Δευτέρα, Δεκεμβρίου 9

«Toυ… ξενοπηδιόντανε»! ΤΟ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την Δόμνα Μιχαηλίδου και τον Γ.Κεφαλογιάννη. ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

kefalogiannis-mixailidou
Πολύ νωρίς άρχισαν τα προβλήματα για τον Κούλη και την κυβέρνησή του – και δεν μιλάμε μόνο για τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις που παίρνει είτε ο ίδιος είτε οι υπουργοί σε κρίσιμα και σοβαρά θέματα. Ήδη σε αυτά βλέπουμε ότι από τη μία γκάφα στην άλλη πέφτουν, από την μία αποτυχία στην άλλη και από την μία υποχώρηση στην άλλη, ειδικά σε ο,τι αφορά τα εθνικά ζητήματα, κινούνται…

Προβλήματα όμως σκάνε και πάνω στα …κυβερνητικά κρεβάτια την ίδια ώρα που «σκάνε» και τα πρώτα σκάνδαλα. Όπως γράψαμε και από τις προηγούμενες ημέρες, στην ιστορία του υφυπουργού Διαματάρη το θέμα του ανύπαρκτου πτυχίου και του μεταπτυχιακού από αμερικανικό πανεπιστήμιο είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Από κάτω υπάρχουν οι «μαύρες βαλίτσες» με το χρήμα από την εποχή του πατρός Μητσοτάκη μέχρι τις …ημέρες μας.

Μπίζνες και σεξ, είναι το «δίπτυχο» που πολύ γρήγορα αρχίζει να κυριαρχεί και επί γαλάζιας διακυβέρνησης. Οι μισοί το έχουν ρίξει στο ένα και οι άλλοι μισοί στο άλλο. Και τούμπαλιν..
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των δύο υφυπουργών του Κούλη, του Γιάννη Κεφαλογιάννη και της Δόμνας Μιχαηλίδου, οι οποίοι αφού επί μήνες παρουσιάζονταν ως το σούπερ ερωτευμένο ζευγάρι της κυβέρνησης, τώρα αποφάσισαν να βάλουν …τέλος στη σχέση τους. Αυτό το lifestyle σκηνικό δεν θα είχε και μεγάλη σημασία εάν δεν έκρυβε κι ένα παρασκήνιο που συνδέεται με τα «ήθη» που αναπτύσσονται και στους διαδρόμους -και τις …κρεβατοκάμαρες- της σημερινής νεοδημοκρατικής εξουσίας.
Σπαρταριστό ρεπορτάζ στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου


http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/toυ-ξενοπηδιόντανε-ΤΟ-ΡΟΖ