Πέμπτη, Ιανουαρίου 9

«Του έδωσα μια γροθιά μέσα στα…» – Έτσι η 12χρονη Ιωάννα από το Πέραμα έκανε με τα κρεμμυδάκια τον Αλγερινό βιαστή της. Γέμισε αίματα ο Λαθρομετανάστης. (ΒΙΝΤΕΟ)

perama-12chroni-exper-koyngk-foy-edeire-algerino-poy-1
Άλλο ένα δείγμα του πολυπολιτισμού!
Με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει εισέλθει στην Ελλάδα κάθε καρυδιάς καρύδι.. Οι εγκληματίες αλωνίζουν αφού βρήκαν ανοιχτή πόρτα και μπήκαν και πλέον επιτίθενται στα παιδιά μας!!
Ένας Αλγερινός συμμορίτης βρήκε τον «δάσκαλό» του στο πρόσωπο ενός 12χρονου κοριτσιού το οποίο ναι μεν διαθέτει ικανότητες από την εξάσκηση των πολεμικών τεχνών
αλλά είχε και το φυσικό θάρρος να τις χρησιμοποιήσει.
Ο δράστης στάμπαρε το θύμα του, το 12χρονο κορίτσι από το Πέραμα, όταν εκείνη επιβιβάστηκε στο λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας της, προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της.
Ο 26χρονος Αλγερινός και μέλος εγκληματικής συμμορίας, παρακολουθούσε τις κινήσεις του ανήλικου κοριτσιού καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του λεωφορείου. Κάποια στιγμή η 12χρονη έφτασε στον προορισμό της και αφού αποχαιρέτησε τον πατέρα της, κατέβηκε στη στάση που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της, στα 40 περίπου μέτρα.
Στην ίδια όμως στάση επέλεξε να κατέβει και ο 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος άρχισε να την ακολουθεί με γοργό βήμα. Στο μεταξύ ο πατέρας της 12χρονης είχε ειδοποιήσει την μητέρα της να κατέβει στην είσοδο για να την παραλάβει. Το κορίτσι περίμενε στο κατώφλι της εισόδου για μερικά δευτερόλεπτα ωσότου έρθει η μητέρα της και μέσα σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα ο 26χρονος Αλγερινός πρόλαβε να της επιτεθεί με σκοπό να την κακοποιήσει.
makeleio.gr