει ότι έχει χρησιμοποιήσει προϊόντα ομορφιάς ή ρούχα γνωστών εταιριών.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ποπ τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, με 899.680 ευρώ ανά χορηγούμενη ανάρτηση, ενώ η τριάδα της κορυφής για το 2019 συμπληρώνεται με τον ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο, με 880.750 ευρώ.

Στην τέταρτη θέση, με 822.060 ευρώ, βρίσκεται η Κιμ Καρντάσιαν, αδελφή της Κάιλι Τζένερ, και ακολουθεί η ποπ σταρ-ίνδαλμα των εφήβων Σελίνα Γκόμες, η οποία πληρώνεται 800.445 ευρώ ανά ανάρτηση. Ακολουθούν ο Ντουέιν Τζόνσον, η Μπιγιονσέ, η Τέιλορ Σουίφτ, ο Νεϊμάρ και ο Τζάστιν Μπίμπερ.



.espressonews.gr