ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΦΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ  ΜΙΣΘΟ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΙΣΧΟΣ !

Πακιστανοί κατέλαβαν σπίτι στην Θεσσαλονίκη και άρχισαν να τα…
metanastes-2-scaled
Η αστυνομία συνέλαβε 12 Πακιστανούς, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν ανήλικοι, γιατί βρήκαν καταφύγιο σε άδειο σπίτι, στο χωριό Ζαγκλιβέρι της Θεσσαλονίκης.
Όπως έγινε γνωστό, το οίκημα είναι ακατοίκητο αλλά έχει ιδιοκτήτρια, η οποία διαμένει στην πόλη και ειδοποιήθηκε από συγγενικό της πρόσωπο στο χωριό ότι το σπίτι καταλήφθηκε
από παράνομους μετανάστες.
Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία ζητώντας να απομακρυνθούν οι αλλοδαποί από την ιδιοκτησία της. Κατά την οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν 12 αλλοδαποί που, σύμφωνα με τις αρχές, δεν είχαν τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.
Κατά την διαμονή τους στο χώρο είχαν προκαλέσει και υλικές ζημιές οι οποίες από μια πρώτη εκτίμηση αποτιμώνται σε περίπου πέντε χιλιάδες ευρώ.makeleio.gr